Sposoby na kaca
-
- Kontakt:
Sposoby na kaca
Mam kilka imprez w najblizszym miesiacu i chciałbym wypytać o najlepsze na niego sposoby oprócz alkaselceru, snu i pracy.
THX
THX
najlepszy sposób to:
na klina - czyli, jak masz kaca to musisz go zapić alkoholem :D zgona walisz codziennie :D i nic nie czujesz żeby Cię bolało, trochę gorzej jest jak w końcu skończysz pić, to przez dwa dni trochę ciężko się poruszać, ale póki pijesz to jest ok. moj rekord to 8 dni non stop :D a znam takich co po dwa tygodnie chleją czasem jak jakaś większa okazja.
na klina - czyli, jak masz kaca to musisz go zapić alkoholem :D zgona walisz codziennie :D i nic nie czujesz żeby Cię bolało, trochę gorzej jest jak w końcu skończysz pić, to przez dwa dni trochę ciężko się poruszać, ale póki pijesz to jest ok. moj rekord to 8 dni non stop :D a znam takich co po dwa tygodnie chleją czasem jak jakaś większa okazja.
heh, przedwczoraj mialem po imprezie taki zgon, że nic nie mogłem jeść i pić cały dzień, tylko woda ze mnie nie wychodziła.. na takie coś polecam po prostu przeleżeć. zaś na lżejsze objawy na pewno prysznic (no cóż, nie wszyscy myją się rano - dlatego to piszę) i jakiś sok owocowy, nawet Kubuś czy Pysio :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
HMMM.... Ostatnio kumpela z 3 roku medycyny podsunela mi patent na kaca jaki to lekarze stosuja. Kupujesz aspiryne(najlepiej bayer) i lykasz dwie tabletki na 2 godzinki przed piciem, na drugi dzien budzisz sie jak nowo narodzony.
PS Nie testowalem wiec nie wiem jak dziala, ale podobno niezle!!
PS2 Milego imprezowania!!
PS Nie testowalem wiec nie wiem jak dziala, ale podobno niezle!!
PS2 Milego imprezowania!!
-
- Kontakt:
"sniadanko" na kaca?
porzadny kac to taki, kiedy kazda proba zezarcia lub wypicia czegokolwiek konczy sie wizyta w kiblu i rozmowa z bialym uchem...
na grubym kacu ciesze sie, jesli o 17 jestem w stanie zjesc jablko, na rozruch...
najlepsza metoda: nie lezec, nawet jesli leb nawala. tylko swieze powietrze, wysilek (na rowerze!) i woda niegazowana jesli jestes w stanie pic cokolwiek.
porzadny kac to taki, kiedy kazda proba zezarcia lub wypicia czegokolwiek konczy sie wizyta w kiblu i rozmowa z bialym uchem...
na grubym kacu ciesze sie, jesli o 17 jestem w stanie zjesc jablko, na rozruch...
najlepsza metoda: nie lezec, nawet jesli leb nawala. tylko swieze powietrze, wysilek (na rowerze!) i woda niegazowana jesli jestes w stanie pic cokolwiek.
-
- Kontakt: