1. RPM to low-endowa produkcja Truvativa i jestem z niej zadowolony
2. KFP to twoj post niewniosl nic do dyskusji
3. "jak sie nudzisz to idz na rower a jak nie wiesz to sie lepiej nie odzywaj" << raczej ty sie nudzisz majac 885 postow...
ej ludzie tak slyszalem od kumpla i tak napisalem!!!!!!!!!!!!!!!! Myslelem ze kumpel mowi prawde mowiac mi o tym bo ja posiadam RPM'a a wierzylem mu bo jest zapalonym bikerem i calymi dniami nic nie robi tylko jezdzi... i jezdzi naprawde dobrze
Dzieki MadCow ze mnie chciales poratowac;) KPF ty sie nudzisz z tego co widac po postach i zamiast jezdzic siedzisz na necie. Ciekawe ile potrafisz... wiedze moze miec kazdy a umiejetnosci nie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ładniee pierdoliciee 3 po 3, Viperek jak mówisz że nie wiedziałeś do końca inie byłeś pewny to po co mówiłeś. Lepiej siedzieć cicho i posłuchać jak ktos coś powie na ten temat co sie zna a nie pierrdolić tak żeby tylko napisać...pathetic...LOL
Ej spoko kazdy ma racej ale mi nie chodzi kto ile umie kto ile postow kto ile siedzi tylko kto mi cos moze powiedziec o rpm mam Drag 14" i wkladzik 85 i czy mi wejdzie nie bedzie tarcza wadzic o tylny trojkat .. :??: oraz czy do tej wersji za 165 jest rocking czy to sciema .. ?? bo na MK bike widzialem juz taka opis zdjecie to niejest zdjeciem korby hehe .. poradzcie mi bo kurwa ie mam tego przed oczyma i nie wiem ..>??<
Matysz popieram twoje zadnie .. :) **** sie dowiedzialem o RPM .. tyle ze wugladaja fajnie i tanie sa korwa nie wiem czy mi wejda ?? na moja ramke
suport 85 i dragstar ??