używane części - Kraków
używane części - Kraków
mam taką nieśmiałą propozycję, nie wiem jak to zostanie odebrane ale mam nadzieję że nikt się nie obrazi.
A więc mam trochę używanych części:
sporo (ok. 8) opon do DH zużytych tak w 20-30% (NOKIAN, TIOGA), dla mnie już zbyt zużyte ale dla kogoś kto dirtuje, streetuje itp powinny być jeszcze ok.
jakieś vbraki i klamki AVIDA, hydrauliczną magurę HSS11 na tył, ze dwa mostki, kierownica, jakieś piasty itp.
Szkoda mi to wywalić na śmieci, mogę więc to komuś oddać za friko ale nie jakiemuś chandlażowi tylko komuś kto potrzebuje (składa bika lub coś takiego). Wiem że zakup choćby głupich opon jest dla niepracującego młodego bikera sporym wydatkiem.
Powiedzmy że w jakimś zaprzyjaźnionym sklepie (w Krakowie) zostawiłbym te szpeje a tam na hasło DH ZONE można by sobie coś wybrać.
Nie mam czasu na Allegra, ogłoszenia i umawianie się z potencjalnymi klientami wysyłanie towaru itp.
Co wy na to?
A więc mam trochę używanych części:
sporo (ok. 8) opon do DH zużytych tak w 20-30% (NOKIAN, TIOGA), dla mnie już zbyt zużyte ale dla kogoś kto dirtuje, streetuje itp powinny być jeszcze ok.
jakieś vbraki i klamki AVIDA, hydrauliczną magurę HSS11 na tył, ze dwa mostki, kierownica, jakieś piasty itp.
Szkoda mi to wywalić na śmieci, mogę więc to komuś oddać za friko ale nie jakiemuś chandlażowi tylko komuś kto potrzebuje (składa bika lub coś takiego). Wiem że zakup choćby głupich opon jest dla niepracującego młodego bikera sporym wydatkiem.
Powiedzmy że w jakimś zaprzyjaźnionym sklepie (w Krakowie) zostawiłbym te szpeje a tam na hasło DH ZONE można by sobie coś wybrać.
Nie mam czasu na Allegra, ogłoszenia i umawianie się z potencjalnymi klientami wysyłanie towaru itp.
Co wy na to?
eeeeeeeeee tam
mi ukradli rower, czy masz moze jakies Nokiany NBX 2.5/ Gazzalodi 2.6 ? albo White Tigery? Ja chetnie zaplace za koszty wysylki. Jak dla mnie najlepiej 2 komplety :) ale moze byc tylko jeden. Bylbym bardzo wdzieczny, bo skradziono mi mojego bikea przed wczoraj, ups przed przed wczoraj, bo juz po polnocy.
Qrcze ja bym sie na klameczki pokusil kropla w morzu potrzeb ale wlasne mi ich brakuje. Mam rockring wewnetrzy na MIcro ktos chce??? Patent na napinacz z dwoma ruchomymi rockringami. Ma ktors moze pastke na przod na maszynkach pod tarcze???
np grimece na 6 srubek albo cosik innego????
np grimece na 6 srubek albo cosik innego????
dziala super =>Z.1QR.20 z 2000
-
- Kontakt:
Koledzy najdrozsi:P(ale podliz) Jak chcecie dac komuś biednemu czesci to jestem chetny.Niemam roweru jeszcze i dopiero skladam pierwszy w karierze(wczesniej mialem treking)Jakby ktoś chcial sie czegokolwie pozbyć jestem chetny.Moge pokryć koszty pzesyłki albo nawet nieduza kwote zaplacic.Cokolwiek
Narazie moze niedługo bede mial rame.
gg5265996
Narazie moze niedługo bede mial rame.
gg5265996
-
- Kontakt:
W zasadzie to jestem zaskoczony pozytywnym odzewem, myslałem że ktoś się przypieprzy. Może faktycznie można by założyć topik "Części za darmo Oddam", szkoda żeby jakieś szpeje gniły po piwnicach podczas gdy inni bikerzy właśnie na takie składają w pocie i znoju kasę.
Jutro porozmawiam z kolegą który jest właścicielem sklepu, może zgodzi się na zrobienie u niego tymczasowego "składowiska".
Co do wysyłania części to zrozumcie, zasuwam w pracy po 11-12 godzin dziennie i jeszcze mi do domu dzwonią po nocach w weekendy robię miniumum 2 razy po 4 godziny, na samą myśl o składaniu paczek, staniu na poczcie itp. mgłą mi się wzrok zasnówa sorry.
Dam znać jak coś załatwię :-)
Jutro porozmawiam z kolegą który jest właścicielem sklepu, może zgodzi się na zrobienie u niego tymczasowego "składowiska".
Co do wysyłania części to zrozumcie, zasuwam w pracy po 11-12 godzin dziennie i jeszcze mi do domu dzwonią po nocach w weekendy robię miniumum 2 razy po 4 godziny, na samą myśl o składaniu paczek, staniu na poczcie itp. mgłą mi się wzrok zasnówa sorry.
Dam znać jak coś załatwię :-)
eeeeeeeeee tam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja wezme byle co !! najlepiej jakies kolo, czesci do kola, hampelki, klamki, korbe. ooooooooo a najchetniej to czesci do zrobienia singla :P ostatnio mi rowerek zajebali i skladam takiego brzeszczota na znaleznych u kumpli czesci.... ZLITUJCIE SIE NAD BIEDNYM MAKARONEM :D
ps. Jestem z Kraka :D
ps. Jestem z Kraka :D
GG:3376530