Rower Co zmienic
Rower Co zmienic
Mam zamiar wymienic cos w rowerze ale nie wiem co moj budżet narazie jest ograniczony do 600 zł ;/ Moze cos na wakacje dojdzie jeszcze:P
Moj rower to sign ds
Rama Widelec RST Launch ...
Obręcze Alexrims DM24
Piasta przód Joy Tech
Piasta tył Joy Tech
Hamulec z tylu tektro Aquilla
Hamulec przod V brake tektro
Opony HighRoller 2,50
Napinacz Bop
Korba mostek kiera huseffelt
Rowerek ma byc pod Dh wiem ze wszytko h..ujo..we ale trzeba jakoś sobie radzić....
Moj rower to sign ds
Rama Widelec RST Launch ...
Obręcze Alexrims DM24
Piasta przód Joy Tech
Piasta tył Joy Tech
Hamulec z tylu tektro Aquilla
Hamulec przod V brake tektro
Opony HighRoller 2,50
Napinacz Bop
Korba mostek kiera huseffelt
Rowerek ma byc pod Dh wiem ze wszytko h..ujo..we ale trzeba jakoś sobie radzić....
-
- Kontakt:
kokoszka Na Twoim miejscu pozbyłbym się całego roweru, dozbierał kasy i kupił coś w co warto ładować, sam zaczynałem na podobnym sprzęcie i wiem ile kasy w to leci, a niby nie kupowałem dobrych części, wręcz słabe.
A co do krossa DS, to czy ktoś jeździł w tej ramce z amortyzatorem 180mm +/- ? rocznik 2007 (ta z kodem kreskowym i zaokrąglonym, nie kanciastym wzmocnieniem główki) Kiedyś na PB widziałem fotkę junior+ds ale to było jakiś czas temu i nie wiem czy wytrzymywało
A co do krossa DS, to czy ktoś jeździł w tej ramce z amortyzatorem 180mm +/- ? rocznik 2007 (ta z kodem kreskowym i zaokrąglonym, nie kanciastym wzmocnieniem główki) Kiedyś na PB widziałem fotkę junior+ds ale to było jakiś czas temu i nie wiem czy wytrzymywało

-
- Kontakt:
Kross DS to bardzo zacna rama jak na ten budżet !! ja mam kumpla co miał tą samą z tym kodem itp aktualnie ramka zmieniła własciciela poprzedni kumpel miał ją z Zoomem 180 skoku teraz jest duro triple.. :P takze ramka wytrzymała DOwnstairs z tym amorem i dalej jezdzi ostro wiec naprawdę jest to dobra opcja co do amorka na pewno bym wyrzucił tego co masz