Pieles_DH kup slownik blagam Cie... bo strasznie to razi jak sie czyta twoje posty... odol wez naprawde pomysl nad uzywkami bo za 1300 bedziesz mial badziewny rowerek... nawet jak bedziesz skladal. Ale jak na sile chcesz to kup rame street/dirt a nie draga albo cocaine...
Stary jest zima, rowery są tanie na Twoim miejscu bym używkę kupił. Na allegro stoi Suburban + Argyle 318 na nie głupim osprzęcie za 1200 !!!!!! Śmiesznie niska cena a na allegro stoi parę dni i jeszcze nikt nic nie rzucił.
Jak już chcesz stary ale ja mając te pieniądze zdecydowanie brałbym tą używkę. Sam używany amor jest wart z 800 + rama 500 a tu masz cały rower tańszy.
A z nówek za tą cenę to tylko Sign ds ten starszy model. Się opłaca ze względu na osprzęt. Kupisz za 130,0 posprzedajesz zbędne rzeczy, jak przerzutkę przód, manetkę, hamulec przód i inne duperelki. Kupisz za to kask a później pójdzie ramka i inne sprawy.
Co myślicie o ramie NS BITCH? Albo prodigy 9.81 lub OCTANE ONE?
Nadadzą się do street/dirt i niezwykle rzadko do fr? Chodzi mi tu o jazde raz na kilka miesiecy na spokojnym fr?;p
Bitch 08 jak najbardziej. Ta rama ma być uniwersalna. Tył nie jest tak krótki jak w streetówkach ale nie tak długo jak w ht fr więc jak znalazł. 9,81 sobie odpuść. Void to streetówko/dirtówka i traski fr to na pewno nie jego żywioł. Tylko sam mówiłeś, ze chcesz nówki kupisz ramkę za 600-700 a resztę za co kupisz?
Void z 66 05 (te wyższe) 150mm u mnie wyrabiał w lekkim fr ale producent daje gwarancje do 130mm tak więc coś większego na własne ryzyko. I lepiej kupić cały rower niż składać, a najlepiej to używkę, bo wtedy taniej wychodzi. Znajdź sobie używany rower na allegro i popatrz ile kosztują części jak by chcieć je kupić oddzielnie.
Nowy rower do streetu za 1300 zeta nie no swietnie.. Kup sobie krossa signa tylko licz sie z tym ze wszystko zaczniejsz szybko wymieniac po krotkim czasie..
no to jezeli chcesz nowy to nikt ci nic tutaj dobrego nie poleci do takiej ceny , jezeli ja mialbym wybierac dobry sprzet a uzywany a gowno i nowy to wybralbym uzywke bo do tego shitu typu krossy i signy to bedziesz musial wymieniac wszystko co tydzien
Znam parę osób, które posiadają signy ds'y i panicki i wcale na nie narzekają. Naprawdę nie da rade złożyć żadnego osprzętu za 600zł? Koła miał już bym.
z nowych rzeczy to ciężko by było możesz kupić jakąś używaną ramkę i do tego takiego dirt jama http://www.allegro.pl/item520088467_amo ... ml#gallery
albo XCR jak chcesz nowy bo nic innego mi do głowy nie przychodzi i resztę części raczej z niższej półki.