Good job...czyli po naszemu kawał (23minuty edycji i montażu to nie kawałek) dobrej roboty. Przy czym zauważam pewien trend polegający na pokazywaniu "jaszczurek, robaczków itp.", ale w sumie to ładne i lepsze niż jakieś akcje na siłę pt. ...ktoś komuś nasrał w buty.
Zarąbisty film. Produkcja jak z zachodu. I z muzyką we mnie trafił. Ujęcia z Szymoszkowej dobre ale mało tego. Cała trasa jest o wiele dłuższa a tu tylko część przy Bercie jest pokazana. A trasa jest świetna trasa- Polska Kanada.
ja bym mial prosbe.. jakby ktos kto ma juz na dysku mogl wrzucic na np. torrenty org.. bo mi net co chwile przerywa i jestem w stanie cos sciagnac tylko z torrenta.. ;/ bylbym wdzieczny..
Stanik Ten Road Gap jest w Żywcu, skoczyła go 1 osoba ( na razie) która ekhem... no wiadomo... I na dodatek mu to nie wyszło, bo wyglebił i jakoś nikt nie ma zamiaru tego lecieć jako kolejny więc nie wiem czy na sztywniku tam w ogóle jest sens się pokazywać (jakbyś miał zamiar lecieć)
no tak widziałem ;P gap jest cudowny... ogladam własnie zdjece na pinku ;D tylko własnie sztywno pod dupa teraz 66rc z przodu, a nie fox wiec to ok, ale.... no własnie ;P