Pozdro
dla mnie to jednak geo + zawieszenie to 3/4 bika bo chce zeby mi sie przyjemnie jezdziło, a nie tylko bezstresowo myslalo o konstrukcji mojego bika,
Za duzo myslisz podczas jazdyOprócz zawieszenia i geo liczy sie tez chyba komfort psychiczny panowie....
Dla mnie pękająca rama to już nie rama to zwykły śmieć. Tu nie chodzi o to czy Zumbi pękają, bo każda rama pęka, chodzi o skalę tego zjawiska. Oczywiście Paweł nam nie poda jaki jest % reklamacji.
Steel2 no ale zumbi u niektórych ma problemy z wykonaniem ale nikt nie mówił, ze mu rama gdzies peka czy sie psuje. To raczej niedoróbki niz wielkie wady konstrukcyjne jeśli w ogole
Sign też jest bardzo popularną rama ^ ^ , wieeeele osób go ma.A co do zdjec... Sporo zdjec róznych firm na pinku jest popekanych. To znaczy, ze mamy kupowac tylko te niepopularne (bo jak ich nikt nie ma to zdjec peknietych nie bedzie Wink )
Sporo zdjec róznych firm na pinku jest popekanych. To znaczy, ze mamy kupowac tylko te niepopularne (bo jak ich nikt nie ma to zdjec peknietych nie bedzie Wink )
Przecież napisałem że "to tak a propo tych zdjęć" żeby nie było że jak rama jest popularna to jest dużo pękniętych ? Smile
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości