Kobieta i rower :)

SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

LestatBiker pisze:
Wiecie co wam wszystkim powiem? że nie chciałbym zobaczyć MOJEJ DZIEWCZYNY między tymi dziewczynami Evil or Very Mad I Bardzo sobie tego nie życzę Evil or Very Mad Kapewu?
Jes Bos :D hyhyhy, Skąd się Tacy biorą ?? :D

Steel2 pisze:Czy tak tylko chcesz się pochwalić, że masz dziewczynę ?
:mrgreen: PIWO MU :D

LestatBiker pisze:jak jesteś taki mądry to pewnie jakbyś zobaczył Swoją Dziewczynę w czasopiśmie takim jak CKM lub Playboy to też odebrał byś to jako komplement, nie?
Masz chyba z 14 lat... innego wytłumaczenia nie ma, Playboy jest dla koneserów Kobiecego piękna, tu nie patrzysz na cycki i gołe dupy, tam podziwiasz jędrne piersi i ciało modelki. Wiek wnioskuje po rozumowaniu, tylko osoba..hmm, dość młoda tak właśnie zapatruje się na tego typu czasopisma... co Będę owijał... ROBÓTKI RĘCZNE Cię Mój drogi interesują... Nadaje się niestety sesja zapodana przez KaKTuSSS , która Moim skromnym zdaniem nie nadaje się do tematu.
Btw. To musiało by być niesamowite uczucie, :) mieć u boku kobietę, o której mażą wszyscy, ale Ona była by tylko Moja :D ... Choć z 2giej str. człowiek jest samolubny :P i nawet to myślenie może Mu przeszkadzać... ale to temat oddzielny
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Wkurwiliście mnie wszyscy po kolei. Masturbacja? nie w moim przypadku, ale założę się że większość z was zrobiła to śliniąc japy do tych panienek. żegnam was pajace, nie mam zamiaru czytać wogóle tej strony ani pisać jakichkolwiek postów, bo na **** pisasć tu cokolwiek, jak zamiast otrzymać logiczną odpowiedż, otrzymuje się opierdol.... samulubny? tak, jestem jeżeli chodzi o Moją Dziewczynę, Dlatego że mnie w przeciwieństwie do was nie rajcuje myśl, że jakiś złam w więzieniu onanizuje się gapiąc na Moją Dziewczynę. :evil: You are Shit, Motherfuckers!
Back in black
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

SegatiV pisze:Playboy jest dla koneserów Kobiecego piękna, tu nie patrzysz na cycki i gołe dupy, tam podziwiasz jędrne piersi i ciało modelki.
tak, na pewno... ;) tylko czemu jak widzę to kupują go same 15-18 latki...
poza tym co jest fajnego w wszechobecnym photoshopie... wolę oryginał:)

Moim zdaniem LestatBiker ma rację.
Pinkbike jest serwisem społecznościowym i obowiązują pewne pisane i niepisane prawa i zasady... a wrzucanie fotek tutaj bez zgody autora narusza jedne i drugie...

Czy ktoś z Was pomyślał, ze ktoś sobie może nie życzyć wklejania tutaj zdjęć - a pewnie temat się rozwinie i baza zdjęć mocno poszerzy, druga uwaga skierowana jest do modów... mam nadzieję, że się domyślają o co chodzi... (zachęcam przeczytać bogaty blog N-K i historie z tym związane plus konsekwencje)
Pozdrawiam i proponuję zachować rozsądek a męskie hormony wyładować na rowerze, basenie, siłowni lub dziewczynie (tudzież żonie) - według uznania;)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

snizy co fo playboya, to wg mnie kupują go ludzie w różnym przedziale wiekowy ( ico za tym idzie w różnych, wspomnianych już celach :) )
wrzucanie tutaj linków do fotek nie łamie żadnego znanego mi prawa pinkbike. Poza tym wrzucamy ba forum różne zdjęcia z pinka czy innych stron/forów rowerowych, nie wiem dlaczego miały by być jakieś wyjątki.
A pink i jego pomysł społecznościowy to porażka. Ja traktuje i używam go tak jak pierwotnie został stworzony.
Jedyne z czym się zgodzę to aby skończyć dyskusje ( już jedna była w tym temacie, starczy) i wrócić do zdjęć
04dw
Kontakt:

Post autor: 04dw »

snizy pisze:Czy ktoś z Was pomyślał, ze ktoś sobie może nie życzyć wklejania tutaj zdjęć
Szczerze powiedziawszy, mam to gleboko gdzies. Jak ktos wrzuca zdjecia na portal ktory nie ogranicza dostepu do fotek to niech sie nie piekli, ze ktos je zobaczyl i dal linka na forum. Zasada jest prosta- nie chcesz zeby ktos je ocenial i/lub dawal linki to trzymaj je na dysku swojego kompa i najlepiej odetnij sie od neta. Swoja droga jak ktos wrzuca fotki z zawodow to pyta sie kazdego zawodnika o zdanie? Rownie smieszny jest argument o masturbowaniu sie, rownie dobrze ktos moze ja zobaczyc twoja dziewczyne na ulicy i strzepac sobie konia pod krzakiem. Moze zabronisz jej wychodzic z domu w takim razie?

LestatBiker - pora dorosnac i odpowiadac za swoje czyny. Wrzucajac fotki swojej laski powinienes sie liczyc, z konsekwencjami. Swoja droga, wspolczuje dziewczynie.
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

robi sie maly offtop...
04dw kiedys bylo cos takiego jak netykieta, jesli ktos zamieszcza zdjecia na pinkbike.com to chce zeby byly tam ogladane, przez jego uzytkownikow. tutaj mozna by jedynie dac linka. a co do zawodow to zwykle w regulaminie jest klauzula o zrzeczeniu sie praw do wlasnego wizerunku i pozwolenie na publikacje.
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

04dw
04dw pisze:LestatBiker - pora dorosnac i odpowiadac za swoje czyny. Wrzucajac fotki swojej laski powinienes sie liczyc, z konsekwencjami. Swoja droga, wspolczuje dziewczynie.
Współczuć to Ona może tobie, a niedorośli to są właśnie ci frajerzy co piszą takie posty jak ty, kur*a, masz pewnie 18 lat i czujesz sie najmądrzejszy na świecie, a dla mnie to ty jesteś jeszcze zarodkiem.Poprostu nie jestem takią pustą męską dziwką co chodzi z dziewczyną dla sexu, pozatym nie ja wrzuciłem Jej fotki do neta, a nie zabronię jej kożystać ze strony. Ona tym bardziej by sobie nie życzyła, żeby ktoś umieszczał Jej fotki obok takich panienek, nie wiedziałem że wielu bikerów to tacy imbecyle bez uczuć.

Steel2- pochwalić to ja mogę Ciebie za Twoje posty, bo piszesz najwięcej postów, które wnoszą jak najmniej do tematu.
Back in black
04dw
Kontakt:

Post autor: 04dw »

Zabawny jestes, do tego zalosny, rzucanie miesem ani nie dodaje ci uroku ani powagi. Jesli twoja dziewczyna wrzuca fotki, ktore moze obejzec kazdy, ktore znajda sie w liscie setek o ile nie tysiecy zdjec w galerii "girls in action" to powinna sie liczyc z tym, ze zostana powielone. Zgode lub jej brak mozna wyrazic w sytuacji kiedy ktos chcialby je wykorzystac w celach komercyjnych, dochodzic swoich praw wtedy, kiedy zostanie sie znieslawionym, powielanie linka do zdjecia umieszczonego przez sama osobe nie znieslawia ja, wiec HF. Trzeba bylo pomyslec o tym wczesniej i wyslac zdjatka przez maila a nie ogolnodostepny portal. To jest najnormalniejsza w swiecie odpowiedzialnosc za swoje czyny.
LestatBiker pisze:Ona tym bardziej by sobie nie życzyła, żeby ktoś umieszczał Jej fotki obok takich panienek,
ciekawe, ze ona sama to zrobila umieszczjac swoja fotke wsrod modelek z photoshopa, setek dziewczyn bikerow, paru bikerek i kilku pasztetow. LOL HIPOKRYZJA. Skoro ona wrzucila a ty sobie tego nie "zyczysz" to po prostu z nia pogadaj, a nie wylewaj swoje zale na forum, nikogo to nie interesuje, topic odwiedza sie zeby poogladac ladne zdjecia a nie wypociny jakiegos adhdowca.

LestatBiker pisze:nie wiedziałem że wielu bikerów to tacy imbecyle bez uczuć.
imbecylem to moze ty jestes, bo ani nie umiesz logicznie myslec ani czytac ze zrozumieniem. Poza tym wole byc bez uczuc, w zyciu przeszedlem juz swoje, niz pieprzonym emo fagiem przeczulonym na punkcie wlasnego ego.

FYI mam duzo wiecej niz 18 lat i doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze nie jestem najmadrzejszy na swiecie, ale i tak zostawiam wiekszosc spoleczenstwa z tylu.
SeraaX
moderator
Kontakt:

skończcie, bo nie ma sensu sobie wrzucać.
LestatBiker weź się uspokój, ogarnij itd. Jak masz jakieś ale co do tego tematu to pisz na PW, czy do administracji, a nie wywalaj tutaj żal do całego świata robiąc śmietnik. Albo załóż sobie swój temat w offtopicu.

Modzi, wywalcie co trzeba ;)
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

LestatBiker Stary, jak piszesz cos i chcesz zeby Twoj post wygladal powaznie i przekazywal jakas tresc to uzywaj odpowiedniego jezyka, bo nie kazdy Ci na to co robisz pozwoli.
swoja droga, wrzucil ktos tutaj zdjecie Twojej dziewczyny ze tak sie oburzyles? bo z tego co czytam to nie. wiec o co chodzi? wystarczylo od razu napisac ze sobie tego nie zyczysz i nie bylo by tej calej klutni,
troche Cie rozumiem bo szczerze to ja tez bym sobie nie zyczyl, mysle ze nikt by sobie tego nie zyczyl. ale jak widac to Jej tu nie ma. wiec moze skonczmy sie tu wszyscy wyzywac i bedzie po sprawie.

04dw i LestatBiker nie wyzywajcie sie juz, kazdy z Was ma swoje racje. ale skoro nie ma Jej tu zdjec i na pewno nie bedzie bo LestatBiker sobie tego nie zyczy to po co sie klucic? trzymajcie poziom.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Lisek-Tm pisze:wystarczylo od razu napisac ze sobie tego nie zyczysz
Lisek-Tm pisze:bo LestatBiker sobie tego nie zyczy to po co sie klucic?
A skąd Mamy wiedzieć Która to ? Zastanówcie się logicznie ;), jak możemy Nie wrzucać zdjęć kogoś kogo nie znamy, a tym bardziej nie widzieliśmy na oczy :mrgreen:

LestatBiker Mówisz o wieku, a przecież nawet gdybyś miał 40 lat, czy coś by to zmieniło? 15latek możne być bardziej dojrzały i rozgarnięty od niejednego 40 latka, wiek nie ma tu nic do rzecz, ile razy słyszy się o rodzicach tak porytych że zabraniają swoim córką chodzenia w modnych ciuchach, spotykania się z chłopakami czy nawet wybieranie bielizny przez ojca :shock: , więc NAPRAWDĘ nie interesuje Mnie Twoje zdanie ;), Kocham swoją kobietę i nie pozwolę żeby taki KTOŚ stał na czele Jej "moralności" choś sam nie ma pojęcia czym ona jest....

A jeśli Uważasz każdą Panią która pozuje do zdjęć za ździrę to, jak już ktoś wcześniej wspomniał...NAPRAWDĘ WSPÓŁCZUJĘ TWOJEJ KOBIECIE ! o ile nie jest wyimaginowana ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SeraaX
moderator
Kontakt:

te retro świetne ;)
też coś podobnego znalazłem
Obrazek
i parę też z ciekawym klimatem
Obrazek
Obrazek
Obrazek
k@szt@n
Kontakt:

Post autor: k@szt@n »

tym bmx to bym jej z pupci gararz zrobil :D:D:D tym ktorym sie nie podoba to powiem to co mi tata mowi "potwor nie potwor wazne zeby mial otwor!!! xD" zarcik:Dpzdr :mrgreen:
k@szt@n
Nerwus
Kontakt:

Post autor: Nerwus »

:twisted:
Załączniki
2877562548_90718b8d8e.jpg
2877562548_90718b8d8e.jpg (157.34 KiB) Przejrzano 2346 razy
2876512255_0663a9157b.jpg
2876512255_0663a9157b.jpg (161.41 KiB) Przejrzano 2352 razy
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

jak dla mnie sesja z grandapropaganda nie wyszla za dobrze...

a co do tematu to moze zarzuce fote przy ktorej sam asystowalem, Arek chyba sie nie obrazi

Obrazek

( www.arkadiuszjankowski.com )
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
KBT
Kontakt:

Post autor: KBT »

No fakt.... Sesja nie za dobra... przynajmniej mi się nie podoba, ale dla 100 innych osób może być świetna. Każdy ma swój gust i jakieś kryteria które wyznaczają mu czy coś jest dobre czy beznadziejne. Jak ktoś wcześniej powiedział na temat gustów się nie dyskutuje:P. Trochę poszanowania dla fotografa i modelki która naraziła się na właśnie tak ostre opinie:P. Następna sesja na pewno będzie lepsza.

PS. I nie najeżdżajcie tak na Steel'a. Wyraził swoje zdanie i koniec kropka. To tak jakbyśmy zaczęli najeżdżać na gościa który powiedziałby ze sesja była świetna i w ogóle:P

Pozdrawiam
kubeks
Kontakt:

Post autor: kubeks »

modelka brzydka, fotograf to jakiś amator chyba
jestem smerf i jestem fajny
tofikk
Kontakt:

Post autor: tofikk »

Fils pomyśl dlaczego tak mało dziewczyn śmiga, ponieważ boją się że będą miały siniaki albo paznokcie im się połamią juz nie wspomnę o złamaniach. Ciesze się że ja taka nie jestem, bo paznokcie odrosną a siniaki znikmą, niestety narazie mam wolne od bika, bo sie połamałam konkretnie, ale jutro mi już(po 11 tygodniach) ściągają gips:D. Ale sobie temat znaleźliście, no ale w końcu jesteście facetami więc nic dziwnego :P
gg 990726
POZDROWER :-)

http://tofikk.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ