best users photoalbum on pinkbike

Hunter
Kontakt:

Post autor: Hunter »

Hej szaman jeżdże 3 miesiące i **** umiem nie robie se fotek jak robie jakieś dziwne coś na mojej zabaweczce bo to obciach weź zrób se lepiej fote jak na hopie skaczesz a te zdjęcia wypier*****l z pinkbike'a bo kuźwa obciach robisz pomożesz sobie. Kuźwa ja też czasem robie jakieś bzdury na kole jasne ale bez przesady i kuźwa tego nii fotografuje wyluzuj gościu PEACE ALL!!!!!!!!!!!!
TU BYŁ ŁOWCA DRESÓW
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

Wiecie co??komentarze typu "nabijanie sie jest beee" wsadzcie sobie do dupy.Niech ktoś mi powie że sie w życiu z kogoś nie nabijał.Wyśmieje go na miejscu.Szydzenie z kogoś polega na chwilowym rozbawieniu swojej osoby jakimś motywem.Są typy ludzi którzy sie proszą o wyśmianie.Sam fakt że zamiast uczyć sie jezdzić, spędzasz czas na robieniu sobie fot a potem siedzeniu i dawaniu innym bezcennych rad podchodzi pod debilizm.Żyjemy w świecie w którym jest wolność słowa.Znaczy to tyle żę moge sie śmiać z kogo mi sie podoba.Moge ci wyjebać jak bede chciał(nie wspominam o konsekwencjach).Nie słyszałeś nigdzie o prawie dzungli??doborze naturalnym??,według mnie tacy ludzie jak ty nie powinni istnieć, bo w naturze nigdy byś nie przeżył,tylko "MY" nie potrzebnie podtrzymuje ścierwo przy życiu!!.Nie zauważyłeś jeszcze że takie próby zaginania innych swoją nie wyparzoną gębą denerwuje innych??.Nie wiesz że człowiek to ewolucyjna forma zwierzęcia??!!Powinieneś za takie cwaniactwo długo już leżeć w piachu.Prawo chroni słabych...Jebią mnie foty, jebie mnie to jak wyglądasz, ale nieziemsko mnie wkurwia twój sposób bycia.Jesteś jak glizda.Wpieprza mnie to że będąc nikim próbujesz sie stać kimś poprzez cwaniactwo.Zastanawiam sie czy na real też byś tak potrafił ubliżyć innym.SRAM na komentarze że mam chore poglądy, sram na to że ktoś powiem żę jestem dupkiem bo kogoś zjeżdzam.POWIEM JASNO: NIGDY NIE BYŁEM MATKĄ TERESĄ , WALĄ MNIE LUDZIE KTÓRZY SOBIE NIE RADZĄ, SRAM NA TYCH KTÓRZY POPRZEZ SWOJE DZIAŁANIA ROBIĄ WSZYSTKO ŻEBY KOMUŚ ZAIMPONOWAĆ, NIENAWIDZE TYCH KTÓRZY ZASŁANIAJĄ SIE INNYMI!!!!......miarą "bycia" nie istnienia jest szacunek, ty go nie masz!!!!......zginiesz glizdo!!

tak poza tym to w sumie napisałem teraz co miałen na myśli a nie na stricte ten temat..........własne przemyslenia.......po prostu shaman przypomina mi pewien typ człowieka.......łotewer..........i tego typu ludzi nie znosze ...........mój wpis jest bardzo ogólny i do ogółu skierowany.......
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

buahahhaha

wszystkim wam Kochani z tego wątka detka chyba pekła lub co innego i nie macie co robić nie mając łatek. Flustracja i poruszenie, totalne ogłupienie, siedzenie w domu. rozpacz. buahahha. Brak detek w kioskach spowodowany jest przez nasz rzad. To oni sa odpowiedzialni za nastroje narodu...błehehehe
dupa.
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

maciap, ty szatanisto!!!!

erenes, ty .... !!!

sluchajcie, gdyby nie wlasnie owa niewyparzona geba, owe pozerskie teksty to by nikt na ta ciote nie zwrocil uwagi. ale tak na siebie uwage zwrocil, zauwazylem go, zobaczylem jego fotoalbum i normalnie...

ale najlepsze jest to, ze pokazalem te zdjecia bardzo powaznemu kumplowi nie majecemu nic wspolnego z rowerami. gosc gdy na to patrzyl wygladal "dziwnie"...
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

ejj! Troche sie burdel zrobił... W ostatnich postach zaczynacie bezposrednio jechac po sobie na ostrzaka jak nienormalni! Wyluzujcie troche, bo doszlo do tego, ze przez jakies cholern.e zdjecia szacunek odszedł na drugi plan i zaczelo sie bluzganie i przechwalanie.

It sux man :P
"Words of wisdom - Full Face helmet"
jersey
Kontakt:

Post autor: jersey »

A MI SIE TEN ALBUM BARDZO PODOBA... PRZYNAJMNIEJ JEST CO POOGLADAC, POLOWA Z TEGO FORUM PEWNIE NIEWIELE WIECEJ POTRAFI ZROBIC I TYLKO SIE SMIEJECIE CFANIACZKI MYSLICIE ZE POKAZECIE SWOJ ROWEREK NA PINKU OPARTY O SZAFE TO JUZ JESTESCIE MASTA BLASTA
Z CALYM SZACUNKIEM POZDRAWIAM TYCH KOLESI I NIECH SOBIE ROBIA CO IM SIE PODOBA!

A TY BIGMAC DAJ SOBIE LUZ I NIE WSTYDZ SIE ZA NICH BO NAM POLSKE W ZLYM SWIETLE PRZEDSTAWIAJA!
PEWNIE JAK TY MIALBYS POKAZAC CO POTRAFISZ ->JAKO POLAK<- CALEMU ŚWIATU TO JESZCZE BARDZIEJ MUSIELIBYSMY SIE WSTYDZIC !
jersey
Kontakt:

Post autor: jersey »

WOW nie wiedzialem ze tutaj az 5 stron jest ! DZIKUS chyba za bardzo sie przejeles! normalne ze łepek bedzie wlaczyl o swoje i go nie wyprostujesz! fotki sa smieszne i kazdy z nich polewa pewnie sam autor i wykonawca tez maja niezly ubaw a ty psujesz cala atmosfere bo fotki na pinku musza byc hardcorowe i nic innego nie moze byc! ja im zazdroszcze pomyslu i chetnie sam bym dal takie fotki na pinku hehehe :P
ponoc to jest freestyle a wy juz chyba o tym zapomnieliscie:(
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

A ja powiem tak do coponiektorych-czy gdyby na zdj ten shaman jechal na manualu robiac xup iii..... majac na sobie koszule foxa za 200zeta kask ff za 600 i wyraz twarzy taki cwaniaczkowaty to tez byscie tak brechtali z tej jak wy to mowicie'''baletnicy'''???napewno nie,wtedy napisalibysta jaki on zajebicho,jaki fajowy sprzet itd.Qrwa kolo sie usmiecha i widac ze jest spoko moze osmieszyl sie tyci tymi fotami ale nie cwaniaczy i nie pozeruje i powiem tez ze ok enjoy czy ktorys jebnal zajebicho zdj z dirtu i nikt nc nie mowil a shaman jebnal taki troche smieszny lajcik i zrobil smieszna(dla mnie )minę to juz robicie polewy'''jezioro labedzie''i baletnica itp.Kurwa nie rozumiem polowy z was,powoli zamieniacie sie w drechow(waszym zachowaniem)
PS.mlody_dh qrwo wkurwiasz mnie,wszedzie wtykasz swoj smierdzacy nos i dopowiadasz kurwa swoje ****** madrosci(tzn idiotyzmy)i czytasz wszystkie wypowiedzi a potem zobaczysz ze wiekszasc mowi 66 to ty tez sie podpisujesz pod 66.Qrwa chcesz sie upodobac,czy ty masz swoje zdanie,chcesz zawojowac to forum.Qrwa twe posty sa wszedzie wiec sie uspokoj a jak nie to w..........j POZDRO
--hmmm a mialem duzo nie pisac.......... :)
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

no comments teraz dochodze do wniosku jak mała jest osób z którymi można by było pośmigać (oczywiście sporo osób jest pozdro DubinRB) ale mniejsza z tym a ty shaman *********** bo już dawno nie widziałem tak pojebanego wątku na forum
Xprot

Post autor: Xprot »

freeride kochany sie nie denerwuj sprawa poszla o to ze on nie robi tego manuala z xupem.........

sie nie odzywalem, ale
szaman jestes niepowazny, a mowienie w dwoch roznych postach dwoch roznych rzeczy to juz wypas i przerosles sam siebie.......... zachowujesz sie ze niby jestes powazny, ze to ty z nas masz polew.... ile masz lat ze wszystkich dziecmi nazywasz? staruch sie odezwal........
lolem (kurwaa tak glupiego tekstu tez dawno nie slyszalem...) to ty jestes bo sie wyglupiles przez danie tych fotek na pb i nie chcesz sie przyznac do tego........ to nie jest powazne zachownie zwaszcza ze gdzioes poszedl tekst w stylu 'ty pewnie nawet tak nie umiesz'..............
szkoda mi ciebie i tyle teraz to mozesz mowic ze bylo dla smiechu itd
a ide na dropu i potem plucie ze nie 10 m, pewnie ze nie 10 m, tylko ze my nie doceniamy tych twoich n cm.........
szkoda mi ciebie shaman
szkoda mi ciebie shaman
szkoda mi ciebie shaman
szkoda mi ciebie shaman
szkoda mi ciebie shaman
szkoda mi ciebie shaman
szkoda mi ciebie shaman

a ty dzikus wez lewatywe olej go bo pierdolii jak potluczony i nic nie pisz, pokaz swoja wyzszosc.......

RNS tez zes dojebal co innego gdzies na stronie wlasnej, co innego na pb gdzie fotki sa skatalogowane i nie ma sekcji 'ciecie riding'

niepace bo mnie wkurwilisciae solidnie
redrock
Kontakt:

Post autor: redrock »

Holy shit jak jakaś kłootnia to od razu topic sie rozwija na 99 stron :/ Qrde ludzie uspoqjcie sie.

Make love not war :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Rudy
Kontakt:

Post autor: Rudy »

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=283982

bohater tego tematu tez by sie nadal na ta fote =D muahaha
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Dzikus.... uparles sie na tego goscia na maxa. A Twoje posty naprawde juz sa chyba nizej nawet niz sredni poziom tego forum. Masz te 26 lat i uwazasz sie za doroslego. Ale wiek o tym nie swiadczy tylko to jak sie zachowujesz.
A to co soba prezentujesz naprawde wiele o Tobie mowi.
Shaman jakos ( ale ledwo juz ) trzyma fason. Ty nie.
Co maja jego zdjecia do tego ze nazywasz go ciota, pedalem? To ma jakis zwiazek.
Moze nie jestes "dziewica intelektualna" ale to co masz w glowie po studiach to tylko wiedza nabyta. Ale to na jakim poziomie emocjonalnym jestes nie ma nic wspolnego z iloscia fakultetow, ktore kiedykolwiek zrobisz.
Czy jak byles w wieku Shamana to byles taki nieskazitelny?
Patrzysz na niego z punktu widzenia 26 latka ... on jest mlodszy i robi rozne rzeczy ktore teraz uwaza za fajne. Daj mu spokoj, co Cie interesuja " malolaty".
Swoimi postami robisz sobie wieksza siare niz Shaman tymi zdjeciami. On ma 14 czy tam 16 lat a Ty 26. Nie widzisz roznicy? Ze uwazasz sie za lepszego?
Daje glowe ze jak ten chlopak bedzie mial 26 lat bedzie naprawde reprezentowal wyzszy poziom od Ciebie.
Adams
Kontakt:

Dzikus.... uparles sie na tego goscia na maxa. A Twoje posty naprawde juz sa chyba nizej nawet niz sredni poziom tego forum. Masz te 26 lat i uwazasz sie za doroslego. Ale wiek o tym nie swiadczy tylko to jak sie zachowujesz.
A to co soba prezentujesz naprawde wiele o Tobie mowi.
Shaman jakos ( ale ledwo juz ) trzyma fason. Ty nie.
Co maja jego zdjecia do tego ze nazywasz go ciota, pedalem? To ma jakis zwiazek.
Moze nie jestes "dziewica intelektualna" ale to co masz w glowie po studiach to tylko wiedza nabyta. Ale to na jakim poziomie emocjonalnym jestes nie ma nic wspolnego z iloscia fakultetow, ktore kiedykolwiek zrobisz.
Czy jak byles w wieku Shamana to byles taki nieskazitelny?
Patrzysz na niego z punktu widzenia 26 latka ... on jest mlodszy i robi rozne rzeczy ktore teraz uwaza za fajne. Daj mu spokoj, co Cie interesuja " malolaty".
Swoimi postami robisz sobie wieksza siare niz Shaman tymi zdjeciami. On ma 14 czy tam 16 lat a Ty 26. Nie widzisz roznicy? Ze uwazasz sie za lepszego?
Daje glowe ze jak ten chlopak bedzie mial 26 lat bedzie naprawde reprezentowal wyzszy poziom od Ciebie.
Szkoda czasu Dzikus. Czemu sie tak denerwujesz jak mowia ze siedzis tylko na forum? Czyba tak jest bo dosc aktywnie sie udzielasz w tym topicu.
Chyba masz ciekawsze zajecia niz szydzenie z ludzi. A to jest nie fair bo to gosc duzo mlodzszy od Ciebie.
Pozdrawiam 3maj sie.
Adams
Kontakt:

ups... sorry ze 2 topiki ale dh-zone mi sie wiesza :-/
Rudy
Kontakt:

Post autor: Rudy »

ale zjebani jestescie i niekumaci,ale chyba jestescie tacy jak Shaman i trzymacie fason o qrwa buhahahahaah
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

wiecie to juz zaczyna sie robic nudne... chyba kazdy uzytkownik dh-zone musi go pojechac... tzn shamana... zamiast marnowac czas na to glupie pisanie lepiej juz sobie podokrecac srubki w bajku...

ostatni raz jak cos pisalem tu bylo chyba 2razy mniej postow... teraz przeczytalem 4komentarze i odechciewa mi sie patrzec dalej...

prymitywne jest jechanie po kims w kupie... ja gdybym wiedzial, ze tak to wszystko sie potoczy w ogole bym nie komentowal tych jego zdjec...

ale niewazne... h-uj z tym.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

co was k u r w a nagle tak obchodzi ten małolat........co on sie wybronić nie może sam, tylko potrzebuje pieprzonych spowiedników czy ki c h u j sami jesteście żałośni i zachowujecie sie jak ciepłe kluchy!!, co łezki wam w galach stają jak widzicie uciśnionych??!!....zajmijcie sie afryką albo innymi "szlachetnymi" celami...a gadanie typu lepiej zrobić coś zamiast pisania na ten temat jest bezsensu....nikt nie będzie mi mówił co mam robić!!!!!!!mam ochote to pisze.....robienie gówna w kiblu też jest bezsensu??!!....przeceiż zamiast tego, tyle pozytecznych rzeczy moge zrobić.....panienki!!!.....a mnie to jebie że komuś żyć nie daje(oczywiśćie nie bez powodu)...........może wysunie jakiś wniosek z tego ten lamus.........nikt nie napisał w pink biku że to galeria dla "wiejskich wymiataczy"........

a tak poza tym jesteście bardzo nie konsekwetni.Najpierw wszyscy szydzą, a jak sie okaże że to nie jest już cool to nagle zmieniacie zdanie, i PROSTA szydera zmienia sie w dyskusje na tle moralno etycznym.Pieprzyc to jak leży mi coś na sercu to pisze, nie mam zamiaru sie kryć z tym co myśle!!!
Zablokowany