Dartmoor TWO6PLAYER
Dartmoor TWO6PLAYER
Zamowilem ta ramke 14 cali i chcialbym cos sie o niej dowiedziec
.. Ma ona byc do dirtu ..

-
- Kontakt:
Normalnie temat masakra i to już któryś w ostatnim czasie. Kozak90 raz,że już kupiłeś ramkę,więc jest "trochę" za późno. Po drugie
- może określić to "coś" . Proszę o myślenie przed zakładaniem tematów i jakiś ciąg logiczny (najpierw się dowiadujesz "czegoś" o danej ramie,a potem kupujesz ) . Tak jak w codziennym życiu - najpierw srasz,a potem tyłek podcierasz - NIGDY na odwrót,bo wychodzi sprawa z dupy!Kozak90 pisze:chcialbym cos sie o niej dowiedziec
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

jeżeli dobrze wiem to jest bardzo fajna... mam kumpla co na niej smiga i daje rade na dirtach... jest stosunkowo lekka ponieważ to aluminium... wydaje mi sie że ma typowo dirtową geo... (nie wiedzialem jeszcze osoby z tą ramą i amorem +130 skoku... przymierzam sie do kupna ale to troche musze poczekać:)
ps. nastepnym razem po 1 pytaj a potem kupuj :P
ps. nastepnym razem po 1 pytaj a potem kupuj :P
Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
A już miałem napisać że jeszcze Bombell nie wsadził tu swoich 3 groszy. Ja mam two4playera i tyle co mogę powiedzieć to jest dla mnie streetówka tyle że aluminiowa. Jeżdżę w dircie i wracam do Prodigy. Bolączką Dartmoora są jak dla mnie za wysoko umieszczony suport i ogólnie rama jak dla mnie za krótka. Lubie stabilne rowery (Bitch ideałem i marzeniem). Jedyny plus jak dla mnie Dartmoora prócz ceny to łatwość wykonywania na niej obrotów.
-
- Kontakt:
najlepsza ramka w tej cenie. W streecie cudo :* .. w dircie Elvis testował i mega zachwlał. Sadze ze ta ramka jest bardzo dobra , jak by nie patrzec do dnia dzisiejszego nie pekła zadna w polsce. Dobry wybór ze wziałes. Nie bezdie żałował. pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/2810863/ tailwhip, w komentach link do filmu.