43RIDE Free Rider 2 ConTEST
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
awiec, my tu w krakowie rozkminilismy gre, to jaki masz czas zalezy od kompa i od przegladarki jaka sie ma, bo np na tym samym kompie jak gralismy w firefoxie to mielismy czasy 40sec a w internet explorerze po 30 sec, ja mam avant browsera i mialem najlepszy 29.089. czy kolega od czasu 27sec pochwali sie jaki ma procesor i jakiej uzywa przegladarki?
-
- Kontakt:
mongol dh odpalałem w IE i Firefoxie i czas taki sam, spróbuję jeszcze na innych przeglądarkach.

edit: jak komuś muli to niech zmniejszy jakość... wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy na okienku z grą freerider 2 i wybrać jakość
niska
może coś w tym jestmongol dh pisze:to jaki masz czas zalezy od kompa i od przegladarki

edit: jak komuś muli to niech zmniejszy jakość... wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy na okienku z grą freerider 2 i wybrać jakość

no nie wiem, w kilka osob porownywalismy czasy na roznych programach, nawet kolega na mac'u jak gral to jak wlaczyl safari to mu szybciej chodzilo niz na jakiejs innej przegladarce. cos tu jest, jesli kilku osobom roznie chodzi w zaleznosci od kompa i przegladarki.
wiec moze jak ktos sie chwali czasem to si epochwali jeszce procesorem i przegladarka zeby byly wyrowanne szanse :P
wiec moze jak ktos sie chwali czasem to si epochwali jeszce procesorem i przegladarka zeby byly wyrowanne szanse :P
Wiec po kolei.. dość mocny komputer, mocne łącze (tylko łącze jest chyba bez znaczenia z tego co się orientuje) gram na Firefoxie, nie wiem jaką mam wersje Flasha (moim zdaniem soft i hardwere przy planszach małych i bez ekstra tekstur jest bez znaczenia) ale wiem jedno... jestem wielkim entuzjastą tej gierki i gram w nią regularnie wiec raczej większych problemów nie było - trasa jest bardzo płynna i ma kilka tipsów polepszających wyniki...
Jak na razie wyciąłem 28,922 i 28,919 i naprawdę nie widzę możliwości żeby wyciągnąć więcej a stosowałem wszystkie znane mi tricki jakie polepszają prędkość przejazdu a startowałem już w kilku podobnych konkursach...
EDIT: pewnie jeszcze góra 100 - 200 setnych może się da ubić przy jakimś mega przejeździe
Jak na razie wyciąłem 28,922 i 28,919 i naprawdę nie widzę możliwości żeby wyciągnąć więcej a stosowałem wszystkie znane mi tricki jakie polepszają prędkość przejazdu a startowałem już w kilku podobnych konkursach...
EDIT: pewnie jeszcze góra 100 - 200 setnych może się da ubić przy jakimś mega przejeździe
-
- Kontakt: