Czy to na pewno AUTHOR?

stasiek
Kontakt:

Czy to na pewno AUTHOR?

Post autor: stasiek »

Mam rower od kolesia ktory twierdzi, ze go kupil na gieldzie. Rama jest cala czarna z naklejkami Authora i na moje oko sa na niej slady malowania, ale nie jestem pewien. Ksztalt ma identyczny jak ramy Gianta i namalowane logo aluxx 6061 (co swiadczy ze chyba jednak nie byla malowana). Nie widzialem jeszcze ramy Authora tego ksztaltu i zrobionej z tego materialu. Czy to na pewno jest Author? Jesli nie to jaka to moze byc rama?
KLUCHA
Kontakt:

Post autor: KLUCHA »

ROWER JUMANY!!!! ZGLOS NA POLICJE!!!!!!
zbiq
Kontakt:

Post autor: zbiq »

Te nowsze ramy authoroskie na mufie supportowej obok numeru seryjnego maja takze wybite jaki to model. przynajmniej u mnie tak jest.
o(^_^)o
MaciekM
Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
Kontakt:

Post autor: MaciekM »

no to kolego skoro piszesz ze masz to troche zle postapiles.. na poczatku trzeba bylo sie dowiedziec czy skradziony czy nie, a potem kupowac.. a po fakcie.. w sumie tez dobrze ze chcesz cos zrobic w tej sprawie.. ale gdybys go nie kupil, to bys nie podwyzszal popytu na kradzione(jezeli rower jest skradziony).. a jezeli bedziemy kupowac kradzione i po fakcie sprawdzac, to qrde wydaje mi sie ze rowery beda ciagle ginely.. :( sprobuj sie dowiedziec czy kradziony, jak tak to dawaj kolesia na policje..
stasiek
Kontakt:

Niestety o rowerach zaczalem sie interesowac dopiero po kupienu, ale jak sobie przypominam to ten koles nie wygladal na zlodzieja i chwalil sie jakie mial na nim osiagi. Na ramie pod suportem niema nic, nawet numery seryjnego. A caly rower wyglada na skladany (przerzutki LX i Alivio, hamulce SRAM 9.0 i tektro a piasty SRAM 9.0 i yoytech, jak dla mnie to troche nie pasuje do siebie)
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

a ile dałeś za cały rower?
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Pod suportem niema nic... to mi sie wydaje ze kradzione bo tam powinien byc numer ramy... pewnie zamalowany albo starty
stasiek
Kontakt:

wtargowalem z 850 na 650zl ale byl mocno zuzyty (lancuch, kaseta, dwa blaty do deore do wymiany, a przydalo by sie jeszcze kilka zeczy wymienic)
Fuzzy2000
Kontakt:

Post autor: Fuzzy2000 »

włoskie rowery były bez numerów czasami
ODPOWIEDZ