paypal

wojtec
Kontakt:

paypal

Post autor: wojtec »

jak moge wplacic pieniadze na konto paypal ?
dodam ze nie mam karty kredytowej tylko karte visa elekrton w mbanku .
Kupie damper dhx 4.0 lub 5.0 dlugosc 222
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

Musisz mieć konto na paypalu, a co za tym idzie karte. Visa electron jak najbardziej się do tego nadaje. www.paypal.com
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

visa electron jest karta debetowa,co za tym idzie nie wszystkie banki umozliwiaja placenie nia przez internet.multibank taka opcje umozliwia,z tym ze najpierw trzeba sie skontaktowac z bankiem w celu ustalenia limitow dla karty.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
polok03
Kontakt:

Post autor: polok03 »

mozartt Wcale nie trzeba mieć już żadnej karty kredytowej...

Od niedawna funkcjonuje opcja wpłacania pieniędzy na swoje konto w paypalu poprzez przelew z własnego konta. Gdy pieniądze już dotrą na konto w paypalu, możesz płacić dowoli w róznych walutach. Dodanie kasy do konta paypal jest bezpłatne, płacisz tylko za przelew wg opłat w Twoim banku.
Pozdro
wojtec
Kontakt:

juz ogarnolem ustalilem limity dodalem karte teraz czekam na potwierdzenie .
polok03 tylko ciezko mi zrobic ten przelew bo tak jak by nie bylo wszystkich danych do przelewu np. kodu pocztowego i ulicy .jakim przelewem trzeba to zrobic ?
polok03
Kontakt:

Post autor: polok03 »

wojtec ja to robię, mojego banku (ing bank) przez neta i nigdy nie ma problemu, po 2-3 dniach kasa jest na koncie w paypalu. Wydaje mi się, że zwykły przelew z Twojego banku również dotarłby.
viejo
Kontakt:

Post autor: viejo »

wojtec z mbanku jest prosto, pola adresu itp zostawiasz wolne, wypelniasz tylko te ktore sa obowiazkowe i do kazdego z nich masz podane co wpisac.
Chyba tylko nad nazwa odbiorcy sie zastanawialem ale jest tam jakas nazwa firmy czy czegos podana, a w tytule przelewu wpisujesz to z twoim numerem uzytkownika.
wojtec
Kontakt:

Zaluzmy ze chce kupic cos np. w crc zloze zamowienie to paypal pobierze mi z konta zlotowki czy bedzie chcial zeby moj bank przewalutowal na np. funty ?

A gdybym wplacal srodki na konto paypal przelewem to lepiej wplacac przewalutowane czy zlotowki ?
viejo
Kontakt:

Post autor: viejo »

Wplacasz w zlotowkach a oni z konta paypal pobieraja Ci odpowiednia walute.
Najwygodniej wplacac zlotowki, roznic wiekszych nie powinno byc, ale zeby miec pewnosc trzeba by bardzo dokladnie wczytywac sie w regulaminy itp.
Najlepiej sprawdzic osobiscie probujac obu wersji jednoczesnie.
ODPOWIEDZ