Witam poszukuje kiery w stylu sunline v1 czy BBB litebar , czyli lekkiej i z małym wzniosem , sunline za drogi bo to wydatek ponad 230zł , a bbb który jest za to tani bo chyba 80zł ale 600mm ma tylko.Szukam jakiś tańszych modeli ale niestety nic odpowiedniego nie moge znalezc.Syncros bulk też jest interesująca ale te 150zł na chwile obecną niestety niedam za kierke.Macie jakieś propozyjcje ?
ja tam nie polecam hussefelta.. w tamtym roku raz przekrecilem manuala na walkach i rower polecial i wyladowal na kierze, no i sie zgiela, wyslalem na gware to mi nie uznali , dodam ze mialem ta wersje dh ;]..
No to możesz sobie kupić FUNN FatBoy w wersji low - wznios i waga jak w sunline v1, długość 715 i jest naprawdę sztywna. Nie wiem jak z dłuższą eksploatacją bo mam nią od niedawna
mad79 długo funny trzymaja Wez funna, estona albo tanszego sunline.
Matissss ta kiera to pewnie to samo co BBB albo z innego katalogu idzie. Ciezki kloc z poprzeczka dla ludzi z urojeniami. Zreszta mówiles ze 80zl to za tanio, a ta kiera jest tansza...
Matissss własnie z takimi urojeniami, ze kiera bez poprzeczki peknie przy naskakiwaniu na chodnik. Bo ktos zna 1 osobe komu kiera bez pekła.Mi teraz tez jedna kiera umiera (bo pogieta w dj biku) ale ja na niej zgniotłem kość. Tak to mozesz z kiera dowolne rzeczy robic. Z osób które jezdza na powaznie praktycznie nikt nie potrzebuje poprzeczki i z niej nie korzysta (alek fr w ciezkim FR biku tak jezdzi i tam to jeszcze rozumiem ale w dh, 4x czy dj nie znam nikogo z poprzeczka z ludzi jezdzacych na powaznie).
blackdemon nikt nie mówi, ze jestes gorszy... Boze. Po prostu masz cieższa kiere, a bonusu w wytrzymałosci i tak nie wykorzystasz. A kasa w błoto? Masz kiere lzejsza o POŁOWE. Kiere bez poprzeczki mozna miec za mniej doplacasz tez za jakos wymienionych kier. Kiera z poprzeczka u eastona czy sunline tez nie byłaby tania
Dobra mie tylko chodzilo czy ona wytrzyma...nic wiecej. Na wadze mi nie zalezy a kierownice bez poprzeczki dzis tak wlasnie przy naskakiwaniu zlamalem na zgieciu... a ze nigdy nie jezdzilem na kierownicy z poprzeczka chce tego sprobowac.