BIAŁYSTOK! BADANIA
BIAŁYSTOK! BADANIA
Witajcie,
Ja z apelem do mieszkańców BIAŁEGOSTOKU i okolic-
Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej pt
„PRZEŻYWANIE UPRAWIANIA KOLARSTWA GRAWITACYJNEGO”
i pilnie poszukuję „KOLARZY GRAWITACYJNYCH”- dirtowców, downhillowców, trialowców etc..
Jeśli należysz do tej elitarnej grupy chciałabym prosić Cię o udzielenie mi wywiadu w wyżej wymienionym temacie.
Wywiad ten będzie się odnosił do twoich doświadczeń, przeżyć związanych ze skakaniem na rowerze- trwałby około godziny i jeśli się zgodzisz chciałabym umówić się z Tobą na przeprowadzenie go jeszcze w grudniu.
Obiecuję, że nie będzie bolało oraz że twój udział w tych badaniach znacząco przyczyni się do rozwoju wiedzy o tym sporcie.
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam
mój e-mail: diavola@o2.pl
Patrycja [/b]
Ja z apelem do mieszkańców BIAŁEGOSTOKU i okolic-
Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej pt
„PRZEŻYWANIE UPRAWIANIA KOLARSTWA GRAWITACYJNEGO”
i pilnie poszukuję „KOLARZY GRAWITACYJNYCH”- dirtowców, downhillowców, trialowców etc..
Jeśli należysz do tej elitarnej grupy chciałabym prosić Cię o udzielenie mi wywiadu w wyżej wymienionym temacie.
Wywiad ten będzie się odnosił do twoich doświadczeń, przeżyć związanych ze skakaniem na rowerze- trwałby około godziny i jeśli się zgodzisz chciałabym umówić się z Tobą na przeprowadzenie go jeszcze w grudniu.
Obiecuję, że nie będzie bolało oraz że twój udział w tych badaniach znacząco przyczyni się do rozwoju wiedzy o tym sporcie.
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam
mój e-mail: diavola@o2.pl
Patrycja [/b]
masz rację stylistyczna tragedia- miesiąc kombinowaliśmy z promotorem- chodzi o to, że jeśli napiszę "przeżywanie kolarstwa grawitacyjnego" to będzie to zawierało w sobie np kupowanie wentylków :/ natomiast "uprawianie" uściśla temat ale psuje stylistykę- mniejsze zło.. słowo przeżywanie jest kluczem więc nie mogę go wywalić;p no to chyba tyle.Spaced pisze:nezah nie chce sie narzucać ale czy tytuł pracy nie wydaje ci sie troche stylistycznie kiepski? Wink
BTW. Nie lepiej pod jakas miejscówka o to ludzi pytać?
co do miejsca szukania bikerów- zlamałam nogę na shorze na pietraszach 2 tygodnie temu- piszczel -wyrwało kawałek. więc nie mam jak się poruszać póki co- rozumiesz... kolarstwo najzdrowszym z nałogów,

-
- moderator
- Kontakt:
slayerek widzę, że jesteś z Białego- jeśli skaczesz to może mogłabym przeprowadzić z Tobą wywiad?
gdzie na pietraszach jest northshor? Smile
co do northshore'a to patrząc na plan B-stoku w połowie Andersa jest skrzyżowanie z 1000lecia. koło tego skrzyżowania jedziesz pod wiaduktem wzdłuż torów na północ ok. 1 km. będzie tam przejazd przez tory (dla samochodów, w lewo jest dojazd do skansenu) w tym miejscu skręcasz w prawo przez tory do lasu. następnie skręcasz w lewo na rozgałęzieniu zaraz za wjazdem do lasu, jedziesz jakiś czas prosto aż zobaczysz działki. skręcasz przed samymi działkami w prawo i jedziesz dalej prosto aż do zakrętu w lewo. w tym miejscu dalej jedziesz prosto wjeżdżając w las ścieżką dla pieszych. jedziesz nią prosto około 500m i jesteś na miejscu.
...Acidusss pisze:A może jakoś tak bardziej po polsku jednak np: Odczucia własne związane z uprawianiem kolarstwa grawitacyjnego
niestety "przeżywanie" jest sztywno ustalonym terminem psychologicznym i nie mogę tej formy zmienić ani o jotę, więc musi być tak jak jest, forma "przeżycia" również jest niedopuszczalna ale dzięki za radę;)
temat tematem, ale pracy nie będzie bez waszego wkładu ,więc czekam na odzew bikerów z Białego albo tych którzy mają ochotę tu przyjechać na wywiad, choćby byli z Bielsko-Białej
znam kilka osób stąd, ale niestety to nie wystarczy. a mój bike aktualnie to dartmoor 4x- lekkie to i wytrzymałe, a z babskiego punktu widzenia i ładne to czerwone;p. zanim sobie coś kupiłam uczyłam się na shredzie kony, a mój pierwszy własny bike był fulem- kross fr1.
ankiety też z czasem dam wam i poproszę o uzupełnienie ale najważniejsze i podstawą są jednak te wywiady- a do tego trzeba się spotkać twarzą w twarz.
ankiety też z czasem dam wam i poproszę o uzupełnienie ale najważniejsze i podstawą są jednak te wywiady- a do tego trzeba się spotkać twarzą w twarz.