do troche starszych forumowiczów
Słuchajcie mam okazje przepisać sie z liceum do technikum drogowo geodezyjnego jak myślicie czy warto, potem polibuda itp.?? :>
tylko sie nie śmiać
dzikus może ty mi powiesz ??
tylko sie nie śmiać
dzikus może ty mi powiesz ??
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
just fuck it.
ej evil ja skonczylem technikum geodezyjne, w tej samej szkole byla tez drogowka. radze ci abys sie przepisal na geod. pozniej pojdziesz na studia i bedziesz mial zdecydowanie lawiej. niewiem jaki tam macie poziom w lodzi ale u mnie bylo nawet ostro ale da sie przezyc. systematyka i tyle, jak z matematyka . cos opuscisz i ciagnie sie jak smrod po gaciach. bylem tez na studiach geodezyjnych ale zrezygnowalem bo znudzilo mi sie uczyc tego samego, wkoncu trzeba sie rozwijac co nie? a z tego technikum chcialem zrezygnowac przez jednego typa, ale jak Bog Kubie tak Castro Bogu, nie dalem sie i z roku na rok bylo tylko lepiej. owszem trzeba bylo nieraz wydac pare groszy na zalegle cwiczenia ale nieczego nie zaluje, praktyki tez sa fajne
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=21051
-
- Kontakt:
ja skończyłem dokumentację budowlaną, geodezja fajna jest ( możliwość macania niwelatora rekompensuje wszystko... ) , praktyki w dobrym miejscu też są zajebiste .
p.s. nowa klasa = nowi ludzie.
p.s. nowa klasa = nowi ludzie.
SALTO
nie przepisuj sie w zyciu, bo na studia cie nie przygotuje zadne technikum-srikum..te szkoly to przezytek...a kolesie z technikum, ktorzy sa u mnie na studiach to bez wyjatku tlumoki, na szczescie nie ma ich zbyt wiele...a co do agrumentu, ze masz konkretne umiejetnosci - to guffno prawda, bo rynek pracy i tak sie ciagle zmienia..trzeba sie uczyc elastycznosci, wlasnie w LO..eech, stary jestem....lol
-
- Kontakt: