Film Cszyvy'ego?? juz jest :)
Film Cszyvy'ego?? juz jest :)
Ano tak, panie i panowie. pragne wam przedstawic dwa materialy filmowe, ktore niedawno mi sie udalo zlozyc. kierowane to glownie do osob, ktore twierdza ze siedze tylko na forum i nic nie jezdze ;) jak juz kilka razy wspominalem - fot nie pstrykamy, tylko czasem ujecia filmowe, tak wiec udalo mi sie sklecic teraz cos z materialu od marca do sierpnia b. roku. przedstawiam :
xxxx
FILM PIERWSZY - jazda, marzec sierpien 2004
http://zawi.arbiter.com.pl/film/ttofw-jazda.wmv
wspolny film naszego teamu
czas: 8:00 minut
rozmiar : 50 mb (okolo)
wiekosc obrazu :640*480
format : wmv
muzyka : iron maiden - the wicker man
opm - heaven is a halfpipe
xxxxx
FILM DRUGI - cszyvy's movie
http://zawi.arbiter.com.pl/film/cszyvy-movie.wmv
moje ujecia zebrane i zlozone w jeden krotki film
czas : 1:34
rozmiar : 8mb (okolo)
wiekosc obrazu : 640*480
muzyka : britney spears - toxic
PO OGLADNIECIU PROSZE o komentarze, sugestie i pisanie czegokolwiek chcecie na temat wyzej zameiszczonego materialu filmowego. dodam ze zrobiony w windows movie makerze xp. nagrane glownie moja kamerka cyfrowa (a bardziej aparatem :P)
-----
big thx to zawi za udostepnienie miejsca na serverze :)
xxxx
FILM PIERWSZY - jazda, marzec sierpien 2004
http://zawi.arbiter.com.pl/film/ttofw-jazda.wmv
wspolny film naszego teamu
czas: 8:00 minut
rozmiar : 50 mb (okolo)
wiekosc obrazu :640*480
muzyka : iron maiden - the wicker man
opm - heaven is a halfpipe
xxxxx
FILM DRUGI - cszyvy's movie
http://zawi.arbiter.com.pl/film/cszyvy-movie.wmv
moje ujecia zebrane i zlozone w jeden krotki film
czas : 1:34
rozmiar : 8mb (okolo)
wiekosc obrazu : 640*480
muzyka : britney spears - toxic
PO OGLADNIECIU PROSZE o komentarze, sugestie i pisanie czegokolwiek chcecie na temat wyzej zameiszczonego materialu filmowego. dodam ze zrobiony w windows movie makerze xp. nagrane glownie moja kamerka cyfrowa (a bardziej aparatem :P)
-----
big thx to zawi za udostepnienie miejsca na serverze :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
W pierwszym filmie sie nawet ja załapałem z przemeem na ns'ie :D Ogólnie fylmy całkiem spoko chociaż przydałoby sie więcej ujęc z jakiegoś streetu albo innych opcji. Muzyka w drugim filmie chyba troche nie pasuje do csyvy'ego ;) I rozbraja mnie ta 2-ga piosenka w pierwszym "heaven is a halfpipe" <lol>
Peace
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Czszyvy
.....i wszystko jasne ;]
Spoko, spoko.
W sumie z tego pierwszego filmiku można by wyciąć motywy bardziej harkołrowe i zmątować filmik krótszy ale bardziej ambitny. Bo wiekszość z tych skoków to codziennie widzi sie po kilkadziesiąt razy.
Śmieszny motyw z tym stojakiem na rowery.
Jak na 16-latków całkiem ok hehe : D
.....i wszystko jasne ;]
Spoko, spoko.
W sumie z tego pierwszego filmiku można by wyciąć motywy bardziej harkołrowe i zmątować filmik krótszy ale bardziej ambitny. Bo wiekszość z tych skoków to codziennie widzi sie po kilkadziesiąt razy.
Śmieszny motyw z tym stojakiem na rowery.
Jak na 16-latków całkiem ok hehe : D
szczerze mowiac pierwsza czesc nudna jak flaki z olejem ;) ale intraco, karowa, kazoory i 'inne' spoko :D film edukacyjny bo zobaczylem wreszcie jak karowa wyglada :D:D:D:D no ogolem film na 4+ ew 5- w skali szkolnej ^^ tzn to co mi sie podobalo, bo ten poczatek oceniajac ominalem :P
http://bodzio.pinkbike.com/
pomysł z britney jest zaczesany:))
bardzo mi sie podoba, brawa za oryginalnosc....bo w sumie kazdemu bikowemu i podbnemu filmowi musi towarzyszyc oboiwazkowy hardcore, ew. hip hop...nudne to i powtarzalne....a britney spox. kiedys widzialem film skatowy z muzyczka francuskiego zespolu Air w tle, mega lagodna, a mimo to fajnie to wspólgrało
no i fajny montaż...spoko..czekam na 1 filmik, jeszcze sie sciaga..:))
bardzo mi sie podoba, brawa za oryginalnosc....bo w sumie kazdemu bikowemu i podbnemu filmowi musi towarzyszyc oboiwazkowy hardcore, ew. hip hop...nudne to i powtarzalne....a britney spox. kiedys widzialem film skatowy z muzyczka francuskiego zespolu Air w tle, mega lagodna, a mimo to fajnie to wspólgrało
no i fajny montaż...spoko..czekam na 1 filmik, jeszcze sie sciaga..:))
a wiec odpowiadam
bzp - jak na 16 latkow niezle?? nie wszyscy maja 16 lat :p rufus 17, wujek 18, jasio 18 (czy 19 h.. go wie :P) i wogole wiek jest torche rozny ;]
polonez - przeczytaj pierwszego osta jeszcze raz :]
wszyscy : britney - dalczego? ano dlatego ze nudna jest ta metalowa i punkowa rabanina w prawie kazdym filmie i chcialem byc oryginalny :D
wszyscy2 - co do streetu, to sie zgodze, po prostu rufus co mial troche ujec wiecej sie nie pokazywal na giegie bo swojego draga skladal :D
tomek - a jaka muze proponujesz?? ja eksperymentuje z roznymi kawalkami jak pasuja do bika :D
zawi - pivo to kiedys moze jak sie w szklarskiej pojawie :P
slon - nie pokusisz sie o dluzszy koment... ups sory zapomnialem. palec i pewnie nie piszesz na klawaiturze dobrze ;)
bzp - jak na 16 latkow niezle?? nie wszyscy maja 16 lat :p rufus 17, wujek 18, jasio 18 (czy 19 h.. go wie :P) i wogole wiek jest torche rozny ;]
polonez - przeczytaj pierwszego osta jeszcze raz :]
wszyscy : britney - dalczego? ano dlatego ze nudna jest ta metalowa i punkowa rabanina w prawie kazdym filmie i chcialem byc oryginalny :D
wszyscy2 - co do streetu, to sie zgodze, po prostu rufus co mial troche ujec wiecej sie nie pokazywal na giegie bo swojego draga skladal :D
tomek - a jaka muze proponujesz?? ja eksperymentuje z roznymi kawalkami jak pasuja do bika :D
zawi - pivo to kiedys moze jak sie w szklarskiej pojawie :P
slon - nie pokusisz sie o dluzszy koment... ups sory zapomnialem. palec i pewnie nie piszesz na klawaiturze dobrze ;)
www.bikeaction.pl