Przesadzacie z tymi wulgaryzmami. Wcale nie ma ich tak duzo.
Odnosnie warnow. Mozna by podniesc poziom forum przez zwracanie uwagi lub kasowanie postow z bledami ort. Jednak nie widze sensu zwracania uwagi na posty w ktorych uzytkownik nie uzywa polskich znakow. Tak jak ja
no tak, ale jesli chca nas za cos karac sami nie powinni tego robic......
to tak jak na dzwiarz do sklepu widzimy zakaz wstepu z lodami a wlasciciel siedzi i zre loda?? dlaczego mamy konczyc swoje lody na zewnatrz skoro on sam wpieprza swoje w srodku??
haha zakladam ze na forum jest duzo mlodocianych wiec dlatego taki banalny przyklad
uważam że przekleństwa są zbędne - a szczególnie gdy coś się pisze.
mięso leci na ulicy, w telewizji, w muzyce. musi być też i tu? to że słyszy się je na każdym kroku oznacza że jesteśmy już tak do tego nawykli i zobojętniali że musimy dołączać do ogólnego trendu?
ciekawe ilu z was przy swoich dziewczynach/koleżankach/narzeczonych/żonach mówi w ten sposób? jeśli tego nie robicie to dlaczego? myślę że przede wszystkim dlatego żeby nie wyjść na chamów i prymitywów. czy dlatego że to jest "męskie" forum to musi być tu podobnie jak na ulicy, w autobusie czy w knajpie?
udzielam się na jeszcze dwóch forach, z czego na jednym przekleństwa są wymoderowywane, w regulaminie również jest informacja na ten temat. do tego zalecenia stosuje się praktycznie cała grupa użytkowników i nie sądzę żeby komukolwiek brakowało takich upiększaczy.
to moje zdanie dotyczące ogółu użytkowników a nie moderatorów.
czy powinno się coś robic administracyjnie z takimi tekstami? uważam że niekoniecznie. raczej sami powinniśmy kontrolować to co i jak piszemy. bo wiele notek w dziale testy, w których mięso jest w równym udziale jak pozostałe słowa to wg mnie bzdety biednych gówniarzy którzy wykorzystują to że są anonimowi - i żałosne jest dla mnie to że tylko tak potrafią dać się zauważyć.