Jam Łopata Kraków (niedziela) 26.10
Nie no ja pier.... się znalazło 2 pajaców... Gość się bierze za organizację 'jamu' to niech to robi ODPOWIEDZIALNIE od początku do końca. Obiecywał że po wszystkim nie będzie śladu, że wszystko posprząta - nie dotrzymał słowa to mógłby mieć chociaż trochę godności i się przyznać do błędu a nie idzie w zaparte: eee bo już się ściemniło, bo za dużo osób puściliśmy.
Nie wiem jak było na początku bo NIE JEŹDZIŁEM (i nie mogę powiedzieć że żałuję), ale widzę jaki jest koniec.
Pozdro.
Nie wiem jak było na początku bo NIE JEŹDZIŁEM (i nie mogę powiedzieć że żałuję), ale widzę jaki jest koniec.
Pozdro.
born to be a biker...and a skier :)
-
- Kontakt:
Ej gościu kogo nazywasz pajacami ?
Naprawdę szkoda mi takich ludzi, którzy tylko czekają, żeby zrobić aferę o byle gówno...
-zrobił to na tyle na ile mógł, a Ty ciągle szukasz problemów...Gość się bierze za organizację 'jamu' to niech to robi ODPOWIEDZIALNIE od początku do końca
Naprawdę szkoda mi takich ludzi, którzy tylko czekają, żeby zrobić aferę o byle gówno...
www.pinkbike.com/photo/2479386/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
FULL !!!.doc
totaj link do wynikow fulli !! Uwaga wyniki narazie TYLKO przepisane poniewarz niestety nie mialem kiedy do konca tego zrobic !! wieczorem bedzie wszystko i poukladane !!
totaj link do wynikow fulli !! Uwaga wyniki narazie TYLKO przepisane poniewarz niestety nie mialem kiedy do konca tego zrobic !! wieczorem bedzie wszystko i poukladane !!
-
- Kontakt:
po pierwsze to jzu sie odpierdolcie od organizatora, trzeba bylo mu pomoc, i tak posprzatane bylo zdecydowanie lepiej niz 2 lata temu, rozdanie bylo po ciemku 0 17, zimno w *****, itd... kozacko ponapierdalac ze to tamto zle, bylo dobrze, organizacja wiadomo nie byla doswiadczonai nikt nie przewidywal ze wsyartuje prawie 80 osob... wiec wsszystko sie przedluzylo, byly porblemy ze startami, itd..
dlatego spokoj kurwa!
dlatego spokoj kurwa!
Twoja Stara
dokladnie , koniec juz najazdow na organizatora :] ciezko zapanowac nad taka iloscia ludzi zwlaszcza ze kazdy robi co chce (np jezdza trasa jak ktos ma przejazd). Jak dla mnie bylo spoko jak na pierwszy raz. Mam nadzieje ze z tą łopatą to tylko plotki.
Pozdrower
PS. mam nadzieje ze organizatorzy odliczyli sobie z wpisowego kase ktora wydali na telefon zeby mierzyc czas?

Pozdrower
PS. mam nadzieje ze organizatorzy odliczyli sobie z wpisowego kase ktora wydali na telefon zeby mierzyc czas?

www.mudserwis.com
-
- Kontakt:
wyniki.xlsx
wyniki odtwarzac w EXCELU :P
wyniki full poukladane.. HT zrobie w najblizszej wolnej chwili
wyniki odtwarzac w EXCELU :P
wyniki full poukladane.. HT zrobie w najblizszej wolnej chwili
nie wiem dlaczego ale twoje cos mi sie nie chce otworzyc ale jak cos to poukladalem sam mam nadziej ze się zgadza
http://s006.wyslijto.pl/?del_id=95856458712098385049
http://s006.wyslijto.pl/?del_id=95856458712098385049
http://sloniu.pinkbike.com/
MAGIK_KRK_PL to wyslij mi na maila te wyniki ht i je poukladam
nrs.kuba@interia.pl bd mniej problemu
pozdro
tylko jak mozesz to dzis mi to wyslij
nrs.kuba@interia.pl bd mniej problemu

tylko jak mozesz to dzis mi to wyslij