jaki serwer na strone www
jaki serwer na strone www
Szukam jakiegoś darmowego w miare szybkiego(i nie najmniejszego) serwera na strone www moze coś polecicie???
-
- Kontakt:
www.boo.pl - nie darmowy ale co to jest jeden sms za 10zł
Od wejścia na strone do wrzucania plików zajeło upłyneło ok. 4-5 minut :D Chodzi jakies 3x szybciej niż friko.pl. Friko ma na dodatek troche funkcji php poblokowanych :D
Od wejścia na strone do wrzucania plików zajeło upłyneło ok. 4-5 minut :D Chodzi jakies 3x szybciej niż friko.pl. Friko ma na dodatek troche funkcji php poblokowanych :D
zrob swoją stronke, wsadz na byle jaki serwer, musi byc ladna i duzo tresci i poszukaj sponsora na serwer. czasami ludzie mają serwery po 20GB i reszte nolimit po wszystkie dodatki, wiec dają za free 300mb...
ja np. mam 300mb z php, nolimit sql za free, 8GB/miesiac...
konto warte 250zl/rocznie ;]
a jak juz takie temat jest to sie podepne...
ma ktos konto shellowe zalatwic za free? ;] potrzebuje 2 procesy irc'owe, do postawienia botow, irssi i takie tam...
ja np. mam 300mb z php, nolimit sql za free, 8GB/miesiac...
konto warte 250zl/rocznie ;]
a jak juz takie temat jest to sie podepne...
ma ktos konto shellowe zalatwic za free? ;] potrzebuje 2 procesy irc'owe, do postawienia botow, irssi i takie tam...
jak bedziesz mial ta www, to sponsoringiem fajnych serwisow zajmuje sie www.serw.org
bardzo tanie platne konta - www.thc.net.pl
bardzo tanie platne konta - www.thc.net.pl