BikerJG i jego aukcje allegro
BikerJG i jego aukcje allegro
Jakies dwa miesiące temu znalazlem na allegro m3 cały rower pomyslalem ze moze kupie samą rame.
Napisalem do spzredawcy (bikerJG ) w sprawie fot , zdjecia gwarancji , poneiwaz pisal ze wszystko jest na gwarancji i malo uzywane.
No ale odzewu nei bylo przez jakis czas. Za drugim razem sie udało pieniadze wplacilem , miala byc karta gwarancyjna paragon . Gość powiedzial ze zgubil karte , nei mzoe jej znalesc . Na paragonie nei pisze ze to z ramy tylko kwota wiec zrezygnowalem bo paragon mógłbyć z roweru sasiada np.. Kasa została mi zwrócona. Jak wiadomo na allegro nic nie ma . W trakcie rozmowy ze spzredajacym wpadlem na pomysl zeby zadzwonic do sklepu w ktorym rame kupił . Numeru nei pamietał , nie dał. Spytalem o ulice. Powiedział ze Długa 12. W internecie (pf, zumi itp) takeigo sklepu nei znalazlem . Zadzwonilem do sportowego na ulice obok i dowiedziałem sie ze nigdy nei było tam sklepu rowerowego . Potem ww sie zdenerwował i koneic rozmowy było ;]
teraz jak widze w jego aukcji zdanie:
"Rama posiada Czeska ogolnoswiatowa gwarancje."
i mnei krew zalewa bo koles wymyśla sobei bajki na poczekaniu chyba.
Jest to moja opinia , pewbnei osoba opisana w poście to sprostuje.
Moze wyjasni wkoncu historię tej ramy.
Wiem że jest na tym forum nie od dzisiaj i duzo osob pewnei go zna ale nie rozumiem dlaczego tak kręci spzredajać coś
aha
i jeszcze sprawa dampera - tez zdaje sie na poczatku miałbyc nowy
a nie dawno w aukcji pisalo ze tuningowany
Jezeli nie ten dział forum na taki topic to z góry przepraszam .
Napisalem do spzredawcy (bikerJG ) w sprawie fot , zdjecia gwarancji , poneiwaz pisal ze wszystko jest na gwarancji i malo uzywane.
No ale odzewu nei bylo przez jakis czas. Za drugim razem sie udało pieniadze wplacilem , miala byc karta gwarancyjna paragon . Gość powiedzial ze zgubil karte , nei mzoe jej znalesc . Na paragonie nei pisze ze to z ramy tylko kwota wiec zrezygnowalem bo paragon mógłbyć z roweru sasiada np.. Kasa została mi zwrócona. Jak wiadomo na allegro nic nie ma . W trakcie rozmowy ze spzredajacym wpadlem na pomysl zeby zadzwonic do sklepu w ktorym rame kupił . Numeru nei pamietał , nie dał. Spytalem o ulice. Powiedział ze Długa 12. W internecie (pf, zumi itp) takeigo sklepu nei znalazlem . Zadzwonilem do sportowego na ulice obok i dowiedziałem sie ze nigdy nei było tam sklepu rowerowego . Potem ww sie zdenerwował i koneic rozmowy było ;]
teraz jak widze w jego aukcji zdanie:
"Rama posiada Czeska ogolnoswiatowa gwarancje."
i mnei krew zalewa bo koles wymyśla sobei bajki na poczekaniu chyba.
Jest to moja opinia , pewbnei osoba opisana w poście to sprostuje.
Moze wyjasni wkoncu historię tej ramy.
Wiem że jest na tym forum nie od dzisiaj i duzo osob pewnei go zna ale nie rozumiem dlaczego tak kręci spzredajać coś
aha
i jeszcze sprawa dampera - tez zdaje sie na poczatku miałbyc nowy
a nie dawno w aukcji pisalo ze tuningowany
Jezeli nie ten dział forum na taki topic to z góry przepraszam .
No wiec tak:
Na rame mam gwarancje ktora zalatwilem niedawno, sama karte gwarancyjna rzeczywiscie zagubilem, ale mam juz zamiennik. Damper SIWNGER 6 WAY po tuningu juz dawno sprzedalem, ale nie byl to push czy jakies inne gowno, tylko znajoma osoba ze sklepu mi to robila.
Co do ramy, jesli ktos ma watpliwosci prosze przyjchac i odebrac, nie widze zadnego problemu.
Parahon jest, co z tego nie nie pisze na nim INTENSE? jest tam kod danej ramy.
A tobie Smol radzde pilnowac wlasnej dupy i nie siac zlego zdania o osobach ktorych kompletnie nie znasz.
Ludzie z forum potrafia czasami zabic, pisza glupoty, z nudow? z zazdrosci? nie rozumiem...
A no i pisze pierwszy i ostatni raz w tym temacie. Racja kupe ludzi mnie zna, bo sciagam im sprzet, nie mialem jeszcze niezadowolonego klijenta. Kolo d*** mi lata za kogo mnie macie, ja jstem czlowiekiem uczciwym.
POZDRO!
Na rame mam gwarancje ktora zalatwilem niedawno, sama karte gwarancyjna rzeczywiscie zagubilem, ale mam juz zamiennik. Damper SIWNGER 6 WAY po tuningu juz dawno sprzedalem, ale nie byl to push czy jakies inne gowno, tylko znajoma osoba ze sklepu mi to robila.
Co do ramy, jesli ktos ma watpliwosci prosze przyjchac i odebrac, nie widze zadnego problemu.
Parahon jest, co z tego nie nie pisze na nim INTENSE? jest tam kod danej ramy.
A tobie Smol radzde pilnowac wlasnej dupy i nie siac zlego zdania o osobach ktorych kompletnie nie znasz.
Ludzie z forum potrafia czasami zabic, pisza glupoty, z nudow? z zazdrosci? nie rozumiem...
A no i pisze pierwszy i ostatni raz w tym temacie. Racja kupe ludzi mnie zna, bo sciagam im sprzet, nie mialem jeszcze niezadowolonego klijenta. Kolo d*** mi lata za kogo mnie macie, ja jstem czlowiekiem uczciwym.
POZDRO!
BikerJG nie bulwersuj się tak, Smol wytknął Ci kilka nieścisłości, więc bądź łaskaw i wyjaśnij je. Od tego co napiszesz może zależeć opinia na Twój temat i jeżeli wyjaśnisz co i jak to być może parę osób więcej uzna Cię za godnego zaufania i powierzy Ci swoje pieniądze, gdy będą szukać sprzętu.
A jak nie napiszesz nic, no cóż... jest w tym kraju jeszcze parę osób ściągających sprzęt ;]
A jak nie napiszesz nic, no cóż... jest w tym kraju jeszcze parę osób ściągających sprzęt ;]
BikerJG pisze:Damper SIWNGER 6 WAY po tuningu juz dawno sprzedalem, ale nie byl to push czy jakies inne gowno, tylko znajoma osoba ze sklepu mi to robila.
hmmm to znajomy z serwisu ma tą całą aparatuje mierzącą co jej w Pushu używają, doświadczenie jak oni i skoro jest taki dobry to czemu nie jest znany na całą Polske? jeszcz enie słyszałem zeby serwisy zajmowały się w Polsce tuningiem damperów pod rame i wage ridera....
http://dhcyc.pinkbike.com
Swistakbb to malo rzeczy "spotkales"-zeby wymienic pare: TF TUNED,Mojo (brytyjski dystrybutor Foxa),Akira.tyle mi do glowy przychodzi w tej chwili.
co do tematu: na czym polegal "tuning" dokonany przez Twojego znajomego serwisanta i dlaczego Twoim zdaniem PUSH jest gowniany?
co do tematu: na czym polegal "tuning" dokonany przez Twojego znajomego serwisanta i dlaczego Twoim zdaniem PUSH jest gowniany?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Jaca kim ty jestes ze chcesz odemnie wyjasnien?
Co do reszty wypowiedzi nie mam zamiaru sie nikomu tlumaczyc, gwarancja jest paragon tez!!
nie twierdze ze push jest gowniany. Tuning mojego dampera ktory JEST SPRZEDANY polegal na POPRAWIENIU PRACY DAMPERA
, bez aparatury bez pomiarow, poprsotu swingery mula...
Aha i ludzie, kupujcie sprzet od kogo chcecie, naprawde mnie to nie rusza, kazdy wie ze ja robie to najtaniej, najzetelniej i najmniej problemowo. Sam kiedys sciagalem sprzet przez posrednikow, wiem czego mozna wymagac. Poza tym ci "ludzie" sciagajacy sprzet juz go nei sciagaja bo "dolar drogi"...
Rama najprawdopodobniej sprzedana, odbior osobisty. POZDRO!!
Co do reszty wypowiedzi nie mam zamiaru sie nikomu tlumaczyc, gwarancja jest paragon tez!!
nie twierdze ze push jest gowniany. Tuning mojego dampera ktory JEST SPRZEDANY polegal na POPRAWIENIU PRACY DAMPERA

Aha i ludzie, kupujcie sprzet od kogo chcecie, naprawde mnie to nie rusza, kazdy wie ze ja robie to najtaniej, najzetelniej i najmniej problemowo. Sam kiedys sciagalem sprzet przez posrednikow, wiem czego mozna wymagac. Poza tym ci "ludzie" sciagajacy sprzet juz go nei sciagaja bo "dolar drogi"...

Rama najprawdopodobniej sprzedana, odbior osobisty. POZDRO!!
BikerJG
pozwolisz ze ja Ci odpowiem: tak Jaca jak i kazdy inny osobnik w tym watku to Twoj potencjalny klient,a w zwiazku z tym Ty powinienes byc zainteresowany wyjasnieniem niescislosci ktore moga popsuc Ci opinie.
Jaca kim ty jestes ze chcesz odemnie wyjasnien?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
BikerJG jeżeli piszesz, że wszystko robisz "naj" to dlaczego nie chcesz się donieść do w/w pytań? w pewnym sensie Cię rozumiem i dlatego mimo wszystko proponuję udzielić odpowiedzi na pytania Ci zadane...nie traktuj tego jak dobrą radę czy pomoc.....po prostu jak CIę będą ludzie tutaj widzieć tak i Twoje interesy na allegro będą lepsze bądź gorsze.....wszystko zależy od Twojego zachowania. i przyznam Ci szczerze, że mimo iż miałbyś najtańszą ramę(jakąś wypaśną) to bym nie kupił jej od Ciebie, ponieważ czytając Twoje wypowiedzi można odnieść wrażenie, że masz praktycznie wszystkich głęboko w poważaniu
-
- Kontakt:
Dyskusja wydaje mi się jałowa.. Nikogo nie oszukał do tej pory a zaczyna się jechanie.. Ja tam z Konradem handluje i nie są to rzeczy typu nyple, czy szprychy.. Zawsze wszystko solidnie (Zresztą jak i z Piotrexem)..
Nie ma się co bez sensu spinać..
Nie ma się co bez sensu spinać..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
-
- Kontakt:
BikerJG MIałem tuningowanego swingera 6way przez Tftuned. tuning polegał na tym, że wywalili praktycznie całe bebechy standardowego swingera i wsadzili swój shimstack, zamiast zamulającego SPV. Chodziło to rewelacyjnie. Co do domowego tutingu dampera, czy też w zwykłych warunkach serwisowych nie wyobrażam sobie tego.