A więc może zacznijmy od początku rok temu kupiłem rower KOne cowan ale przegiołem z rozmiarem ramy o jakieś 2cale i staje mi się to uciążliwe jak C*olera
I mam pytanie czy niejaki Ns Bitch jest równie wytrzmały jak moja kona bo chcę zmienić rozmiar ???A jak nje to proszę o inne propozycję do okooło 1tyś
Jaśniej bo się cały czas mieszasz. Do czego ma być rama? Z jakim amorkiem ma być jeżdżona? Ile masz wzrostu?
Bitcha w szczególności 06 uważam, za naprawdę mocna ramę. Używałem jej z amorkiem 100mm w dircie rzadziej streecie chociaż dropy też widziała i była nadal w nienaruszonym stanie.
Wzrostu 176cm,MA być jeżdżona z dirt jumperem 3 z 2005r a w przyszłości jakiś aryglade 409 albo gold label,a jeżdże street dirt i ostatnio troche fr ale to tak przejazdem,a jeżdże myśle nie tak źle i nie tak dobrze :P
na Twoim miejscu mając kafla na ramę poszukałbym czego aluminiowego z przeznaczeniem dirt/street np spec p3
No ale jak chcesz bitcha to tez zły nie będzie, roczniki 08' takie bardziej uniwersalne niż poprzednie.
Pytanie jaki Dh? a co do fr to napisałem że przelotem więc tylko tak na chwilę sobie pojechałem pojeździć i zobaczyć jak to jest.TO będzie głównie simigane street/dirt jak już wcześniej pisałem.
No to skoro fr przejściowo to może poszukać w czymś typowo street/dirt? Suburban, BLK Riot, jeśli Szwedu jeszcze jakieś ma. Albo możesz za nowościami 09 poczekać, Dartmoor ma fajną ramkę za 999 wypuścić. Majesty to już murowany hit będzie ale może budżet przekraczać. No i jeśli mowa o ramkach pod 26 ale to jeszcze sprecyzuj bo nie wiemy.