BOXXER WORLD CUP OSZUST

yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Stasz zażądaj zwrotu 50zł i nie odbieraj bo będzie kolejny temat na 200 postów;]

Pan TK kombinuje jak koń pod górę, już chciałem prosić pana Konewkę, żeby już sobie odpuścił męczenie tego tematu bo szkoda słów i czasów na takich błaznów jak TK. ale jednak tego nie powiem.

Jeżeli pan TK nie odda Ci zaliczki to zrób to co było powiedziane na pierwszej stronie tego tematu - pojedz do niego po głupie 50zł i jeszcze popros o kase na benzyne;-)
www.feel-free.pl
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

Yasiuuu, spoko spoko ja wiem kiedy dac sobie spokoj. sam widzisz co sie dzieje. TK to zwykle gowno, sku*wysyn ktory powinien dostac w leb i lezec w szpitalu najpierw z powodu obrazen a pozniej leczyc sie na glowe. to sie nigdy nie skonczy
http://mrshaper.pinkbike.com/
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

konewka kultury troche.
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

zrobilbym foty jeszcze 2 boxxerow ktore leza mi w domu, ale mam was gleboko w dupie, admini nie daja upomnien za wypowiedzi jakis konewek itp wiecej sie tu nie wypowiem, a ty bikerJG jestes zwykylm frajerem, amortyzator jak wroci z serwisu zostawnie wystawiony na allegro lacznie ze zdjeciem kwitka osmieszajacego twoja osobe, jestem ciekawy dlaczego nie sprowadzasz sobie czesci skoro z ciebie taki wielki dilarz.. heh :s

adje
[S]2x yeti 4x roz. s i l
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

TK pisze:jestem ciekawy dlaczego nie sprowadzasz sobie czesci skoro z ciebie taki wielki dilarz.. heh :s
no sorry ale to chyba jednak nie twoja sprawa... :|
konewka pisze:K to zwykle gowno, sku*wysyn ktory powinien dostac w leb i lezec w szpitalu najpierw z powodu obrazen a pozniej leczyc sie na glowe. to sie nigdy nie skonczy
koleś wyluzuj troche.... :wink:
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

TK pisze:wiecej sie tu nie wypowiem,
wszystkim nam będzie ciebie brakowac [*]

:mrgreen:
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ak47

Post autor: ak47 »

Skoro Pan TK ma aż tyle sprawnych boxxerów w idealnym stanie, to przecież bez gadania mógł wymienić BikerowiJG wadliwego boxxera na sprawnego(którego właśnie sprzedał Staszowi). Zwłaszcza, że akurat miał Boxxera World Cup w idealnym stanie. Myślę, że BikerJG nie pogniewałby się, gdyby TK mu wymienił amorka bez gadania. Co to za problem, jak się ma tyle Boxxerów WC w domku. I każdy po serwisie, w idealnym stanie, bez wycieków....

A jeżeli ten wysłany do BikeraJG rzeczywiście jest w idealnym stanie, to przecież nic nie stoi na przeszkodzie, by sprzedać go komuś innemu(czyt. ojebać kogoś innego)
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

no ok sorry chlopaki ponioslo mnie. przyznaje sie. luz
http://mrshaper.pinkbike.com/
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

pan tk to oszust :) wszystko bylo idalnie zaplanowane, MA JEDNEGO BOXXERA WC KTORY NIE JEST SPRWNY I ZOSTAL JUZ WYSLANY!!

Pozdrawiam panie tk i jestem ciekaw komu teraz wcisniesz boxxera, tzn kiedy bedzie tu nastepny temat o tobie.

Boxxera kupilem gdyz potrzebowalem amortyzator przed wyjazdem w gory.

Pozdro, frajerze, bo to ja mam pieniadze spowrotem i problem z glowy. Aha a to 50zl i 40 zwrotu sobie odbije jak cie tylko dorwe.

Tak jak powiedzial GORNIK pal gumy ;P
Prenrzyk
Kontakt:

Post autor: Prenrzyk »

Tk pokaz amorki plizzz....
polok03
Kontakt:

Post autor: polok03 »

A ja mam nowego turnera w piwnicy i m6, ale Wam nie pokaze, bo zgubiłem klucz i popsuł mi się aparat ;)

:mrgreen:
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

polok03 nie trzymaj w piwnicy bo ci ukradna zanim zdjecia bedziesz mógł zrobic ;)
Prenrzyk
Kontakt:

Post autor: Prenrzyk »

słusznie :)
na balkonie też nie :P
Sorki za oft top :P

Zamknijcie już temat bo wysztko już wiadomo.
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

polok03 a wiesz co Ja mam w piwnicy ?! :P:P

Zajeb**ty Iron ! piekny... :D daj numer GG bo musze pogadac z Toba !
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Stasz
Kontakt:

Post autor: Stasz »

Panowie, to poważna sprawa a wy sobie jaja robicie. Paczki nie mam zamiaru odebrać. Wolę już stracić te 50 zł i może na jakichś zawodach je odzyskać niż zostać z tym boxxerem i prowadzić jakiekolwiek rozmowy z TK. Zresztą nie wiem czego się spodziewałem po osobie z zablokowanym kontem na allegro i drugim kontem bez komentarzy. Wielka szkoda że przez niektóre osoby nie można ufać allegrowiczom bez komentów... Dzisiaj już załatwiłem sobie drugiego boxxera z pewnego źródła. A ten temat już powinno się zamknąć, ponieważ nie wnosi nic nowego.
tristero1
Kontakt:

Post autor: tristero1 »

Stasz pisze:Paczki nie mam zamiaru odebrać

i prawidłowo.
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

TK Powinienes zostac tak ku*ewsko przekopany zebys juz nigdy nie mogł wystawic aukcji z racji amputowanych kończyn.
Zablokowany