Od siebie mogę polecić tą obręcz. Mam ją na tyle od ponad roku i pod moim ciężkim tyłkiem daje rade. Trochę ciężka ale zdecydowanie nadrabia wytrzymałością. Cena też niska. Jeśli chcesz inne kolorki to musisz czekać na części od dartmoora na 2009 rok, bo z tego co widziałem w katalogu to zapowiada się naprawdę masa nowości, w tym kolorowe szprychy o które tak ciężko
artin.van.bruyen ty też nie czytasz jaki jest budżet ?
do 100zł można wząść mtxa 39 czy 33 (promocja 92zł na ride-zone teraz jest)
taniej to blizzarda, crushera czy inne wynalazki, ale mając 200zł można kupić cos mocnego i lżejszego
Crussher od 729 jest cięższy o ~150g, co do porównania wytrzymałości się nie wypowiem, ale podałem crusshera jako propozycje, bo kosztuje sporo mniej niż cow ma do wydania, a jak zostanie trochę kasy to chyba nie będzie źle?
Ex 729 do 200zł, jednak jakbyś chciał coś tańszego to mtx33 na pewno nie bo to s-type (imo obręcz genialna ale jak zajechałeś to pewnie nie będziesz chciał 2 raz) mtx 39 zbyt gumowy... Możesz jeszcze celować w Ex 721.
SeraaX dlatego też piszę że gumowy. Jakby mało że gumowy to kloc. Chyba normą nie jest że przez pół roku musze koło centrować 3 razy żeby było w miare proste. Licząc ponowny naciąg szprych po zapleceniu, to 2 razy w ciagu pół roku... chyba 2x za dużo. Przynajmniej w s-typie tego problemu nie mam, więc jest na pewno mocniejszy, i do tego lżejszy.
Johnyk a ja mam w domu s-typa popękanego przy nyplach w paru miejscach :] jednak na tył z tańszych wole "klocka"
może masz jakieś kiepskie szprychy w tym dt?
Ex721 używam obecnie na przodzie dirt/street zero problemów, na 09 daje go na tył zamiast 729 bo rozwalić nie mogę. Więc jeśli priorytetem jest dla Ciebie wytrzymałość to 729. Jeszcze powiedz czy przód czy tył.