wasza wizytowka jest rower?
[quote="enjoy"]p0l0n3zz^:
jak dla mnie wszystko ok, jestes fajny i wogole ale...
cycki masz troche małe.[/quote]
qrwa, szkoda
a tak po prawdzie to siepomyliles, bo wiekszosc ludzi sie ze mnie brecha,ze mam stosunkowo duze suty :D ale i tak są zajebiste :D:D
jak dla mnie wszystko ok, jestes fajny i wogole ale...
cycki masz troche małe.[/quote]
qrwa, szkoda
a tak po prawdzie to siepomyliles, bo wiekszosc ludzi sie ze mnie brecha,ze mam stosunkowo duze suty :D ale i tak są zajebiste :D:D
gg1732355
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
moja maszin :D http://www.pinkbike.com/photo/4318834/
heloo tym dlugim postem to mnie rozwaliles
a ja popieram inura i kilku innych jush nie pasmietam kogo :P
jak chcesz sie pochwalic swoim rowerkiem - pochwal sie nim jak na nim siedzisz, w locie, na manuala i czym tam chcesz jeszcze... zawsze lubilem przegladac podpisy, ale teraz same rowerki dajecie i nudno sie robi :(
a ja popieram inura i kilku innych jush nie pasmietam kogo :P
jak chcesz sie pochwalic swoim rowerkiem - pochwal sie nim jak na nim siedzisz, w locie, na manuala i czym tam chcesz jeszcze... zawsze lubilem przegladac podpisy, ale teraz same rowerki dajecie i nudno sie robi :(
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
A mnie np wala fotki w locie czy cus.
Jak chec poogladac wyczyny to se zapodam jakiegos filma, a na fotkach chce ogladac rower. Na takich w locie gowno widac.
A ja lubie ogladac sprzet, fajnie nacieszyc oko ladnym bajem.
Poza tym i tak zadna fota nie odda umiejetnosci , mnie tam totalnie nie zalezy zeby cokolwiek komukolwiek pokazywac ;] Jezdze tylko i wylacznie dla siebie...
Jak chec poogladac wyczyny to se zapodam jakiegos filma, a na fotkach chce ogladac rower. Na takich w locie gowno widac.
A ja lubie ogladac sprzet, fajnie nacieszyc oko ladnym bajem.
Poza tym i tak zadna fota nie odda umiejetnosci , mnie tam totalnie nie zalezy zeby cokolwiek komukolwiek pokazywac ;] Jezdze tylko i wylacznie dla siebie...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
helu daj im sie popodniecac :P
ps enyoy - bimbim juz ci nie wystarcza :]
/joke zeby mi sie tu nikt nie bulwersowal :]
jak dla mnie w topicu juz wszyscy poweidzieli tyle ile mieli do powiedzenia :D i w sumie juz iwecej sie nie da :P
tak wiec niech kazdy ma w podpisie co tylko ma ochote :D
ps enyoy - bimbim juz ci nie wystarcza :]
/joke zeby mi sie tu nikt nie bulwersowal :]
jak dla mnie w topicu juz wszyscy poweidzieli tyle ile mieli do powiedzenia :D i w sumie juz iwecej sie nie da :P
tak wiec niech kazdy ma w podpisie co tylko ma ochote :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
A ja powiem więcej :P Ja sie zgadzam po części z max'em bo tesh lubie wiedzieć co kto ma i jak to wygląda a co do tricków na tym czymś to zawsze można wziąć user photoalbum i pooglądać co ten ktoś robi. Najbardziej bym chciał fotke na której by było widać jakiegoś tricka i rower i mnie w całej okazałości ale takie sie raczej rzadko trafiają :/ Ja sie np. lubie pochwalić koshmarkiem bo to raczej unikatowa ramka i po za wawą to raczej nie dużo ludziów ją zna a to na prawde dobra alternatywa dla tych droższych ram.
Peace
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
-
- Kontakt:
no masz.... i teraz ludziska marudza ze wkurwia mnie kazdy kto ma fote roweru w opisie... nie o to chodzi! moze czasem byscie tez i siebie pokazali? dobra fajnie ktos ma ladnego turkusowego dabomba (ladny kolor) a ktos inny fajnego bruisera. no i co? zasadnicza roznica tych internetowych pogawedek a 'real life' jest taka ze sie nie widzimy. kurcze jak telefon tyle ze bardziej wszechstronny. taka fota kogos, kogo zna sie przez neta ciekawie wplywa na psychike.
a loodzie naturalnie z kazdego tematu znajda zejscie na marudzenie o umiejetnosciach, pozerstwie, tym ze jednego stac na fulla (JEDYNY wyznacznik zamoznosci?) a inny musi jescic na sztywniaku (wyznacznik biedy?). to forum to dobre studium psychologiczne - jak kazde zreszta.
wiec trzymajcie sobie te rowery w podpisach jednych to bedzie irytowalo moze z uwagi na monotonie. niestety na podstawie tych fotek niektorzy wysnuwaja wnioski (szczegolnie jak ktos ma pointa lub dragstara). mnie nie obchodzi w ogole kto co ma moze sobie miec karpiela a i tak sie na tym nie przejade bo to nie moj rower a wole swoj bo moge na nim wszystko. kurka zawieszenie sie ugina tak samo i co (ło! ale fajnie, nieeee?). panowie, zdejmijcie noge z gazu.
a loodzie naturalnie z kazdego tematu znajda zejscie na marudzenie o umiejetnosciach, pozerstwie, tym ze jednego stac na fulla (JEDYNY wyznacznik zamoznosci?) a inny musi jescic na sztywniaku (wyznacznik biedy?). to forum to dobre studium psychologiczne - jak kazde zreszta.
wiec trzymajcie sobie te rowery w podpisach jednych to bedzie irytowalo moze z uwagi na monotonie. niestety na podstawie tych fotek niektorzy wysnuwaja wnioski (szczegolnie jak ktos ma pointa lub dragstara). mnie nie obchodzi w ogole kto co ma moze sobie miec karpiela a i tak sie na tym nie przejade bo to nie moj rower a wole swoj bo moge na nim wszystko. kurka zawieszenie sie ugina tak samo i co (ło! ale fajnie, nieeee?). panowie, zdejmijcie noge z gazu.
www.trialshop.pl