Na razie cisza. Nic o geo, wiadomo jedynie, że skok nadal ten sam co w P2
osobiście nie podoba mi się to gięcie na dole ramy. Jak dla mnie działa odstraszająco. P2 znacznie lepiej wyglądało. No ale to prototyp więc jest jeszcze nadzieja.
Prototyp zapowiada się ciekawie, ale sądzę, że wprowadzą jakieś zmiany w kwesti wzmocnień i geometri. dla mnie najbardziej nieufnie wyglądają te haki.........
....witam kolege STEELA...a teraz co do ramy...do bani ta dolna rura wygita...co do haków to raczej takie same jak w naszych UZZI...tylko 2 wartości polożenia???ale to jaszcze prototyp...jaka to będzie ostatecznie wyglądało???co do ceny no cóż...masówka to nie jest i płaci się za firme
Steel2 ludzie maja zwidy bo w starych konstrukcjach dało sie WYRWAĆ (nie urwać !!!) hak od przerzutki z ramy. Sróbki byly wkrecone w tym samym kierunku, w którym działała siła. Nikt nie zwraca uwagi, ze tu sa w innej płaszczyznie i nie ma bata, zeby wyrwało śruby z gwintów, a co dopiero urwało haki. To tak jakby sie martwic, ze urwie głowke bo jest z cienkich rurek. Optycznie moze sie wydawac straszne ale sensu to nie ma.
....co się czepiacie tych haków???ja jeszcze nie widziałem urwanego...p.s jest jeszcze Coś takiego jak serwis pogwarancyjny?!wiem że Intense dba o swój wizerunek i wymienia za symboliczna opłatą uszkodzony element np.wachacz