potrzebuje jakies oponki szerokosci najlepiej 2,5 na 26 kółko , mysle nad MICHELIN HOT, Maxxis highroller, minion dh ... cos tak za jedną opone moge dac koło 80pln , piszcie co o tym myslicie!
Mam Miniona dh F na przodzie i jestem zadowolony. Z tylu toczy sie hajek ktory ma dobra przyczepnosc na dosyc suchej nawierzchni. W blocie szybko sie zapycha i duze boczne klocki nic nie zdzialaja. Jakakolwiek przyczepnosc w blocie ma gdy jest nowy i klocki nie sa zaokraglone - wtedy mozna cos sprobowac posmigac
High rollera bym z przodu dal ze względu na niezlą przyczepnosc na suchym...
a co do michelina hot'a... niezle z nimi jest... wszystko tez fajnie trzyma jak dla mnie... ale... mam ją z tylu od lipca, a juz ledwo sie nadaje... bieznik strasznie szybko mi sie zcieral..
na panarace'rach coś duze opory mi sie wydają i kostka troche za duzo? czemu akurat dwa razy MINION DH Front? a nie ten specialny MINIION DH REAR ? co myslicie o 2xminion dhf ?
no duze opory ale za to jakie trzymanie.. cos za cos.. dh rear ogolnie slabo sie trzyma w porownianiu z frontem.. duzo osob bierze po prostu dwa frony na przod jak i tyl..
Mameb sorry ale ja odradzę NBXa, bo na przodzie nie ma dobrego prowadzenia i polecę Miniona DHF. To na prawdę dobra i godna oponka. Na tył ewentualnie Nokian, ale nie na mokre bo to zuuo. Jeździłem na obu i wiem jak i gdzie się spisują.
Arkadikos co do mokrego to sie zgodze w 100%, ale kto lubi jezdzic w mokrym i czesto wychodzi w deszcz na rower ??? Na przodzie u mnie daje rade... tylko na sypkim terenie przod ucieka :PP za to mam grube scianki i ciezej o snaka ;p Pozdro