BOXXER WORLD CUP OSZUST

TK
Kontakt:

Post autor: TK »

konewka jedyny mój krzywy deal zresztą nie chciany bo aukcja nie była na moim koncie tylko kolega mi rame wystawial i byla nie opisana za bardzo, która była peknieta w 2 miejscach. Nikt ramy nie zdążył kupić bo aukcje zakończyłem i wystawiłem ponownie u kolegi w faktycznym stanie.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

aaaa widze nowa taktyka?? teraz niby za kare mi nie przyjmiesz zwrotu?? smieszne co piszesz. Paczke odbiore w obecnosci kilku osob :] a wczesniej tez ja otwieralem w obecnoci paniz poczty i dziewczyny. Z babka z poczty tez juz gadalem. Koszta sprawy sadowej to 100zl, do tego biegli... troche ci sie nazbiera jesli do tego dojdzie, no i jeszcze grzywna/zawieszenie w zaleznosci od twojej postawy
kamillr
Kontakt:

Post autor: kamillr »

sir ktos mówiłem że PRZEDNI jest wporzo, na zdjęciach widziałem w jakim stanie był zbiornik wyrównawczy przedniego nic do tego nie mam, ale to, że tył był podziurawiony jak sito... sprawdzilem do dopiero jak wróciłem z wakacji i go założyłem, zaciskam a tam hm z 4 dziury przynajmniej, a jak wróciłem z wakacji nie było juz mowy o żadnym zwrocie, no 5 letnie ale człowieku napisałeś nawet na aukcji, że stan idealny, ale nie ważne nie róbmy OT Sprawa juz i tak wyjasniona., a co do tematu ja z Jastrzębia i do TK dzieli mnie jeden autobus za 2.50 heh, a tak ten to jestem za Bikerem JG chociaż sprawy nie znam.
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

Post autor: pIOTRAS_OSW »

BikerJG CZytam cały czas ten temat i życze ci z całego serca żeby ten ***** dostał taką kare aby te kłamstwa i oszustwa wyleciały mu z głowy JEdnak w Polsce zreszta pewnie nie tylko sa takie gnoje jak pan TK ja miełem w zeszłym roku motyw ze koles mi sprzedał peknietego Juniora na ladze było walniete .. co sie okazało ze ten palant na allegro miał podane fikcyjne dane pod numerem kom nie ma takiej osoby poprostu fikcyjna osoba tez zostałęm oszukany ale niestety nic z tym nie zrobiłem bo nic sie nie dało juz .. aomra na własny koszt naprawiałem.. Tak to jest człowiek chce byc uczciwy a taki cieć zrobi cie w konia ... ehh Powodzenia Konrad
ScorpionBHT
Kontakt:

Post autor: ScorpionBHT »

TK pisze:ScorpionBHT wiem, że jesteś bogaty i tatuś ci za wszystko płaci. Miałem pare demówek nie jedną. Były właściciel mojego boxxa sie wypowiadał więc co ty wogóle pied*****.

BikerJGa przedwczoraj mowiles ze przyjedziesz do mnie z ojcem a teraz mowisz ze twoj ociec nie żyje, jesteś śmieszny koles.
Chłopie zastanów sie co piszesz...Ty nic niewiesz a oczerniasz ludzi niemając onich pojęcia, to świadczy tylko o twoim braku dojrzałości. Powiem tylko tyle, szkoda mi tych ludzi których robisz w h***a bo najczesciej Ci ludzie długo zbierali na swój wymarzony sprzęt a taki rozpieszczony bahor jak ty dla zabawy czy kto wie dlaczego robi ludzi w ciula..W zasadzie twoją jedyną obroną jest atak więc poco dalej walczysz skoro już wszyscy wiedzą jaki jesteś i co robisz...
Ride Agressive...Be Progressive...
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

BikerJG> zajrzyj na PW

( sorki, że tak ale często daje się PW przegapić )
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
pawelDh
Kontakt:

Post autor: pawelDh »

TK słabo cię widze na jakis zawodach albo w jakimś mieście :) Twoja mila jazda na zawodach chyba stanie sie stresem orką i bólem w kościach .
BikerJG
Kontakt:

http://www.pinkbike.com/photo/1957751/ tutaj dokladnie widac kolory goleni, to nie jest standardowa wada.. A co do rys zdjecie zbyt malej ostrosci, no i tej tasmy barkuje (szara jakby zbrojona)

ps wypowiedz pod fota kumpla pana tk:
lonny (May 7, 2008 at 12:33)
i boxxer z lagami dwukolorwymi i do tego jeszcze 06 o kiel ty kombinatorze;p
Steel2
Kontakt:

Nie uwierzę, by coś takiego przeszło przez kontrolę jakości w RS. To musi być składak

Jak dobrze pamiętam to wcześniejsze boxxery miały lagi napylane tlenkiem srebra ( chyba? ) i wtedy miały właśnie takie jaśniejsze golenie. Ta ciemniejsza jest standardowa od modelu Team.
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

:idea: ale rzeczy się tu dowiaduje hahahaha
[S]2x yeti 4x roz. s i l
BikerJG
Kontakt:

pawelDh a no ja tez... ma tylu wrogow ilu klijentow...
Steel2
Kontakt:

http://www.pinkbike.com/news/article2154.html

Tu jest dokładnie opisane co i jak ( z lagami )
pawelDh
Kontakt:

Post autor: pawelDh »

TK srałeś się do kogoś , że tata daje na rower? a ty skąd masz ? ile ty masz lat ? 16?
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

ScorpionBHT jesli to ta fotka co ja TK wrzucił(na poczatku tematu gdzie jest kilka ramek) to nie jest z przed kilku lat, a z przed miesiaca. Looknij na EXIF data na niej. To zawsze zdradza wiek zdjecia (no chyba, ze ktos jest sprytny ale tam w markerze jest nawet imie i nazwisko własciciela aparatu ;) ).

pawelDh z tego co ostatni raz widzialem skorpiona to sie starszy wydawał ale moze powaznie wyglada ;)

Swoja droga.
BikerJG jak typ cie robi w wała to rozwiaz na na zywo, a nie odpowiadasz na dosc smieszne argumenty tutaj bo robi sie komedia. Zalatw sprawe formalnie z jego starymi lub przez policje i tyle. Jak chcesz to dyskutowac to wrzuc swoje zdjecia przynajmniej (no chyba, ze je przegapilem bo nie lookalem na ostatnich kilka stron) bo tylko rzucasz na siebie podejzenia, ze sie dalej wypowiadasz, a fot nie chcesz zrobic (szczerze walnałbym od razu jako dowód).
Ogólnie to ta wymiana zdan jest bez sensu. Nie rozumiem czemu ludzie robieni w konia uwazaja, ze dyskusje na forum komukolwiek pomagaja. Ludzie robia wałki to sie to zgłasza i koniec dyskusji, a nie zderzamy sie na kopie na forum.
BikerJG
Kontakt:

zdjec nie mam bo amortyzator odrzu odeslalem (nawet z poczty nie wyszedlem), ale wroci do mnie, podesle foty.. Juz sie nie wypowiadam
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

no i na tych zdjeciach widac ze tk to złodziej... idealny stan? no napewno tak z dwoma roznymi lagami od dwoch roznych amortyzatorow...
http://mrshaper.pinkbike.com/
ScorpionBHT
Kontakt:

Post autor: ScorpionBHT »

Spaced pisze:ScorpionBHT jesli to ta fotka co ja TK wrzucił(na poczatku tematu gdzie jest kilka ramek) to nie jest z przed kilku lat, a z przed miesiaca. Looknij na EXIF data na niej. To zawsze zdradza wiek zdjecia (no chyba, ze ktos jest sprytny ale tam w markerze jest nawet imie i nazwisko własciciela aparatu ).

Speced ja mówiłem o fotce którą dał na aukcji, na samym poczatku postu, a nie tam gdzie jest kilka ram.
Ride Agressive...Be Progressive...
Filipniak
Kontakt:

Post autor: Filipniak »

BikerJG
Konrad to uczciwy sprzedawca to od niego kupilem Dorado i byl 100% zgodny z opisem super kotakt. Nawet ja ze swojej strony troche zawalilem bo dobrze sprzetu nie opisalem a sie z nim dogadalem naprawde nie mam zadnych watpliwosci ze to Biker JG zostal zrobiony w konia. A co do pana TK to jest jedna rada wyleczyc mu kolana!!! NIe zastanawial bym sie tylko odrazu do niego jechac i powaznie porozmawiac!!!

zycze powodzenia i udanego zakonczenia tej sprawy!!!
BikerJG
Kontakt:

Filipniak chodzilo o dorado ktore mialo byc krzywe?? :) Dzieki, Pozdro
Zablokowany