no w sumie ładnie, lipa z tym przyciskiem odpowiadania (lepiej jak było pole na dole) , ustaw czas domyślny przy restreacji gmt+1, troche się zląkłem z tym użytkownikiem skasowanym ;]
aha noi jeszcze można dodać jak juz takie nowe to ma być to nazwa użytkownika w skype (www.skype.com) :D. Dlaczego , mimo to że nastawiłem gmt +1 to jest godzina tamtego posta 11:40 ? :/ (normalnie 0:40)
mysle, ze na pierwszy rzut oka malo kto powie, ze jest dobre, ale to kwestia przyzwyczajenia do starego forum. Mam nadzieje, ze sie szybko przywzyczaimy. Noi niech mi jeszcze ktos napisze, czy bardzo potrzebna jest ta strefa czasowa? :) wedlug mnie to jest zbedne... i tak kazdy se usawi co chce :)
trohe shit bo zapomnialem hasla ze starego konta a maila mialem jakiegos nieistniejacego wpisanego i musialem sie od nowa zarejstrowac ale ***.. jak cos to ja jestem dawny --==biCer==-- ;P a nowe forym to jak narazie jakies takie dziwne ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia ;)
W sumie moze byc. Trzeba zapomniec o przyzwyczajeniach i oswoic sie z nowym forum. Za miesiac wszyscy zapomna o starym...
A co do tego czy jest lepsze czy nie... Jest inne. Teraz wyglada zupelnie tak samo jak inne i stracilo swoja oryginalnosc. Ale coz....