Dex wiesz 1szy raz widze ze masz z czyms problem i to jeszcze tak blachym. Wez kartke i sobie rozrysuj w odpowiedniej skali i bedziesz wiedzia. Odkad jestem na tym forum widze ze w niemalze kazdej dziedzinie sie wypowiadasz chociaz tak naprawde gowno o tym wiesz, a tutaj masz zonka ? A swoja droga spotkalismy sie i wiesz co naprawde niezly jestes ze odgrazales mi sie na forum... A wracajac do twojego pytania bo jako kulturalny czlowieki postaram CI udzielic jasnej odpowiedzi. Podstawa to to ile masz wzrostu. Jesli mowisz ze chcesz go do streetu i do pseudo dirtu to przemysl sprawe ze 130 mm sporo podniesie Ci przod roweru a co za tym idzie i gorna rure, bo z tego co widzialem twoj rower to nie spada ona gwaltownie na dol tak jak np w Specu. Pomyl o tym ze przy jakims upadku moze Ci nie starczyc nog i mozesz niefortunnie zawisnac na ramie, a o ile pamietam do najwyzszych nie mozesz sie zaliczyc. Ja przy 188 cm 17,5" ramie i 120 mm z przodu moglem sobie wlozyc dlon na szerokosc miedzy krokiem a gorna rama. Stan okrakiem nad swoja rama i zobacz o ile mniej wiecej pojdzie Ci rower do gory. Zreszta to jest indywidualna sprawa kazdego ridera. Tak czy inaczej zycze powodzenia. Aha i jeszcze jedno jesli mozesz skoncz z tymi ZIOMAMI , ZIOMKAMI, ZIOMALAMI i textami rodem z rap ganciapy.
YO YO YO ELO ZIOMY ELO
16" + 130mm