Rama Merida Stormbringer Downhill

WieczorFr
Kontakt:

Rama Merida Stormbringer Downhill

Post autor: WieczorFr »

Witam mam pytanko co mi powiecie na temat tej ramki jak ona sie spisuje czy jakas hala to jest. Bo chce sobie kupic jakiegos fulla moze macie jakies propozycje ??
DragMen
Kontakt:

Post autor: DragMen »

cze :D
podaj twoje gg
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

Na dh-zone czytalem bardzo wiele niezbyt pochlebnych opinnii na temat zjazdowek Meridy. Radzilbym jej nie kupowac.
pitbull
Kontakt:

Post autor: pitbull »

mój kumpel ją miał i po ostrej jeżdzie przez 3 lata...rama pękła i wisi teraz w garażu...oczywiście da sie na niej jeździc ale kolega nie ryzykował i zakupił bazooke... ;]...miał ja jeszcze jeden kolega ale ta akurat nie była pęknięta i ja pomalował tylko i sprzedał...i zakupił V10!!! mi sie osobiście ta ramka podobała... ;]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=258640
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

a z dragmen'em nawet nie gadaj bo pewnie znowu jakiegos walka bedzie chcial wcisnac...poszukaj o nim na forum to zajazysz o co chodzi
co do meridy to niech michal_rz sie wypowie bo ja ma
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Quake... dobrze ze przypomniales bo ja juz zapomnialem kto to Dragmen ... hehe ..
WieczorFR pamietaj zadnych interesow z tym gosciem!
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

wes zagadaj do Michała_rz mieszka kilka klatek odemnie... ramka calkiem fajnie sie prezentuje... ma duzo pekniec(bynajmniej u Michała_rz) ale wszystkie ma pieknie pospawane i chyba dobrze sie trzymaja, i fajnie pancernie wyglada ta merida Michała_rz
WieczorFr
Kontakt:

Post autor: WieczorFr »

aha ale w sumie ja jeszcze tka bobrze nie skacze na rowerku czasami sie zdazy w gory jechac a to co proponujecie dobrego i nie drogiego ??
ODPOWIEDZ