Bike Park w Chorzowie (WPKiW)
Sorry ale nie znalazłem
W taki deszcz dzisiaj jechałem z kolegą i nic....
No to tak zaczeliśmy pod elka tą zjazdową i do góry do Łani, potem do góry wzdłuż elki i druzka skręciliśmy...... Bum i trafiliśmy na tą drogę z Planetarium.
Może mi to ktoś pokazć dokładnie.
Np. od xxx w lewo i jakieś YYYm i znowu w prawo
Albo dołączyć jakąś mapke.
Prosze was.

W taki deszcz dzisiaj jechałem z kolegą i nic....
No to tak zaczeliśmy pod elka tą zjazdową i do góry do Łani, potem do góry wzdłuż elki i druzka skręciliśmy...... Bum i trafiliśmy na tą drogę z Planetarium.
Może mi to ktoś pokazć dokładnie.
Np. od xxx w lewo i jakieś YYYm i znowu w prawo
Albo dołączyć jakąś mapke.
Prosze was.
-
- Kontakt:
Panowie i panie Podest ten drewniany z którego najezdza się na stoliki został skradziony lub rowalony , poniwaz go dzisiaj tam nie było.
Na jednym z Ns-ów Park zrobił dodatkową kładkę aby nie zrobic niedolota , ale niestety kładka nie udała sie ponieważ kładka jest krzywo ustawiona i idzie z niej zlecieć ponieważ mnie dzisiaj troche zniosło i mialem problem z trafieniem w nią.
Ale jest też jeden PLUs
Parg odgarnął wszystkie liscie na trasce i na tzw. lasku. 
Na jednym z Ns-ów Park zrobił dodatkową kładkę aby nie zrobic niedolota , ale niestety kładka nie udała sie ponieważ kładka jest krzywo ustawiona i idzie z niej zlecieć ponieważ mnie dzisiaj troche zniosło i mialem problem z trafieniem w nią.
Ale jest też jeden PLUs

-
- Kontakt:
Joł odswierzam temat aby Was Ostrzec
Będąc dzisiaj w Parku napedzałem się na stoliki , a tu w połowie drogi do Stoliczków patrze kurka wodna rodzice se z Dziećmi na sankach jeżdzą..
O mało nie wpadłem na dzieciaka (nie zdążyłem wyhamować...na sniegu jest dosyc trudno to zrobić) ale wyhamowalem 2 metry obok jednego Dziecka. No i zaczęła sie afera ze jaki to ze mnie kretyn , głupek , ***** ze ja tutaj sobie śmigam(pamietajmy ze trasa jest LEGALNA i bok wisi regulamin ze jest to tor jest stworzony do konkretnych celów). Oczywiscie rodzice tych dzieciaczków z Pyskiem na mnie co ja robie ..... a na poczatku zwróciłem im kulturalnie uwage ze jest to tor dla rowerów a nie jakichs tam sanek
.
Zrobiła sie tak nie miła afera , ze jeden z Ojców za chwile wyskoczyłby na mnie z piesciami...ehh głupek .
I ich inteligentne tłumaczenie " Kto normalny jezdzi w zime na rowerze...przeciez sezon sie skonczył, ja natomiast odpowiedziałem , ze dla mnie sezon trwa cały rok , a tamta kobieta do mnie: teraz cyt. "Dla takich Kretynów jak Ty to napewno" niechcąc sie dalej kłócić i marznąć pojechałem na tor do 4x.
A na 4x chulaj duszo na saneczkach chyba z 3 dzieci i 7 dorosłych osób...też patrzyli na mnie krzywym wzrokiem ale dałem im do zrozumienia ze jest to tor zbudowany z myslą dla rowerów a nie dla snieżnych dziwactw na sankach
. Iż za bardzo nie jara mnie 4x powiedzialem im ze mogą sobie dalej jezdzić
Napisałem ten post dlatego , zeby Was drodzy bikerzy przestrzec przed tymi cholernymi stolikami ...gdzie mogą jezdzić dzieci na sankach.
POZDRO

Będąc dzisiaj w Parku napedzałem się na stoliki , a tu w połowie drogi do Stoliczków patrze kurka wodna rodzice se z Dziećmi na sankach jeżdzą..

Zrobiła sie tak nie miła afera , ze jeden z Ojców za chwile wyskoczyłby na mnie z piesciami...ehh głupek .
I ich inteligentne tłumaczenie " Kto normalny jezdzi w zime na rowerze...przeciez sezon sie skonczył, ja natomiast odpowiedziałem , ze dla mnie sezon trwa cały rok , a tamta kobieta do mnie: teraz cyt. "Dla takich Kretynów jak Ty to napewno" niechcąc sie dalej kłócić i marznąć pojechałem na tor do 4x.
A na 4x chulaj duszo na saneczkach chyba z 3 dzieci i 7 dorosłych osób...też patrzyli na mnie krzywym wzrokiem ale dałem im do zrozumienia ze jest to tor zbudowany z myslą dla rowerów a nie dla snieżnych dziwactw na sankach

Napisałem ten post dlatego , zeby Was drodzy bikerzy przestrzec przed tymi cholernymi stolikami ...gdzie mogą jezdzić dzieci na sankach.
POZDRO
Skoro to jest legalny tor to czy nie dało by rady zadzwonić po policje, żeby pogonili i wytłumaczyli niektórym co i jak? I nie wiem jaki macie tam regulamin, ale chyba nie zabrania jazdy w zimie i raczej nie zezwala na jazdę na sankach. A kłócić się nie ma sensu, bo dla tych kochających rodziców i tak będziesz szaleńcem chcącym za wszelką cenę zrobić coś złego ich dzieciom 
I jest takie powiedzenie - głupszym się ustępuje.

I jest takie powiedzenie - głupszym się ustępuje.
-
- Kontakt:
KROM@ mój amor juz dosyć strzela wiec wystarczy hehe
GgG no pomysł z Policją albo Strażą Parkową itp. jest to dobry pomysł (sam mi go jeden ziomek podsunął z którym byłem..nietutejszy
)
Ale wiecie jak to jest ja niepełnoletni ,jeszcze być legitymowanym i spisanym na tym mrozie...zanim by ta Straz Parkowa przyjechała to Rodzice by sie zdązyli ulotnić
Moim zdaniem jest to przestroga dla innych bikerów smigających w Parku(nie koniecznie miejscowych ) , zeby uważali w tamtym miejscu.
Ja osobiscie miałem Schiza jak jechałem na te dziecko z sankami ponad 25 km/h , całe szczęscie , ze skręciłem w tamten lasek i sie dziecku nic nie stało i pieskowi który biegał swobodnie bez smyczy.
Co do Psów w parku to punkt 4 regulaminu parku mówi nam zeby Psa prowadzić na SMYCZY oraz w KAGAŃCU.

GgG no pomysł z Policją albo Strażą Parkową itp. jest to dobry pomysł (sam mi go jeden ziomek podsunął z którym byłem..nietutejszy

Ale wiecie jak to jest ja niepełnoletni ,jeszcze być legitymowanym i spisanym na tym mrozie...zanim by ta Straz Parkowa przyjechała to Rodzice by sie zdązyli ulotnić

Moim zdaniem jest to przestroga dla innych bikerów smigających w Parku(nie koniecznie miejscowych ) , zeby uważali w tamtym miejscu.
Ja osobiscie miałem Schiza jak jechałem na te dziecko z sankami ponad 25 km/h , całe szczęscie , ze skręciłem w tamten lasek i sie dziecku nic nie stało i pieskowi który biegał swobodnie bez smyczy.
Co do Psów w parku to punkt 4 regulaminu parku mówi nam zeby Psa prowadzić na SMYCZY oraz w KAGAŃCU.
niby jak??KROM@ pisze:Trzeba tępić głupotę ludzką
Tak :
Toś teraz zajechał "inteligencjoM", legalny ? to straż Miejską się wzywa, ludzi za próbe pobicia/pobicie, z pełną kulturą tłumaczysz ludziom i na 112 dzwonisz, straż przyjeżdża i mandatami sypie (gorzej że może się zdarzyć - co bardzo n, niestety, prawdopodobne - że Tobie też wlepiąKROM@ pisze:Choć złożymy sie na wiatrówke?

Ludzie są samolubnymi istotami, patrzącymi tylko na Swoje koryto, miejsce im odpowiada to wpierd**lą się wszędzie