Oszust z limanowej ,dzieciak, fr2.

Konan1994
Kontakt:

Post autor: Konan1994 »

Pajac święta racja! poprosił nas o pomoc a nie o krytyke! Ok, źle zrobiłeś ale to juz wiemy, a teraz mamy Ci pomóc jak to naprawić. Ja bym radził żebyś poszedł do jego starych i grzecznie pogadał, bez awantur za to Cie to poprwczaka nie moze dać :wink: Myśle ze dojedziecie do porozumienia:) nie ma sensu straszyć go "łysymi kolegami" bo to może sie skończyć źle ale dla Ciebie.

Takie moje zdanie, rób jak chcesz...
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Konan1994 masz coś do łysych :mrgreen: hehe jestem łysy ....

Pogadaj z jego starszymi i dojdziecie do porozumienia. A przemoc rodzi przemoc...pamietaj o tym :)
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Idz pogadaj ze starymi jak Ci juz poł forum napisalo... Jedz w swieta niech chlopaczek zapamieta ten miły okres.

btw: mysle ze niektore wypowiedzi bierzecie zbyt powaznie no ale trudno :roll:
xTasior
Kontakt:

Post autor: xTasior »

Wiec sprawa wyglada tak :

zadzwonil do mnie o 18 40 cos kolo tego nieznany numer, odebrałem.

Przedstawil sie ze jest ojcem ,ja powiedzialem ze bardzo dobrze sie sklada, a on z japa ze ja mam zamknac kurwa ryj bo on teraz mowi, to sie rozlaczylem i napisalem sms ze tak nie bede rozmawial. Wkoncu porozmawialismy jeszcze raz,nadal co chwile wrzucal zebym zamknal kurwa ryj (cytuje) bo on mowi,a mi przerwał,mowil ze sie nie przerywa komus itd a sam mi tak wyskakiwal z w/w haslem. Powiedzialem ze nie na TY tylko na Pan, bo wzajemny szacunek,a ja jestem pelnoletni, zaczol mi wmawiac ze mam 13-14-15 lat (juz mam ukonczone 18) ,i zaczol pytac skad jestem,uslyszalem w 'tle' ze z sosnowca podpowiadal chyba oskar, to mowie ze po co sie pyta jak mu syn mowi,a on ze jutro wsiada w auto i przyjedzie i zobaczymy jak bede rozmawial - prostackie grozby. numer z ktorego dzwonil jest niedostepny (sms nie dochodza,wylaczony tel pewnie) , wiec napisalem na nr oskara zeby sie odezwal na gg kulturalnie pogadac a jak chce jutro przyjechac to niech sie lepiej umowi na jakas godzine,i ze powaznie to mowie. Podejrzewam ze to wcale nie byl jego ojciec bo glos wydawal mi sie osoby mlodszej (20-25 lat max) i kultura wypowiedzi a raczej jej brak ....czepial sie o to ze wysylam maile do chetnych na amorka,w ktorych pisze ze OSKAR robi wałki ,nie ze lidau(czyli matka/ojciec). Powiedzial ze to on sprzedaje (ojciec?) te 66 ,ja na to ze jego syn uzywa nielegalnie allegro bo jest niepelnoletni a dowodem jest to ze byly rozne rzeczy wystawiane a kontakt do niego na gg/telefon (oskara) i widze ze troche zaduzo faktów podalem bo sie odrazu rozlaczyl i koniec kontaktu.

ide napewno z tym na policje ,nie bedzie mi jakis prostak grozil,niech sobie przyjezdza,ja czekal specjalnie nie bede,choc imo to grozba/prowokacja czy cokolwiek.

Sproboje ponownie skontaktowac sie z matka.

to na tyle
...
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Od jakiegoś czopa kupiłeś, jeśli to faktycznie jego ojciec był to już nic nie załatwisz, poza policją, ale i tak nie masz dowodów na to, że rame kupiłeś. Jak nie ojciec tylko jakiś ziom tego czopa to widać że też nie najlepiej, ale przynajmniej młody może czuć respekt przed starymi i sie bać im o tym powiedzieć, więc jak uda Ci się skontaktować z jego matką to połowe masz już za sobą. Pozdro.
xTasior
Kontakt:

nr z allegro ciagle niedostepny.

z rama moze i nic nie zrobie,olac, ale na policje z zastraszniem pojde, jestem przekonany ze to jego kumpel,wiec chetnie sie tym zajme.

dopiero teraz telefon wlaczyl od tej rozmowy haha bo mi raporty doszły ze odebral :)
...
xTasior
Kontakt:

konto allegro "ojca" oskara http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4927833
Haha, jakis Kamil... smiesznie sie robi :) troche podrukuje i pojde na policje napewno,a wystarczylo ze by sie odezwal ten oskar i chociaz wytlumaczyl.
...
Konan1994
Kontakt:

Post autor: Konan1994 »

wiesz jaka jest policja:/ powiedza ze sie tym zajmą i na tym sie skończy. Jedz do Limanowej i pogadaj z jego starą, odda Ci kase a koleś będzie miał taki przypał ze już długo na kompie nie siadnie :mrgreen: Bo jeżeli prosi o pomoc kolegów to sie starych boi, wykorzystaj to!

ale rób jak chcesz...
xTasior
Kontakt:

podobno to jest czyjs ojciec tylko jeszcze niewiem czyj,czekam na dane od allegro,jak je bede mial to dalej bede kombinował.
...
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

http://allegro.pl/item514051293_kultowy ... 8_fox.html

Widziałem tą jego aukcję i wydała mi się jakaś podejrzana, a teraz proszę co ja tu się dowiaduję o sprzedawcy... :/ Na policję ! Raz dostanie to może się nauczy...
Be free...
ak47

Post autor: ak47 »

Zwróćcie uwagę na to, że sprzedającym na tej aukcji jest "lidau", a licytuje Kamil977.
Wygląda na to, że Kamil977 podbija cenę własnego amorka. Po prostu pięknie. Zgłaszam to do allegro. Koniec żartów.
wrobelsk8
Kontakt:

Post autor: wrobelsk8 »

dzieciaczek korzysta tez z dhz bo ja wystawiam tylko tu swoje oferty a pisal do mnie pare dni temu ze chcialby sie zamienic za amorki 66<>monster zalicytowalem u niego w celu zaleglaizowania tranzakcji ze jak kupie 66 i takie tam ale z tego co widze trzeba sobie dac spokuj z dzieciakiem. kwestai czasu jak im konta pozawieszaja
http://www.pinkbike.com/photo/2643634/ - moj rowerek xD
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

wrobelsk8 ja już zgłosiłem sprawę do allegro, nie lubię oszustów.
Be free...
wrobelsk8
Kontakt:

Post autor: wrobelsk8 »

no i pozamiatane
http://www.pinkbike.com/photo/2643634/ - moj rowerek xD
xTasior
Kontakt:

Dzieki za pomoc z tym allegro,ja zawsze mam problem ze znalezieniem do nich kontaktu zeby napisac o co chodzi a nie klikac z ich opcji...
...
ak47

Post autor: ak47 »

NORMALNE JAJA

Allegro w nagrodę za zgłoszenie tych oszustów zablokowało mi konto. :evil:

Co za pajace. 3 lata temu zmieniłem imię w profilu, a oni teraz się obudzili i stwierdzili, że szykuję się do oszustwa na wielką skalę.
xTasior
Kontakt:

a czemu zmieniles? cos niezgodnego z prawda jest i zablokowali? to juz akurat slabe... czekac az mi zablokuja za to ze korzystam z konta mamy choc jestem pelnoletni.
...
Noldorek
Kontakt:

Post autor: Noldorek »

A ja może tak nie w temacie ale o temacie...
ALE...ja bym tu widział ostrzeżenie dla pana xTasior dlaczego ??
-obraził...bezpodstawnie Steel2 po tym jak wyraził swoją opinie...a jak Michal4X napisał że to także jego wina to nic...wiem jak wiele osób jest "ciętych" na Steel2 ale w tym przypadku on pisał co wyraźnie widać "Tak, jedźcie i zabijcie dzieciaka za stery o wartości 30 zł. Kiedy się nauczycie, że spisuje się umowę albo przez portal aukcyjny ?"
czy gdzieś w tym choćby zdaniu odniósł się bezpośrednio do xTasior??
Sam wczoraj sprzedawałem koło...i wolałem poczekać...aż koleś kupi przez allegro bo naprawdę jeśli już mam opcje zabezpieczyć siebie i osobę sprzedająca to czemu nie ??
W tym przypadku xTasior nawet chyba nie masz dowodu na to że kupiłeś tą ramę...
Więc zaciśnij zęby i pamiętaj o spisywaniu umowy :) wszystko przez internet, dzieło szatana... :P <peace>
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
xTasior
Kontakt:

Noldorek nerwy czasem ponosza to tez prawda.

Ale prosze nie wmawiaj mi ze nie kupilem tej ramy :) bo mam ten druczek z paczki na pobranie 535zl i moimi i jego danymi + rozmowy gg co dowodem jakims jest choc niezbyt mocnym.
...
ODPOWIEDZ