"przeskakujące" kolana :/
"przeskakujące" kolana :/
siema @ll.
mam mały problem z kolanami:/
ostatnio przy ruszaniu nogą coś mi dziwnie "przeskakuje" w kolanach, powodując przy tym nieznaczny ból. a gdy np chce kucnąć/przyklęknąć to z kolan wydobywa się głośne chrupanie
do lekarza najwczesniej dostane sie we wtorek
co sądzicie o tym?? moge do wtorku jezdic czy lepiej sobie odpuscić i poczekać aż lekarz rzuci na to okiem??
mam mały problem z kolanami:/
ostatnio przy ruszaniu nogą coś mi dziwnie "przeskakuje" w kolanach, powodując przy tym nieznaczny ból. a gdy np chce kucnąć/przyklęknąć to z kolan wydobywa się głośne chrupanie
do lekarza najwczesniej dostane sie we wtorek
co sądzicie o tym?? moge do wtorku jezdic czy lepiej sobie odpuscić i poczekać aż lekarz rzuci na to okiem??
przesrane z tymi kolanami. Ja dojebalem sobie sam z nimi jezdzac w zimie w krotkich spodniach :/
a kolana bolace po obciazeniu to na maxa przesrana sprawa. Wczoraj sobie siedze z laska i ona polozyla nogi na moich wyprostowanych nogach na wysokosci kolan. Jak usilowalem wstac to musialem rekami zginac kolano...
a kolana bolace po obciazeniu to na maxa przesrana sprawa. Wczoraj sobie siedze z laska i ona polozyla nogi na moich wyprostowanych nogach na wysokosci kolan. Jak usilowalem wstac to musialem rekami zginac kolano...
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
przejebana sprawa z tymi kolanami ale to tak sport...
ja mam tak w kolanach,kostkach i w odcinku szyjnym kręgosłupa.
najlepiej iść do lekarza ale nie takiego w przychodni, tylko sportowego(są tacy od kolan). wykosztujesz się 50 zł i będzie więkse prawdopodobieństwo że doradzi ci lepiej niż koleś w szpitalu czy gdzieś tam...
ja mam tak w kolanach,kostkach i w odcinku szyjnym kręgosłupa.
najlepiej iść do lekarza ale nie takiego w przychodni, tylko sportowego(są tacy od kolan). wykosztujesz się 50 zł i będzie więkse prawdopodobieństwo że doradzi ci lepiej niż koleś w szpitalu czy gdzieś tam...
Ma limit 60 znaków
-
- Kontakt:
ja tez tak mam... bylem juz u lekarzy.. sportowych nawet... kazdy z nich mowil co innego... robili mi przeswietlenia... bylem u ortopedy... i nic :)) jedyna rada jak dla mnie to robic przysiady - to pomaga przynajmniej mi, ale mam masakre z przysiadami ;-/ zrobie pare i jecze z bolu... alke potem ma przez pare godzin looz... idz do lekarza
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
ja bym radził isć do lekarza, a teraz sobie odpuścić. i nie pozwól sobie wkrecic kitu ze to dlatego ze rościesz!! powiedz ze cie strasznie boli od roku i zeby dała skierowanie do ortopedy!!!
Ja tak sobie olewałem, a teraz jak się wybrałem do lekarza to powiedział ze kolana to mam 60 latka (mam 17) i jak tak dalej pojdzie to moge sie zapisac juz na proteze.. ;/ i teraz nie moge jezdzic a do lekarza tego który coś moze stierdzić ide za tydzień i prawdopodobnie zaszczyki i min. 1 miech bez bika... ;(
Ja tak sobie olewałem, a teraz jak się wybrałem do lekarza to powiedział ze kolana to mam 60 latka (mam 17) i jak tak dalej pojdzie to moge sie zapisac juz na proteze.. ;/ i teraz nie moge jezdzic a do lekarza tego który coś moze stierdzić ide za tydzień i prawdopodobnie zaszczyki i min. 1 miech bez bika... ;(
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=209048
łękotka albo chrząstka
kolego masz to sam co ja- poprostu twój organizm nie jest wstanie wytworzyć tyle chrząstki i przy intensywnej jeździe ściera ci się ona co objawia sie chrzęstem i strzelaniem, jak pójdziesz do lekarza to zapewne karze ci wsuwać piguły z glukozaminą i witaminą C a jak to ci nie pomoże to pożegnaj sie z rowerem jeżeli chcesz sie z tego wyleczyć. ja próbowałem nie jeździć i wsuwać te piguły ale nic mi to niedało i olałem sprawe
Mam cos podobnego. Tylko mi jak strzela to strzela doslownie wszystko :D. A jaka jest zabawa gdy na lekcji wyskoczy ci lokiec i chrupniecie na cala klase idzie. I jak sie nauczycielka patrzy jak go znowy probujesz wepchnac na miejsce
A tak na serjo to radze do lekaza i na razie z daleka od roweru. Niestety kolan nie wymienisz na nowe jak te zjedziesz.
A tak na serjo to radze do lekaza i na razie z daleka od roweru. Niestety kolan nie wymienisz na nowe jak te zjedziesz.