zamach na 134 ??? -------> krakow
zamach na 134 ??? -------> krakow
"Widze, ze zajmujecie sie na tym portalu wszystkim! Takze "Nasze akcje"! Mam taka prozbe w imieniu downhillowcow (rodzaj sportu ekstremalnego na rowerach. Wiecej na http://www.dh-zone.com/) z Krakowa o autobus miejski z dobrymi bagaznikami stylu na rower! Te bagazniki, ktore sa na rowery sa bez sensu! Trzeba przypinac rower i go zabezpieczac na co nie mamy czasu na przystanku, a kierowcy nie chce sie czekac, poza tym miejsce jest tylko na 5 rowerow, a kierowca rzadko wpuszcza nas do srodka!! Ktos moze powiedziec poco mamy wyjezdzac autobusem jak mozemy wyjezdzac na rowerze! A nasze rowery waza do 20 Kg, wiec ciezko sie wyjezdza pod gore tylko na wysokich przelozeniach (bo nasze rowery tylko takie maja) Jesli mi nikt nie wierzy to prosze sprobowac podjezdzajac od ulicy Krolowej Jadwigi do Zoo.
Chcemy rozwijac swoje zainteresowania, a w wiekszosci jest to tlumione, a niechcemy skonczyc jak inni ze szczykawka w renku, tylko dlatego ze komunikacja miejska niechce wydac troche kasy na dostosowanie autobusow do naszych potrzeb ( tu chodzi o 2 autobusy )!!!
Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie!
Adam"
oto co taki jeden moldy gosciu napisal a raczej sie przymiezal do napisania do mpk w krakowie, tylko moj kolega go powstrzymal to jego gg. 6839280 tego adama, jakbyscie chcieli go objechac ;P powiem krotko ... massakra
Chcemy rozwijac swoje zainteresowania, a w wiekszosci jest to tlumione, a niechcemy skonczyc jak inni ze szczykawka w renku, tylko dlatego ze komunikacja miejska niechce wydac troche kasy na dostosowanie autobusow do naszych potrzeb ( tu chodzi o 2 autobusy )!!!
Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie!
Adam"
oto co taki jeden moldy gosciu napisal a raczej sie przymiezal do napisania do mpk w krakowie, tylko moj kolega go powstrzymal to jego gg. 6839280 tego adama, jakbyscie chcieli go objechac ;P powiem krotko ... massakra
matt_eush: czlowieku wez idz sie zamknac w tym malym ciemnym pokoiku gdzie cie trzymali przez cale dziecinstwo, bo twoj mozg nie wytrzymuje tylu wrazeniem i przychodza ci do glowy strasznie idiotyczne pomysly. Za takie posty na dh-zone zostaniesz TY objechany,a nie twoj kolega. Mam do ciebie 0, slownie ZERO szacunku. *****
-
- moderator
- Kontakt:
mat_eusch czy *** wie jak to sie pisze
jestes dziwka, ode mnie masz wpierdul gwarantowany(nie martw sie, dosc czesto po rehabilitacji bede w krakowie(link w podpisie) wiec mysle ze sie spotkamy
za co?? za ten topic, koles mial dobry pomysl a ty chcesz zebysmy go zjechali skurwysynu, lepiej mi sie **** na oczy nie pokazuj jak ede w krk bo zajebe jak psa
jestes dziwka, ode mnie masz wpierdul gwarantowany(nie martw sie, dosc czesto po rehabilitacji bede w krakowie(link w podpisie) wiec mysle ze sie spotkamy
za co?? za ten topic, koles mial dobry pomysl a ty chcesz zebysmy go zjechali skurwysynu, lepiej mi sie **** na oczy nie pokazuj jak ede w krk bo zajebe jak psa
jak by ten kolo chciał napisać do mpk, żeby nie wpuszczali bikerów do autobusów to by też dał gg gościa, żebyśmy go pochwalili. stary nie czaje cię zupełnie. za co gościa mamy jechać. chce dobrze i jestem za tym, żeby ten list wysłał i to jak najszybciej. ale lol
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
-
- Kontakt:
Lamusie, to cos napisal to dno i 2 metry mułu... Widać że cie mama po główce biła i niedowartościowany jestes chłopczyku. Daj swoje gg, ciebie chcetnie pojade. A tak przy okazji, to napiszmy do tego kolesia - moze on bedzie znal GG tego półgłowka?
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
He he chłopak ma refleks szachisty :)
W tej sprawie wrzało tak w maju-czerwcu kiedy kierowcy zaczeli sie dopierdalać do wszystkich co mają rower :/
od tamtego czasu nie jeździłem :( ale z tego co wiem to jest spox poza tym zakaz przewożenia nie wszedł wiec na razie nie ma co sie awanturować.
W tej sprawie wrzało tak w maju-czerwcu kiedy kierowcy zaczeli sie dopierdalać do wszystkich co mają rower :/
od tamtego czasu nie jeździłem :( ale z tego co wiem to jest spox poza tym zakaz przewożenia nie wszedł wiec na razie nie ma co sie awanturować.
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0