BOXXER WORLD CUP OSZUST
Stasz zażądaj zwrotu 50zł i nie odbieraj bo będzie kolejny temat na 200 postów;]
Pan TK kombinuje jak koń pod górę, już chciałem prosić pana Konewkę, żeby już sobie odpuścił męczenie tego tematu bo szkoda słów i czasów na takich błaznów jak TK. ale jednak tego nie powiem.
Jeżeli pan TK nie odda Ci zaliczki to zrób to co było powiedziane na pierwszej stronie tego tematu - pojedz do niego po głupie 50zł i jeszcze popros o kase na benzyne;-)
Pan TK kombinuje jak koń pod górę, już chciałem prosić pana Konewkę, żeby już sobie odpuścił męczenie tego tematu bo szkoda słów i czasów na takich błaznów jak TK. ale jednak tego nie powiem.
Jeżeli pan TK nie odda Ci zaliczki to zrób to co było powiedziane na pierwszej stronie tego tematu - pojedz do niego po głupie 50zł i jeszcze popros o kase na benzyne;-)
www.feel-free.pl
zrobilbym foty jeszcze 2 boxxerow ktore leza mi w domu, ale mam was gleboko w dupie, admini nie daja upomnien za wypowiedzi jakis konewek itp wiecej sie tu nie wypowiem, a ty bikerJG jestes zwykylm frajerem, amortyzator jak wroci z serwisu zostawnie wystawiony na allegro lacznie ze zdjeciem kwitka osmieszajacego twoja osobe, jestem ciekawy dlaczego nie sprowadzasz sobie czesci skoro z ciebie taki wielki dilarz.. heh :s
adje
adje
[S]2x yeti 4x roz. s i l
no sorry ale to chyba jednak nie twoja sprawa...TK pisze:jestem ciekawy dlaczego nie sprowadzasz sobie czesci skoro z ciebie taki wielki dilarz.. heh :s

koleś wyluzuj troche....konewka pisze:K to zwykle gowno, sku*wysyn ktory powinien dostac w leb i lezec w szpitalu najpierw z powodu obrazen a pozniej leczyc sie na glowe. to sie nigdy nie skonczy

tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Skoro Pan TK ma aż tyle sprawnych boxxerów w idealnym stanie, to przecież bez gadania mógł wymienić BikerowiJG wadliwego boxxera na sprawnego(którego właśnie sprzedał Staszowi). Zwłaszcza, że akurat miał Boxxera World Cup w idealnym stanie. Myślę, że BikerJG nie pogniewałby się, gdyby TK mu wymienił amorka bez gadania. Co to za problem, jak się ma tyle Boxxerów WC w domku. I każdy po serwisie, w idealnym stanie, bez wycieków....
A jeżeli ten wysłany do BikeraJG rzeczywiście jest w idealnym stanie, to przecież nic nie stoi na przeszkodzie, by sprzedać go komuś innemu(czyt. ojebać kogoś innego)
A jeżeli ten wysłany do BikeraJG rzeczywiście jest w idealnym stanie, to przecież nic nie stoi na przeszkodzie, by sprzedać go komuś innemu(czyt. ojebać kogoś innego)
pan tk to oszust
wszystko bylo idalnie zaplanowane, MA JEDNEGO BOXXERA WC KTORY NIE JEST SPRWNY I ZOSTAL JUZ WYSLANY!!
Pozdrawiam panie tk i jestem ciekaw komu teraz wcisniesz boxxera, tzn kiedy bedzie tu nastepny temat o tobie.
Boxxera kupilem gdyz potrzebowalem amortyzator przed wyjazdem w gory.
Pozdro, frajerze, bo to ja mam pieniadze spowrotem i problem z glowy. Aha a to 50zl i 40 zwrotu sobie odbije jak cie tylko dorwe.
Tak jak powiedzial GORNIK pal gumy ;P

Pozdrawiam panie tk i jestem ciekaw komu teraz wcisniesz boxxera, tzn kiedy bedzie tu nastepny temat o tobie.
Boxxera kupilem gdyz potrzebowalem amortyzator przed wyjazdem w gory.
Pozdro, frajerze, bo to ja mam pieniadze spowrotem i problem z glowy. Aha a to 50zl i 40 zwrotu sobie odbije jak cie tylko dorwe.
Tak jak powiedzial GORNIK pal gumy ;P
-
- Kontakt:
Panowie, to poważna sprawa a wy sobie jaja robicie. Paczki nie mam zamiaru odebrać. Wolę już stracić te 50 zł i może na jakichś zawodach je odzyskać niż zostać z tym boxxerem i prowadzić jakiekolwiek rozmowy z TK. Zresztą nie wiem czego się spodziewałem po osobie z zablokowanym kontem na allegro i drugim kontem bez komentarzy. Wielka szkoda że przez niektóre osoby nie można ufać allegrowiczom bez komentów... Dzisiaj już załatwiłem sobie drugiego boxxera z pewnego źródła. A ten temat już powinno się zamknąć, ponieważ nie wnosi nic nowego.