BOXXER WORLD CUP OSZUST

sir ktos
Kontakt:

Post autor: sir ktos »

jezeli oszukuje to oszukuje jechac i mu wpierdolic i tyle :) takie zdanie dzieki scorpion z wypowiedz :)
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

sir ktos widze ze rodzice cie pieknie wychowali..

ScorpionBHT dzieki za kolejne info. Nawet nie zdazylem sie mu przyjzec bo odrazu jak zobaczylem te wszystkie rysy ten olej wpakowalem spowrotem i wyslalem na ten sam adres za pobraniem...

Spokojnie, poradze sobie, najpierw zbiore wszystkie potrzebne materialy, poczekam az boxxer wroci, mam juz skan zeznan oraz akt sprawy, dojda jeszcze zdjecia..

Zapowiada sie ciekawie.

Pozdro i dzieki ludzie, ciagle ktos pisze, kazda ttaka informacja jest dla mnei bardzo wazna.

Pozdrawiam Konrad
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

****** to ty tk jestes, skoro duzo osob pisze ze jestes oszustem i podaja przyklady no to ja im wierze. i czemu nie zwrocisz tych pieniedzy bikerowijg? kurwa jedyne co to chyba spotkac sie z toba i dac ci w ryj a wszystkie czesci jakie masz, rowery, ramy, kola na zlom dac...

sir ktos twoje wypowiedzi ze ojciec kogos w dupe jebal swiadcza o poziomie twojej inteligencji. a raczej o jej braku
http://mrshaper.pinkbike.com/
BikerJG
Kontakt:

TK rozpieszczony powiadasz?? Moj ojciec od 2 lat nie zyje, moja mama utrzymuje mojego brata na studiach oraz 2 mieszkania i dom, od ok 1,5 roku nie wziolem zlotowki od mamy, staram sie jak moge zarobic na sprzet, pracuje w wigilie Bozego narodzenia, ferie, wakacje zeby rower mi nie szwankowal i zebym mogl wyjechacv na jakies ****** zawody. Zastanow sie czlowieku co ty piszesz, to naprawde przykre bo na wszystko co mam, rower, komputer, telefon czy teraz auto zarobilem WLASNYMI REKOMA
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

przeczytałem całość tematu i poza stwierdzeniem "dobra telenowela" nic nie przychodzi mi do głowy :) jako kompletnie bezstronny człowiek nie jestem w stanie nic powiedzieć. ale piszcie o tym jak się mają sprawy!

PS. pisząc ten komentarz nie widziałem powyższego - który pojawił się parę sekund wcześniej, wiec proszę nie utożsamiać stwierdzenia "dobra telenowela" z tym co napisano powyżej :)
konewka
Kontakt:

ja pierdole szkoda mi tylko takich ludzi jak bikerjg... zadowolony ze kupuje dobry amor, cieszy sie, a jak juz to przyjdzie to jeden wielki chłam... to jest tak jak kradziez... gnoje cholerne
konewka
Kontakt:

bikerjg oni maja w dupie co Ty robisz... nie obchodzi ich to. jemu chodzi o kase. zeby kogos okrasc. złodziej i tyle. mam nadzieje ze wszystko wyjdzie na twoja korzysc...
BikerJG
Kontakt:

wiem, dlatego teraz juz jestem pewien ze sprawy tak nie zostawie. Ja juz mam swoje sposoby...
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

ScorpionBHT wiem, że jesteś bogaty i tatuś ci za wszystko płaci. Miałem pare demówek nie jedną. Były właściciel mojego boxxa sie wypowiadał więc co ty wogóle pied*****.

BikerJGa przedwczoraj mowiles ze przyjedziesz do mnie z ojcem a teraz mowisz ze twoj ociec nie żyje, jesteś śmieszny koles.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
kamillr
Kontakt:

Post autor: kamillr »

Hej sir ktos nie cwaniakuj, bo sam mnie zrobiłeś w konia z hamulcem - dobrze wiesz o co chodzi, ale jestem w porządku i nie nagłośniłem tej sprawy, tylko poprostu teraz kupuje orginalny kabel i bd jeździł dalej.
konewka
Kontakt:

chlopaku a ty rozpieszczony nie jestes? ile masz ram, amorow, deemaxy masz... twoje? nie twoje? kurwa masz tyle sprzetu i jeszcze ludzi okradasz? teraz wiadomo przynajmniej za co kupiles ten sprzet. kupiles czy ukradles?
BikerJG
Kontakt:

TK czy to ma znaczenie?? moze chcialem zeby zabrzmialo powazniej, a przyjade prawdopodobnie z przyjacielem mojej mamy (radny miasta Jelenia Góra, tez po prawie) Wiem dokladnie co myslisz, myslisz ze mnie nei bedzie, ze sprawy na policji tez nie ma, i ze to wszystko bujda, dowiesz sie...
sir ktos
Kontakt:

z jakim hamulcem o co kaman teraz :| ????
TK
Kontakt:

konewka bikerjg płaci Ci za te posty czy jak?
[S]2x yeti 4x roz. s i l
BikerJG
Kontakt:

aha jeszcze 1, poszukuje numeru do rodzica pana TK jak by ktos mial jakis prosze o wiadomosc na priv, bo ten ktory mam nei jest aktualny raczej.
kamillr
Kontakt:

Post autor: kamillr »

sir ktos Gustav M zielony/żółty zacisk i szary.
konewka
Kontakt:

tk nie nie placi, jestem z austrii jak mozesz zauwazyc? myslisz ze mi przelewy robi? ja kolegi bikerajg nawet nie znam. widze tylko kto tu ma racje.
sir ktos
Kontakt:

no gustavy hamulce 5 letnie jak w aukcji z tego co pamietam wystawiles pozytywa i mam jeszcze rozmowy na GG ze swietne SA :) a jak mowilem byly po serwisie i przelany nowy plyn takie jak w aukcji i nie miales zastrzezen a teraz nagle po czasie masz ???? po hmmm pol roku a za wiek hebli to juz nie moge
TK
Kontakt:

BikerJG orientowałem się w przepisach, chyba ich nie znasz, skoro piszesz takie "pierdoły" na gadu jak i tutaj. Jestem pewny, że zrobisz coś z tym widelcem zanim zrobisz foty i pójdziesz z tym na policje, ja naszczęscie mam zdjęcia odkąd nie jezdzilem, więc nie wyjdzie Ci to niestety. Amortyzator był przeserwisowany na co zresztą mam świadków i osoby które to robily mogą poświadczyć. Gdybyś nie był takim zarozumiałym i wulgarnym człowiekiem, dawno byśmy się dogadali, bo co mi zależy sprzedać go drugi raz, ale za twoją postawe nie ma szans. Przykro mi.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Zablokowany