Gdyńskie klify
Gdyńskie klify
Siemka czy poradzę sobie na tamtejszych trasach (b. początkujący)?????
Czy łatwo wykminić tam fajne zjazdy, czy są gdzieś ukryte i trzeba być spryciarzem żeby znaleźć????? Czy jest tam dużo dresów (ploty)?????
Ogólnie to planuję wpaść w sobotę, a ostatni raz byłem tam z 5 lat temu z mamusią, kiedy rowery znałem tylko z TV.
Czy łatwo wykminić tam fajne zjazdy, czy są gdzieś ukryte i trzeba być spryciarzem żeby znaleźć????? Czy jest tam dużo dresów (ploty)?????
Ogólnie to planuję wpaść w sobotę, a ostatni raz byłem tam z 5 lat temu z mamusią, kiedy rowery znałem tylko z TV.
Ogólnie nie pokieruje Cie chyba zadobrze ale moja ulubiona trasa leci z miejsca gdzie sie startuje z takiego szlabanu w Gdyni niedaleko instytutu, ciśniesz na sam dół ( uważaj na 1-szych,ja tam cisnełem na xc prawie 70km/h ) oraz na riderów ,bo rozpęd na stepupa leci przez tą ścieżke. Jak dojedziesz na sam dół wbijasz na prawo na klif i z tamtąd ciśniesz w stronę sopotu. Uważaj bo z klifu naprawde łatwo się zrypać ,jeżeli nie będziesz przesadzał z prędkością będzie wszystko ok. I uważaj na korzenie i dziury. A dresy to nie wiem ,ja jak śmigam sam robie to ok 7-11 rano,o tej porze raczej dresy lecza kaca
.

Ride 4 Fun ! Biatch !
"wszystko jest kwestią prędkości, i oceny własnych umiejętności"
Po tej trasce jeżdżą zwykli XC-riderzy, więc Ty też spokojnie dasz radę. A z jaką prędkością, i jak zaszalejesz to już inna bajka 
BTW, co ostatnio słyszałem że jakis typek na XC z tamtąd spadł?

I opony na błoto? Pamiętaj że traska jest tak z 1m (już nie pamiętam dokładnie) od krawędzi, a jak pada deszcz to jest ślisko...eeee tam zalożę kalesony
BTW, co ostatnio słyszałem że jakis typek na XC z tamtąd spadł?
http://brooce.pinkbike.com