tr5efny dystrybutor

TOMUS_MAXIMUS
Kontakt:

tr5efny dystrybutor

Post autor: TOMUS_MAXIMUS »

uważajcie na firmę AR- MAR (www.skleprowerowy.pl). Po dokonaniu u nich zakupów uważają że są zwolnieni z wszelkiej odpowiedzialności za skprzedany towar. już dwa miesiace "bujam" się z ta formą, o zwrot kasy za pedały, które się rozleciały. firma jak narazier to się miga jedynie od wszelkiego kontaktu i podjecia decyzji. widać jak firmie zależy na dobrej opinii i zadowolonych klientach. Serdecznie gratuluje podejścia do ludzi, który ich faktycznie utrzymują. Wełóg mnie szefostwo AR_MAR powinno zająć się jakąś inna działalnościa, która nie wymaga posiadania stałych klientów, może np przedawanie płyt CD na stadionie...
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

kiedyśu nich qpowałem kierę i mostek, gdyż są jedynymi dystrybutorami funna w polsce...
był problem z częściami, ale w końcu zaproponowali mi całkiem ciekawą ofertę.
na następny dzień miałem to, czego chciałem:)

ogólnie nie wiem jak dokładnie z nimi jest, ale potrafili wyjść z szachu...
szweri
Kontakt:

Post autor: szweri »

nie kupujta tez truvativa DH rozpier..... sie wam i sie bedziecie motac ostanio mi sie rozjebal nie caly rok po skakalem i rozjebal sie suport wszedzie luzy a lewe ramie korby juz wczesniej a jak ci sie rozjebie to bedziecie mieli problem z reklamacja ja sie wlasnie motam oddalem korbe suport do sklepu gdzie kupilem w Łodzi na pietrynie a oni wyslali to do wrocka wrocilo spowrotem po 15 dniach i nie uznali skur...... napisali mi na papierze ze : uprzejmie informujemy ze zgloszona reklamacja jest bezzasadna, poniewaz mechanizm zostal zuzyty w wyniku zbyt intensywnej eksploatacji ( skoki). to dzwonie do nich do wrocka ale caly czas cos krecą wykrecaja sie sie pytam do czego jest ten suport i mowie ze poco sprzedaja suporty z napisem DH jak to sa suporty do xc!!! K.... chcialem rozmawiac z szefem Kwiecińskim tego calego burdla ale on nie chcial ze mna rozmawiac!! i to jest cale dzialenie jesli chodzi o reklamowanie sprzetu!! ale gadalem z Rzecznikiem Ochrony Praw Konsumenta i moze cos z tego wyjdzie
Kontakt:

Post autor: szweri »

sprawa z rzecznikiem w toku dowiedzialem sie ze to borsuk z GT na pietrynie powinien miec swojego rzeczoznawce i on powinien to zbadac a borsuk polecial na latwizne i wyslal do wrocka ja pierdole co za ludzie jak sprzedaje to sie zajebiscie zna wciska wszystko ale jak juz potem z nim gadalem to on sie nie zna he kurwa
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

hehhe mialem taz problemy z tą firmą tylko ze mnie olali juz przed zakupem
Snoopy
Kontakt:

AR-MAR

Post autor: Snoopy »

Ja nie narzekam na same pedałki funn'a lecz na tych pojebów z AR-MARu. nie ma rzeczy niezniszczalnych ale jest chyba przesada żeby pedały kosztujace 250 złotych pracowały gorzej od platworm za 65... no i te skur@#$%&* coś wymyślę. chyba że macie jakies pomysły realne do wykorzystania??
Snoopy
Kontakt:

OKoniec sprawy

Post autor: Snoopy »

Odzyskałem wreszcie pedały. PO wielkiej awanturze, podczas której nie przebierałem w słowach ... ;) za jakieś dwie godziny okazało się że pedały są i to nowe. jak to jest ze przez dwa miesiące nie było a tu nagle są i to nie trzeba było ich zamawiać dla mnie ani nic... Bez komentarza to pozostawię. Ale przysiągłem sobie że nigdy więcej nie kupię niczego co dystrybuuje
AR-MAR.
ODPOWIEDZ