Steel - nie interesuja Cie ramki, z zewnatrz sa niepozorne, ale niekazdy wie ze nie ma w nich NIC katalogowego. Rury sa wieokrotnie cieniowane i to nie zwyczajnie a 3D. total custom.
co do badan i projektow - nie wszystkie czesci sie bada laboratoryjnie, ale ram dziesiatki i to od dluzszego czasu. Zebarne wyniki pomagaja wesprzec caly proces ulepszania konstrukcji, sprawdzic wykonanie, wykryc jakies nieprawidlowosci, rozwijac customowy tube-set.
Quarka lzejszego nie chcielismy, zadnych bajerow typu jedna sruba na sterowej czy 4 srubki 4 czy 5mm na kierze. To jest most do ciezkich zastosowan i ze srubkami 6mm (zmiana z 7mm niestandardowych) jest okay. waga nie jest zla i wytrzymalosc zachowana.
Pedaly udalo sie odchudzic, ale maja przede wszystkim mocna oske. Sa zbudowane dookola oski. Nie ma w nich pustej przestrzeni miedzy korpusem i oska. Sa plaskie bo tak chcielismy, dlatego maja 2 male lozyska. Wiadomo ze nie beda tak mocne jak pedaly grubosci 30mm, ale mysle ze spokojnie wytrzymaja. Sam testuje a jestem katem pedalow. Zepsulem ostatnio 8 par plastikowych odyssey i kilka par roznych pedalow na kulach i maszynach. Co do HT w tej fabryce robi kilku producentow, ale osobiscie nie lubie ich osiek - pogialem po duzych 3 skokach (10 minut). Pedaly magnezowe z Ti oska ktore pokazujesz nie nadaja sie do katingu. Tytanowa oska oczywiscie jest slabsza niz stalowa, magnez koztuje wiecej. Oski od HTI pogiel np. Bobo ktory pedaly kupil na allegro (2 tygodnie jazdy street na plaskim, bunnyhopy i rotacje, zadnych gapow na plaskie, techniczna ladna jazda). Dla mnie najwazniejsza byla oska - bo mam dookola siebie wszedzie pedaly - popsute
Rotary - nowa grupa piast jest duzo mocniejsza niz poprzednia i ma dobra wage. Sa totalnie customowe i mozemy o nich podyskutowac
co do kier - jest nowa Proof z Alu7075 lepsza niz dotychczasowe kiery. Ma customoe przez nas zaprojektowane cieniowania oraz lagodny promien giecia.
co do katalogosci tez mozemy podyskutowac

pozdro.
dupa.