Po trochu zgadzam się z tym bo zajmuje się podobnymi rzeczami .
A więc czy dam radę na ramie Octan One Void jezdzićna street/dirt i czasem fr? Jej geo pasuje do street'u?
Konan1994 on jest strasznie uparty i nie chce uzywek..
odol dobra ziomek nie rob zamiaszania na forum, kupuj tego Signa tylko potem nie pisz ze ktos tu Ci pisal zebys go nie bral bo Ty sie na nim zawiodles.. I czemu chcesz voida i 9,81 robic ramami do FR? Do tego sluzyl Bitch lub teraz Surge tylko sama rama teraz nowa kosztuje okolo 800 zeta ;]..
Michal4X o z Twoja wypowiedzia zgadzam sie w 100% potem bedzie zalowal ale to juz problem chcielismy Ci pomoc ale jak wolisz nowe-gowno zmiast uzywane-dobre to Twoj wybor . Jezeli rodzice by Ci dolozyc mieli to musieli by dolozyc z jakis tysiac zeby byl wmiare dobry bike
odol a poczytaj sobie trochę co tutaj ludzie piszą bo wszyscy, a przynajmniej większość chce jakoś doradzić. Co do zastosowania voida w lekkim fr to pisałem kilkanaście postów wstecz. Ale zaznaczam, że był to naprawdę lekki fr.
No to sory czegos nie rozumiem.. Yyyy nie masz tras ale bedziesz jezdzil FR.. Wiesz co to w ogole jest czy piszesz bo gdzies uslyszales.. Tak czy tak nie kupisz nic "w miare" za 1300 zeta, bierz sobie tego Signa..
odol Edytuj posty. Bitch 08 to rama allroundowa, miała być uniwersalna i taką jest. Pisałem już. 130 to dużo jak na street. A w zasadzie na typowy to tylko sztywniak jak amor to 100mm i mniej. Tylko kupując Bitcha za to 600zł powiedzmy, za drugie tyle nie skompletujesz nowego (bo taki chciałeś) osprzętu więc tak czy siak będziesz zmuszony na używki.
Rama ta kosztuje 500zł. Miał bym 800zł na resztę osprzętu a jeżeli by mi nie starczyło to dołożę. Zapytałem się tylko czy ta rama będzie dobra do dirtu/streetu i żadko fr?
Uparte dziecko.Za 800zł nowego osprzętu nie kupisz.A jak Ci nie starczy to ile dołożysz.Następne tysiąc?Używki nie są złe jeżeli nie są zakatowane.Posłuchaj sie inncyh i najjlepiej żebyś zrobił jak Ci mówią.A i Freeride to jest to.A propozycje na rmy to mizeniasz jak rękawiczki...^^ A ode mnie polece coś takiego Stan całkiem dobry, a i do dirtu/streetu idealny ;]
70 postow tylko po to zeby wytlumnaczyc Ci ze za 1300 lepiej kupic uzywke niz nowka ... Zamiast kombinowac to poogladaj linki z tematu, zobacz ktory jest najblizej Ciebie. Kup i ciesz sie z jazdy !
odol dzieciaku pojmij to wszystko i prosze Cie nie rob tutaj syfu.. Bedziesz pytal sie o wszystko po kolei, o kazda czesc jaka jest?? Do ch*** jest cos takiego jak sprzetownia i tam masz napisane o czesciach..
no dobra co bedziesz mial 800 na reszte ? to ci powiem co za to kupisz takiego wmiare
stery 100 zl
kiera 90
mostek 120
pedaly 120
korba 200+
opony 120+
hampel 300
sztyca 40
siodlo 80
gripy 30
to juz jest 1200 zl a gdzie do tego amor ? no wlasnie stary ostatnie moja wypowiedz w tym temacie bo czuje ze gadam jak do sciany : chcesz kupic cos dobrego w tej cenie ? kup uzywke , chcesz kupic cos nowego w tej cenei kup gowno signa i daj spokoj i nie zakladaj wtedy tematow : ratunku ratunku popekal mi rower !!@#!