...e tam, słyszałem że jakiś Samulcem, SAlum czy Samuel nieźle popyla więc musi mieć niezłe trasy... zapraszam do Australi;)
podzielam opinie fajny temat;)
Kurde Chłopak ma dopiero 13 lat (sadzac po niku) i pyta się gdzie są fajne traski zjazdowe i nie otrzymał konkretnej odpowiedzi..tylko został delikatnie wysmiany.
Właśnie popieram wojtasu pozdr...
Ej ziom tak na początek to z PL trasek... Wierchomla, myślenice góra kamińsk, puławy, harenda, snieżnica, wisła, sopot, zakopane, szczyrk, zieleniec, leszno, bełchatów, łódź, jelenia góra, żar, polanica, częstochowa, katowice, szymoszkowa, ustroń krynica, bydgoszcz (nie jestem pewien co do tego czy mi sie coś nie ********* z nazwą), stożek,kielce, busko zdrój, polanica zdrój, gubałówka jest fajna na start w zakopcu, kraków i poznań. Obok tych większy miast zwykle jest tor a nie w nich jakieś 30 km przeciętnie...
Pozdr ;p ziom i powodzenia w jeździe i szybkich postępów.
To trójmiasto w czym Sopot głównie i jeszcze nie daleko Dębek był taki tor o którym mało ludzi wie... Robili go bikerzy tylko i wyłącznie, własnymi rękami ale jechałem z niego na jesieni i chyba z 70 km/h się da wyciągnąć. Więc jest konkretnie i chopy też są całkiem syte. Chopy masz, np. pamiętam przeskok nad rowem. Jedna opcja to jedziesz w dół tym rowem druga to go przeskakujesz w poprzek jakieś 20 metrów lotu nad 5 metrowym rowem (głębokość 5m) . Więc nudzić się nie będziesz...
Pozdr ;p
Aha no i nie pamiętam nazwy góry. Pamiętam że była w promieniu 10 km od Dębek, była mało znana i miała ok 700 metrów wysokości jak patrzyłem na mapie...