ile skoku ma freedom
-
- Kontakt:
ile skoku ma freedom
mam pytanie ile skoku ma prodigy freedom i czy lepiej włożyć duro triple czy zwykłe 

AlanCK dobrze prawi... a najlepiej to kup uzywanego Big Hita bo w tej cenie dorwiesz i wyjdziesz na tym duuuzo lepiej niz kupujac taki sobie jednozawias. i jeszcze bedziesz mial kase na lepszego amora niz duro ktore w tym prodigy bedzie smiesznie wygladalo i bedziesz mial zrabane geo przez to.
Demo 8 2010 BoXXer Race
-
- Kontakt:
ISSUES szczerze to mnie srednio obchodzi co mi ktos sugeruje na forum bo mu sie nudzi ze polecam ciagle 1 rame. Dziwne by bylo raczej gdybym ciagle cos innego polecał jako najlepsza tania używke? BH jest po prostu łatwo dostepny z sensownych ram <2tys zł. Co innego jest do wyboru? Jakies zadkie ramy i stinky oraz freedom. Nie trudno wybrać 

-
- moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jako jedyny z wypowiadających się mam tą ramę! Rama musi mieć amorek z przodu minimum 150mm skoku bo wtedy jest geo nadające się do jazdy. Chociaż Liwcio ma ją z Pikiem i mu się geo podoba. Duraka tam nawet nie wsadzaj! Bezsens! Kup albo używanego Marcoka albo tego RST Storm. Górną granice granice bym dał 180mm. Bo z większym jak dla mnie byłby chopper. Chyba że wsadzisz do tej ramy damper 222mm (a jest to możliwe) wtedy poeksperymentować można z większymi widelcami! Producent zaleca damper 216mm a na luzie wejdzie 222mm.
Rama się opłaca ale po dogadaniu się i kupieniu jej bez dampera. Z Metelem to jest pomyłka. Ja kupiłem tą ramę za 1300zł i Swingera 4 waya z allegro za 400. Wyszło 1700. A różnice między pracą Swingera a Metela chyba każdy widzi.
Rama jest zwinna i pracuje jak każdy inny jednozawias.
Tak nawiasem. Wszyscy negujecie tą ramę a żaden z was na niej nie jeździł! Mam ją jak na razie ja i Liwcio i obydwoje sobie ją chwalimy!
Pozdrawiam!

Tak nawiasem. Wszyscy negujecie tą ramę a żaden z was na niej nie jeździł! Mam ją jak na razie ja i Liwcio i obydwoje sobie ją chwalimy!
Pozdrawiam!
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
-
- Kontakt: