skręcenie kostki
-
- Kontakt:
skręcenie kostki
siemano
niedawno skręciłem kostkę czy jak kto woli staw skokowy. opuchlizna już w większości zeszła lecz cały czas mam na nodze dość spory siniak. cały czas przy chodzeniu odczuwam ból, nie całego stawu, a takie jakby "ciągnięcie" tuż obok kostki. macie może jakieś sprawdzone metody leczenia? dość zależy mi na szybkim powrocie do zdrowia bo na 3 tygodnie jakę w góry na deskę.
pozdrawiam.
niedawno skręciłem kostkę czy jak kto woli staw skokowy. opuchlizna już w większości zeszła lecz cały czas mam na nodze dość spory siniak. cały czas przy chodzeniu odczuwam ból, nie całego stawu, a takie jakby "ciągnięcie" tuż obok kostki. macie może jakieś sprawdzone metody leczenia? dość zależy mi na szybkim powrocie do zdrowia bo na 3 tygodnie jakę w góry na deskę.
pozdrawiam.
-
- Kontakt:
Wiesz też zależy od skręcenia ja miałem skręcenie stawu skokowego i naderwanie torebki jakiejś tam no to po zdjęciu gipsu tak około tygodnia moczenia nogi w ciepłej wodzie i rozruszania jej .A za drugim razem lekkie skręcenie i bez gipsu tylko pamiętaj że lepiej gips założyć bo potem jak sobie nie dasz założyć czy cos to będzie Ci sie ta noga co chwile skrecała.Czyli idz do lekarza jutro bo może to być lekkie skręcenie i może tego nie trzeba będzie do gipsu wsadzać.
-
- Kontakt: