Rower Gee Athertona
zgadzam sie z kolegą wyżej, jesteśmy w Polsce i pewnie ku zdziwieniu niektórych używa sie tu polskiego języka, a jeśli sprawia to komuś trudności i musi sie "podpierać" angielskim, to może dobrym pomysłem było by wrócenie sie do podstawówki na lekcje j.polskiego zamiast przesiadywanie na angielskich forach 

Czy to jest temat o Rowerze Gee Athertona czy o poprawności wypowiedzi użytkownikow?
konex wg. mnie nie ma co poprawiac takich bledow, bo i tak nie oduczysz ludzi ich przyzwyczajen jezykowych...
Ludzie!! skupcie sie na temacie i blagam... nie robcie z kazdego tematu klotni na temat jezyka polskiego...
A teraz pytanie co do tematu:
Jakie to sa obrecze w rowerze Athertona?
konex wg. mnie nie ma co poprawiac takich bledow, bo i tak nie oduczysz ludzi ich przyzwyczajen jezykowych...
Ludzie!! skupcie sie na temacie i blagam... nie robcie z kazdego tematu klotni na temat jezyka polskiego...
A teraz pytanie co do tematu:
Jakie to sa obrecze w rowerze Athertona?
-
- Kontakt:
znów czytając nazwę tematu cieszyłem się że dowiem się paru nowych interesujących rzeczy i znów się zawiodłem... czepiacie się byle ciulstw..
gdyby konex się nie przyczepił nie byłoby sprawy ofc. ale jak widzicie że jakiś modek zwróci uwage troche agresywniej to odrazu chcecie zrobić wojnę bo co nie powiecie i tak będziecie po stronie któregoś z ważniejszych ludzi na tym forum.
dupny OT wyszedł a nic się dowiedziałem o rowerze Athertona...
gdyby konex się nie przyczepił nie byłoby sprawy ofc. ale jak widzicie że jakiś modek zwróci uwage troche agresywniej to odrazu chcecie zrobić wojnę bo co nie powiecie i tak będziecie po stronie któregoś z ważniejszych ludzi na tym forum.
dupny OT wyszedł a nic się dowiedziałem o rowerze Athertona...
Niedawno spotkałem osoby które chciały mnie sprać za to że powiedziałem "sorry" , do tego są rasistami i nienawidzą żydów.... Szczerze... ? Odważni w grupie... Co innego jak takiego samego spotkasz...
Język się zmienia... To norma... jednemu się to podoba innemu nie. Niech każdy pilnuje siebie. A to że jest moderatorem to co ? Czy ktoś mu za to płaci.. ? Śmieszni jesteście...
Cya Boys
Język się zmienia... To norma... jednemu się to podoba innemu nie. Niech każdy pilnuje siebie. A to że jest moderatorem to co ? Czy ktoś mu za to płaci.. ? Śmieszni jesteście...
Cya Boys