Śmieszni jesteście, jak ktoś ma gust i wymagania większe to oznacza że trzeba go pojechać... wiecie Cooo ? Mi też się nie podoba ani BMX, ani Fotograf, a najbardziej MODELKA.. Dlaczego ?Wjtk pisze:Steel2
Zrób własną sesje z własną modelką i wykonaj ją poprawnie technicznie.
- Nie fajna bielizna
- Mogelka po prostu brzydka, nie proporcionalna, wielki nos, za duże (napompowane usta), a mine ma jakby tą łopatą Dostała w głowe....
- BMX ? Ok nie znoszę ich, jednak aż tak Mi nie wadzi...
- a buty to kosmos już w ogóle w D wzięte.
- Lepszy retusz
- zła gra cieni
- źle ułożone i odstające włosy...
I btw. Bawię się w wolnych chwilach lustrem i wiem jak trudno zrobić dobre zdjęcia, jednaj wszystkie sugestie to nie wyśmiewanie, a twórcza krytyka, którą fotograf powinien wziąć Sobie do serca, źle dobrana modelka psuje doskonale tecniczne zdjęcie, Kanon jest taki jaki jest i jeśli chcesz wyskoczyć z innowacją (tjż. nie fajną modelką spraw żęby coś przyciągnęło uwagę )... A nie żeby pisali tylko Ci wszyscy którym się podoba, napalony 15 latek nie powie że coś jest nie tak bo patrzy na inną stronę zdjęcia, mniej artystyczną, a że nie masz gustu, nie oznacza że zdjęcie jest dobre. Nie trzeba byc człowiekiem doskonałym, nie trzeba mieć Dziewczyny doskonałej żeby dopatrzyć się wad, zejdźcie na ziemie i zacznijcie patrzeć !! ONA W CALE NIE MA ŁADNEJ FIGURY

Jeśli Ktoś zrobił niesamowitą ilośc dobrych zdjęc nie oznacza to żę nie możę Mu się trafic słabsza, a ocenia się wszystkie tak samo, tzn. jak coś jest dobre to jest dobre, jak nie ... to Nie, i nie moża tu pisać że "robobi dużo i świetnie" bo co to daje jeśli sesja jest słaba ?