wiekszosc postow Steela mnie smieszy ( a zarazem zenuje), bo stara sie pokazac jaki on tam nie jest. Całe forum lezy i kwiczy ze smiechu jak zaczyna udzielac tych swoich rad
kij tam, ze dostal ostrzezenia czy nawet bany - on zawsze wroci ze swoim cennym spostrzezeniem :P
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Lisek-Tm pisze:Slopstyler kiedys proponowalem zrobic dzial specjalnie dla niego na tym forum. zeby nikt nie musial szukac jego postow tylko wszystko bylo w jednym miejscu ;p
Tu nie ma co się śmiać z Evera,bo takich zawodników jest na tym forum coraz więcej. Gdy ja zaczynałem swoje pierwsze kroki to miałem więcej lat niż większość użytkowników tego forum. Dolna granica wieku strasznie się obniżyła,a wraz z nią poziom wypowiedzi.
nopainnogame dokladnie, jak ja zaczynalem jezdzic mialem 15 lat, dhzone troche pozniej ale i wtedy bylem jednym z mlodszych na forum ale i tak staralem sie trzymac poziom i nie zakladalem glupich tematow. a teraz takie dzieci po 12/13 lat zamiast jezdzic na deskorolce (jak ja w ich wieku) albo na wrotkach to jezdza w dircie, stricie, "dualu" itp. nie krepuja sie i zakladaja na forum strasznie glupie tematy i pisza glupie posty.
a co do evera to jest naprawde glupi czlowiek, kilka razy gadalem z nim na gadu. kretyn i tyle. pozdrawiam.