Film Cszyvy'ego?? juz jest :)
hmm no w sumie sdsw sie kiedys tez tak pobawie, ale z lepszymi ujeciami. a z tego to nie chcialem disordera robic :P wreczp przeciwnie :D
hmm w sumie mozna by bylo :) duzo rzeczy heh
thx wszystkim za sugerstie, jak bede robil nastepny to sie bardziej postaram :D
hmm w sumie mozna by bylo :) duzo rzeczy heh
thx wszystkim za sugerstie, jak bede robil nastepny to sie bardziej postaram :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Fajnie fajnie :)
Szkoda ze nie napisales iz skladasz bo bym ci przeslal moja dżamoy z kazury ( z tego upalnego dnia). No i nagrali bysmy jak robie lepszego manuala :)
ale i tak git
WKROTCE NOWA, POPRAWIONA, LEPSZA WERSJA!
i zarejestrowac trzeba ceremonie wielkiej polewki
Szkoda ze nie napisales iz skladasz bo bym ci przeslal moja dżamoy z kazury ( z tego upalnego dnia). No i nagrali bysmy jak robie lepszego manuala :)
ale i tak git
WKROTCE NOWA, POPRAWIONA, LEPSZA WERSJA!
i zarejestrowac trzeba ceremonie wielkiej polewki
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
sciagnalem na razie krotki i mi sie podoba. muza britney mimo ze jej nie lubie wydaje sie w miare oryginalna. czasem takie disco nawet pasuje do filmu. naucz sie tylko wiekszej kontroli w locie. fajny transfer przez sciezke :]
a ludzie jak uwazacie ze sredni to zrobcie cos lepszego.
a ludzie jak uwazacie ze sredni to zrobcie cos lepszego.
www.trialshop.pl
ogladnołem ten drugi filmik i tak mogłeś dać inna kurwa muze jakies slow motion inne ujęcia czyt. ciekawsze fajny bez efektów o to chodzi tylko jakiś taki że niedociera do odbiorcy ale ogólnie spox a czszwy mówie tak ponieważ jak będziesz robił nastepny filmik to weźmiesz to pod uwage i będzie full wypasik no i wszystko jasne :DD
a ja jestem z tym zeby nowa wersja byla juz calkiem nowa bez starych ujec :]
ale alleycaty polewki i "zielone" trza nagrac ;) i wpasowac ladnie :D
tej wersji juz poprawiac nie bede raczej - nie chce mi sie, mimo ze projekt zapisany. robimy nowy juz w nowum squadzie i basta :D
sadze ze na nastepne wakacje sie wyrobimy ^^
--
ps - pisalem ze skladam :] tylko ty skladales swojego draga pewnie ;) i nie odczytales wiadomosci. ae trudno sie mowi :D
ale alleycaty polewki i "zielone" trza nagrac ;) i wpasowac ladnie :D
tej wersji juz poprawiac nie bede raczej - nie chce mi sie, mimo ze projekt zapisany. robimy nowy juz w nowum squadzie i basta :D
sadze ze na nastepne wakacje sie wyrobimy ^^
--
ps - pisalem ze skladam :] tylko ty skladales swojego draga pewnie ;) i nie odczytales wiadomosci. ae trudno sie mowi :D
www.bikeaction.pl
sadze ze dzikus wpadnie ale nie sciagnie nie chcac marnowac swojego czasu na to :P a nawet jesli to coz, niech pisze do woli. one more time za rady dzieki, uwzglednie to co uznam za stosowne w nastepnym ;)
ide spac.
ps nie liczylem na az takie zainteresowanie :D
ide spac.
ps nie liczylem na az takie zainteresowanie :D
www.bikeaction.pl
Jak będziecie kręcic jakies zbiorowe wheelie to chętnie się podczepie. Kilometr zrobie na luzaku :) Manualem też nie pogardze, a jakiś filmik by mi sie przydał bo do tej pory żadnego nie mam. Można sie ustawic w jakąś sobote i pokręcić jakiegoś streeta. Ja raczej lightowo-lansowo. Mój sprzęt .. ee co tu gadać, większość widziała.
z tego wszystkiego godna uwagi jest jedynie karowa (dla ludzi ktorzy nie widzieli: to na prawde jest kawal lotu)
jazda po stojaku - robilem to samo ok dziesieci lat temu...
fimu nie komentuje bo akurat w dziedzinie jazdy nikt mi nie powie, ze jestem guru albo mastah (co to kurrwa za ziomalsko-pedalskie okreslenie?!)
pozdrp 600 ziom. co kolwiek by to kurrwa nie znaczylo. "meen"
jazda po stojaku - robilem to samo ok dziesieci lat temu...
fimu nie komentuje bo akurat w dziedzinie jazdy nikt mi nie powie, ze jestem guru albo mastah (co to kurrwa za ziomalsko-pedalskie okreslenie?!)
pozdrp 600 ziom. co kolwiek by to kurrwa nie znaczylo. "meen"