Moderator też człowiek?

Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Przesadzacie z tymi wulgaryzmami. Wcale nie ma ich tak duzo.

Odnosnie warnow. Mozna by podniesc poziom forum przez zwracanie uwagi lub kasowanie postow z bledami ort. Jednak nie widze sensu zwracania uwagi na posty w ktorych uzytkownik nie uzywa polskich znakow. Tak jak ja 8)
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

mod człowiek jak reszta użytkowników, wiec skoro cała ta reszta klnie czasami, choć niby nikomu nie wolno, to i oni mogą...
http://dhcyc.pinkbike.com
rems
Kontakt:

Post autor: rems »

no tak, ale jesli chca nas za cos karac sami nie powinni tego robic......
to tak jak na dzwiarz do sklepu widzimy zakaz wstepu z lodami a wlasciciel siedzi i zre loda?? dlaczego mamy konczyc swoje lody na zewnatrz skoro on sam wpieprza swoje w srodku??

haha zakladam ze na forum jest duzo mlodocianych wiec dlatego taki banalny przyklad :D
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

rems akurat w przypadku własciciela, a nie moda (bo mod to nie własciciel) to on moze we własnym sklepie robic co chce ;)
rems
Kontakt:

Post autor: rems »

wiesz, ale np: prezydent tez nie jest ponad wszelkim prawem ;)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

rems bo prezydenta sie wybiera. On został wybrany na stanowisko. TY nie jestałes wybrany na stanowisko np. własciciela własnego domu ;)
tobo
Kontakt:

Post autor: tobo »

uważam że przekleństwa są zbędne - a szczególnie gdy coś się pisze.
mięso leci na ulicy, w telewizji, w muzyce. musi być też i tu? to że słyszy się je na każdym kroku oznacza że jesteśmy już tak do tego nawykli i zobojętniali że musimy dołączać do ogólnego trendu?
ciekawe ilu z was przy swoich dziewczynach/koleżankach/narzeczonych/żonach mówi w ten sposób? jeśli tego nie robicie to dlaczego? myślę że przede wszystkim dlatego żeby nie wyjść na chamów i prymitywów. czy dlatego że to jest "męskie" forum to musi być tu podobnie jak na ulicy, w autobusie czy w knajpie?
udzielam się na jeszcze dwóch forach, z czego na jednym przekleństwa są wymoderowywane, w regulaminie również jest informacja na ten temat. do tego zalecenia stosuje się praktycznie cała grupa użytkowników i nie sądzę żeby komukolwiek brakowało takich upiększaczy.
to moje zdanie dotyczące ogółu użytkowników a nie moderatorów.
czy powinno się coś robic administracyjnie z takimi tekstami? uważam że niekoniecznie. raczej sami powinniśmy kontrolować to co i jak piszemy. bo wiele notek w dziale testy, w których mięso jest w równym udziale jak pozostałe słowa to wg mnie bzdety biednych gówniarzy którzy wykorzystują to że są anonimowi - i żałosne jest dla mnie to że tylko tak potrafią dać się zauważyć.
ODPOWIEDZ