Czy opłaca? Zważając na obecne zimowe zniżki cen sądze, że się nie opłaca. Za tą samą cene obecnie możęsz wyrwać DJ 04 czy nawet 05 na sztywną ostatnio poszedł za podobną kwote. Możesz też popatrzeć za Dirt Jamem Pro, 06 ma tłumik VF2 i komore powietrzną no i młodszy rocznikowo jest no chyba, że koniecznie na sztywna musi być.
mam okazje kupic drop offa III za 250zl z pompka ale ma lekkie pekniecia na koronie od dolu, gwarancja jest do marca wiec nie wiem czy to potem mi nie jebnie. dropow 5m nie trzaskam czasami jakas mala hopa bo dopeiro zaczynam jezdzic a troche mi szkoda polamac sie za 1 skokiem
morthias nawet jak nie ma pekniec konstrukcja moze byc juz osłabiona. To nie jest tak ze materiał jest idealnie zdrowy i nagle ni z gruchy ni z pietruchy peka.
blackdemon pogrzeb troche jak Bombell radzi bo wiecej sensu i bezpieczniej.
odswiezam, raczej jestem za tym drop offem, moge go dostac za smieszna cene, jest pod oske 20mm, ma minimalne pekniecia od gleby a tak to stan dobry. bedzie siedzial w ramie ns bitch 06 wiec geo mysle ze powinno byc ok
Ale po jaką choinke ci 150mm w dirt/street? Jak za śmieszne pieniądze to kup, sprzedaj z zyskiem i kup jakąś porządna stówke. Sam miałem Bitcha 06 + 100mm w dircie i całkiem przyjemnie sie śmigało.
nie tylko dirt i street, ja z reguly jestem fanem offroadu ale niestety nie ma gdzie jezdzic bo dresy wszystko niszcza. a teren u nas nie jest taki zly
ogolnie to biore daje mojego fundamentala doplacam 50zl i mam drop offa. jak cos mozna zaspawac ale lepiej nie rozgrzewac materialu bo tylko sie oslabi jeszcze bardziej
blackdemon bierz tego dj jesli jest bez zadnych uszkodzen bo to dobry klocek porzadniejszy niz 04 czy 05. A nad dropoffem to sie nawet nie zastanawiaj bo za peknietego to 100zl jest za duzo.