Dartmoor 2009
Czyli te dwie piasty są identyczne?
Anyway - V-one. Bolty są z wersji od NSa, korpus z superlightów novateca, bębenek z szosowych novateków. Wersja NSa kosztuje tylko 60 zet mniej.
Swoją drogą, chcesz przekazać, że najtańsza, bo jedyna piasta darta na tył i kasetę to właśnie V-one za circa 270 zet? big-lol.
Anyway - V-one. Bolty są z wersji od NSa, korpus z superlightów novateca, bębenek z szosowych novateków. Wersja NSa kosztuje tylko 60 zet mniej.
Swoją drogą, chcesz przekazać, że najtańsza, bo jedyna piasta darta na tył i kasetę to właśnie V-one za circa 270 zet? big-lol.
Blog: www.uzurpator.com.pl | Zębatki: www.trybo.pl
uzurpator a ns ma alu oske?
stare tańsze piasty pozostaną w kolekcji, ale nie są one modyfikowane i rzeczywiście często są to piasty w katalogów, ale mowa jest o kolekcji 2009 na temat której sa tu ostre wypowiedzi ze to pokolorowany katalog. Poza tym proponuje zadawanie pytań technicznych konstruktywnych a nie ideologiczno zaczepowych.
stare tańsze piasty pozostaną w kolekcji, ale nie są one modyfikowane i rzeczywiście często są to piasty w katalogów, ale mowa jest o kolekcji 2009 na temat której sa tu ostre wypowiedzi ze to pokolorowany katalog. Poza tym proponuje zadawanie pytań technicznych konstruktywnych a nie ideologiczno zaczepowych.
Oskę to może mieć i z granitu. Waży tyle co V-one.
Poz tym potwierdziłeś, co sam napisałem. Duża część kolekcji darta z którą miałem sam do czynienia, to katalogi, ładnie poanodowane i z chorą ceną do nich przyklejoną.
Np taki M-gun ni to lekkie, ni to specjalnie pancerne. A za to kosztuje 3 razy więcej niż równie katalogowy zoom, lub 2 razy więcej niż nieco mniej katalogowy truvativ (który od m-guna jest lżejszy).
Jedyne co darta sprzedaje to kolor, a cena zań jest duuuużo za duża.
Poz tym potwierdziłeś, co sam napisałem. Duża część kolekcji darta z którą miałem sam do czynienia, to katalogi, ładnie poanodowane i z chorą ceną do nich przyklejoną.
Np taki M-gun ni to lekkie, ni to specjalnie pancerne. A za to kosztuje 3 razy więcej niż równie katalogowy zoom, lub 2 razy więcej niż nieco mniej katalogowy truvativ (który od m-guna jest lżejszy).
Jedyne co darta sprzedaje to kolor, a cena zań jest duuuużo za duża.
Blog: www.uzurpator.com.pl | Zębatki: www.trybo.pl
Eee ... mam jakieś problemy ze stroną Dartmoora, coś mi nie chce działać. Jutro się pobawimy jak chcesz. Pamiętaj jednak, że zmiany konstrukcyjne są istotne a nie kosmetyczne.
Uzurpator > kwestia ceny to kwestia względna. Dla mnie Dartmoor jest tani i nie robi nic czym był bym zainteresowany. Nie ta jakość. I tak wolę dać 400 zł za kawałek rurki ( sztycę ), która wiem, ze mi się nie pognie po pół roku.
Zresztą czym jest kilkaset pln więcej przy rowerze za naście tyś ? Nie warto oszczędzać kosztem jakości. To na dłuższą metę się nie sprawdza. Dobra i pewna kierownica kosztuje ok 250 zł/rocznie. Porządny implant 1 zęba 3 tyś. Opłaca się oszczędzać na kierownicy ?
Uzurpator > kwestia ceny to kwestia względna. Dla mnie Dartmoor jest tani i nie robi nic czym był bym zainteresowany. Nie ta jakość. I tak wolę dać 400 zł za kawałek rurki ( sztycę ), która wiem, ze mi się nie pognie po pół roku.
Zresztą czym jest kilkaset pln więcej przy rowerze za naście tyś ? Nie warto oszczędzać kosztem jakości. To na dłuższą metę się nie sprawdza. Dobra i pewna kierownica kosztuje ok 250 zł/rocznie. Porządny implant 1 zęba 3 tyś. Opłaca się oszczędzać na kierownicy ?
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Steel2, no właśnie konkrety... rozłóżmy to na zasadzie piast:
wiesz jak wyglądają katalogowe piasty w środku?
masz dokładny numer i spis części z katalogu?
w końcu, wiesz jak te katalogowe numerki przekładają się na kolekcję Dartmoora?
jeśli nie wiesz, to po co bezsensownie zaczepiasz na ten temat?
wiesz jak wyglądają katalogowe piasty w środku?
masz dokładny numer i spis części z katalogu?
w końcu, wiesz jak te katalogowe numerki przekładają się na kolekcję Dartmoora?
jeśli nie wiesz, to po co bezsensownie zaczepiasz na ten temat?
43RIDE magazyn rowerowy
misiek112 Oddysey, Shadow i inni Twoim zdaniem tez się ośmieszają wprowadzając pedały poniżej 400gram w niskiej cenie? Jeździłeś, testowałeś? To nie gadaj, bo połowa wielbicieli małych kółek śmiga na plastikach a osobiście nazwał bym plastiki hitem sezonu. A Dartmoor przytomnie wykorzystał popularność plastików wprowadzając na rynek własne..