Kupiłem ostatnio tę zacną ramkę i chciałbym do niej dokupić sobie stery. Szukałem na forum ale niestety nic nie znalazłem ;] ( jeśli już taki temat gdzieś jest proszę o link na pw i usunąć ten temat ) Nie mam pojęcia prawie żadnego o sterach. Nie wiem jakie stery będą pasować do tej ramki... Czy wszystkie stery 1 1/8 będą pasowały do tej główki ? Zastanawiam się nad fsa pig dh pro. Jeśli są jakieś lepsze w tym przedziale cenowym ( 130 PLN ) proszę o linki ;]
Do Surge wchodzą zwykłe 1 1/8 cala (niezintegrowane). Pigi to sprawdzone i godne uwagi stery, sam je miałem a byłem którymś z kolei właścicielem i daały rade. Są też Octane One Warp 2, bardzo podobne do pigów gabarytowo ale w 2007 miały felerne łożyska górne. Są też stery Sars, które wyglądają jak podróby Chris Kingów a ważą niewiele więcej.
hmmm a ja bym pomyslal moze tez nad dartmoorem big bearem. slyszalem troche dobrego o nich... i mają dlugie miski. ale sterow darmoora nie ogarnialem.. pigi sie oplaca kupic i jest to chyba najsensowniejszy wybór jak dla mnie.
Big Beary bym sobie odpuścił bo to to samo co Reborn Bloodline czyli miski alu, które lubiły pękać a po za tym są tańsze odpowiedniki http://www.allegro.pl/item461681562_pan ... zedaz.html No i długie miski mają dopiero Might Bear i Steal Bear
Ja bym się zastanowił nad tymi Sarsami. Albo może coś od Cane Creek S1 albo S3. Gdzieś tez widziałem S8 za około 160zł.
Dzięki za szybką pomoc zamówiłem już octane warp 2. Mam nadzieję że pożyją długo :P Już się nie mogę doczekać jak zmontuje swój rowerek Mam nadzieję że nic nie rozwalę próbując zamontować te stery... ;] Dzięki jeszcze raz